Güzellik sormuyorum bu sefer, bana bazen sevimli geliyor bazen itici ve kibirli eşi de öyle ona da bazen uyuz oluyorum bazen oda samimi geliyor 🤔Yeni videosunda aşırı itici geldi mesela 😡
İtici ve cekici olmak ruhsal enerjiye bağlı. Fahriye Evcen bebisiyle birlikte daha da tatlı oldu gibi. Esine, yuvasına bağışlasın Allah. O'nun da canı sıkkın anları oluyordur ama bence o bu sempati işini en iyi yöneten ünlüler arasında. Ne giciklar var...
Aslinda itici değil ama hala avrupa kezbani gibi poz veriyoe. Dudak buzmeler, foto cekilirken havaya bakmalar haberim yokmuş tarzinda. Ve stil olacagim derken cok asiri cirkin gitinmesi. Hadi bu zevk meselesi olsun diyelim ama poz vermesi 2010da ki faceye atilan pozlari hatirlatiyor. Insan hic mi gelistirmez kendini yab
Haluk levent , İsmail Baki Tuncer , İlyas Salman , metin akpınar , Emre Altuğ, Yıldız Tilbe , Alişan, Kenan İmirzalıoğlu, Sergen Yalçın. Türkücü falanda var. Tarkan ise akrabamın tesisine gelmişti sohbetten sonra baya bir bahşiş bırakmıştı çalışanlara. Nasıl tanıdın dersen arkadaşım prestij müzikte çalışıyordu. Akrabam İstanbul'da baya ünlüydü. Candan Erçetin en sevdiğim kadın. Gerçekte daha güzel , bebek gibiydi.😊
Tanıyamadan bilemeyiz ama altta itici diyenlerden biri aşırı derecede Hande Erçel fanı ve Hande erçele bayılıyor sorularda görmüştüm o yüzden ben de şöyle sormak isterim Hande Erçel egolu değil mi? o yüzden canım burda her görüş paylaşanın görüşünü ciddiye alma ben almıyorum mesela. Ben itici lafından şunu anlıyorum egolu olmaktır bana göre itici olmak. Fahriye’ye itici demiş okey peki ya Hande Erçel? Demekki onun itici anlayışı farklı. O yüzünü beğenmediği kişilere itici diyor
0
9 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Fahriye’ye gelirsek bilemiyorum itici olup olmadığını ama zevksiz olduğu kesin. İnstagram fotoğraflafı güzel değil ve ayakkabı tercihleri 😂😂😂 baya kötü giyiniyor. Ama son attığı yeni videosunda birşey ezberlemiş videoda kelimeleri karıştırmadan onu söylüyor ve yararlı birşeyin tanıtımını yapıyor o yüzden bana itici gelmedi
Sizde kafayi Handeyle bozdunuz, tamam ergenler yüzünden bende tiskinir oldum ama her şeyi onu katmaniz çok saçma. Video karşısın da bende takılmadan güzel üslupla söylerim önemli olan basının önünde orda sürekli eeee deyip duruyor
Bilemiyorum ama kocasıyla karakter olarak farklılar birkaç röportajlarını izledim kocası daha temkinli ve soğuk gibi ama Fahriye daha konuşkan ve yakın davranıyor gazetecilere muhabirlere falan. Ama kocası da öyle gıcık gelmiyor bana öyle gıcık ünlüler var ki hatta gıcıgı geçtim öyle çapkın ve kötü huylu insanlar var ki onlara gıcık olmaktan Fahriye’ye ve burağa sıra gelmiyor bende. Ben Şeyma subaşına Kadir doğuluya Neslihan atagüle Murat dalkılıça ve Hande erçele aşırı gıcık oluyorum. Bide Enes Batur’a Reynmene Danla Bilice. Fahriye’yi güzel bulmuyorum ama ailesi bana kendi halinde geliyor gece hayatları skandal olayları bağırmaları falan yok ya o yüzden.
Ee dedi diye itici demedim zaten diksiyonu normal de düzgün değil demek istedim, Fahriye yıllardır işsiz kendini unutturmama ya çalışıyor o açıdan her Allah'ın günü ınstagram a Fotograf atıyor her reklam da oynuyor şunu söylemeden edemeyeceğim Kocası olmasa adını hatırlamazdık bile tıpkı Aslı Enver gibi o Murat boz'la sevgiliyken hep gündemdeydi ayrıldı adını hatırlamaz olduk. Ki Aslı Enver oyunculukta Fahriye Evcen e bin basar. Ben sadece bana bazen çok iticii geldiğini söylemek istedim. Bazen sıcak geliyor ama garip olan yani da o.
Aslı Enver’in daha çok konuşulması lazım aslında. Aslı’yı da güzel bulmuyorum sıradan geliyor ama hakkını vermek lazım iyi oyuncu. Bu devirde herkes güzel bulduğunu popüler yapıyor veya işte kocasından çevresi sayesinde tanınan falan iş anlamında da bu saçma ama sistem böyle maalesef. Yeni jenerasyonda güzel bulduğum sadece Tuba Büyüküstün var o da tam yeni sayılmaz aşırı soğuk bir kadın ama güzelliğini beğeniyorum mesela Fahriye daha iyi Tubadan ama Fahriye’yi hiç bir zaman güzel bulamadım çirkin de değil ama yüzü bana olgun geliyor hep olgundu gençken bile olgun yüzlüymüş. Neslihan atagüle ise baya baya gıcık oluyorum mesela.
Aynen fahriye çok olgun yüzlü, hep sert bir ifadesi var bende çok beğenmiyorum ama millet bayılıyor. Yüzü çok kaba geliyor bana seksapelisi yok karizmasi yok eskiden daha havaliydi aslında biraz duruldu. Yaşından kaynaklı sanırım artık genç değil. Tuba Büyüküstün çok güzel gerçekten hep bebeksi bir yüzü var en çok onu beğeniyorum 😊
Hiçbiri. Kendisini tanımıyoruz o yüzden böyle bir yorum yapmamız mümkün değil. Kaldı ki ünlü diye nitelendirilen ama bizden hiçbir farkı olmayan kişileri konuşmamız, onlar hakkında yorum yapmamız gerçekten son derece gereksiz.