Bizim ülkede sizce hangi ünlüler ruhunu Şeytana satmıştır?
İlluminatiye üye olan ünlüler bu örgütten çıkmak istediklerinde neden ölü bulunuyolar? İlluminati hakkında ne biliyorsunuz?

Illuminati çok gizli bir örgüt heryerde Subliminal mesajları var ve bu mesajların bazılarını ünlüler aracılığıyla bize iletiyorlar. Bazıları reddettiği için öldürülmüş olabilir fakat bir oyunda olabilir yani biz gerçeğiz, dünyayı yönetiyoruz kimse bize engel olamaz gibi gibi... Fakat şu an istediklerine ulaşıyorlar gibi ama Allah nasip etmediği sürece bi halt edemezler☺️
bu konuyu haddinden fazla bilen biri olarak söylemek isterimki çıkmak isteyen ölü bulunmuyor. Çünkü giren kişilere de herşey hakkında detay vermiyorlar bi zararı olmuyor onlara, ayrıca şu an amaçlarına birer birer ulaşıyorlar planları tıkır tıkır işliyor. Tabi masonların da desteği var bu masonları araştırıp aaa sadece felsefe falan yapıyorlar demeyin 33 seviye bi masonun konumu dünyaya yön verecek kadar önemlidir.
Tupack, Michael jackson ve diğerleri.. Neden şarkılarında kurtarılmak istediklerini söyledikten sonra ölü bulundular? Büssürü örnek var bununla ilgili.
Cevap
6Cevap
İlluminati hepimizin bildiği gibi tüm dinleri ortadan kaldırıp tek bir inanç sistemi oluşturmak.
Bence kendi amaçlarına artık ulaşmış durumdalar çünkü insanlar artık özgür olmak istiyor çıplak dolaşmak istiyor ayrıca lgbt gibi kavramların da oradan geldiğini düşünüyorum çünkü kanıtlanılmamış bir şeyi insanların algısına yerleştiriyorlar : ))
Hiç gülesim yoktu.
Çok para eder ya ruhları, satın alacak şeytan. 😂
Biz sadece anlatıldığı kadar biliyorum anlatılmadı kadarı çok derin
Ünlü ünlülerin birçoğu kendini iktidara sattı onu biliyoruz ama illumematiyi bilmem
Çünkü oraya giriş var çıkış yok kural bu
Bende katılmak istiyorum ya
En İyi Cevap