Kibariye’nin geçen yıl kendisini aldatmasına rağmen affettiği eşi Ali Küçükbalçık, yine bir kadınla el ele görüntülendi. Açıklama yapan Kibariye, “Gözümle görmedim, belki iş arkadaşıdır. Ali ile konuşacağım." dedi.Ne düşünüyorsunuz?
Eşi bir kadınla görüntülenen Kibariye "Gözümle görmedim, belki iş arkadaşıdır" dedi. Kibariye aldatılmayı normalleştiriyor mu?
Paranda olsa başkasını bulamam kafasına girdiysen durum bu oluyor demek ki? khloe kardashian da böyle sevgilisi onu doğum yaparken aldatmıştı sonra kardeşinin arkadaşıyla aldatmıştı hala devam ediyor ama kadının suçladığı tek şey kadınlar sevgilisine toz kondurmuyor zengin olsan da bişeye yaramıyor kısaca konduramamak mıdır yedirememek midir öyle bir ruh haline giriyorlar başkasını bulamam kafasındalar kısaca böyle bir arkadaşım vardı yakından gözlemledim cidden çekilmez insanlar bu tür insanlardan uzaklaşın merkezleri hep erkekler oluyor. Temelinde sevgi eksikliği var galiba.
ölürüm giderim ama kuyruğu dik giderim olmuş bu kadar kasmaya gerek yok bence hayat bu sen iyi olursun karşındaki öyle olmayabilir ben olsam kendi defteridir beni hayatından çıkarıp istediği gibi karalar der geçerdim :)
Bu kadın hayatında türlü acılar yaşamamış sevdiği adam tarafından dolandırılmış birisi. Bu da sıradaki ilişkilerine farklı şekilde yön verdirebilir. Biz ünlülerin ilişkilerine ancak paparazilerin çektiği fotoğraf kareleri ve açıkladıkları iki cümle kadar yaklaşabiliriz o da doğru mudur yanlış mıdır kim bilir? İşin aslı nedir bilemeyiz. Bizim ülkemizde kumalar, 4 eşlilikler kadın tarafından kabul görüyor ise buna şaşırmamamız içten bile değil. Bana göre Kibariye-Ali çiftinin ilişkileri bizim hayalimizde canlanan türden değil. Nasılsa nasıl umurumda da değil.
Karaktersizlik Eşimi herkes kullanabilir demek Erkektir yapar demek Veya karşılıklı yapıyoruz demek Kürkçü dükkanı benim demek Ne istersen anla ama karnı çok geniş ve topluma (sözde) örnek olan insanların tavır ve davranışlarına dikkat etmesi gerekir
Efendi adamın koluna dişi sinek konsa kadın ırkı beni aldattın diyip ona kan kusturur kötü çocuklar tüm dünyayı şeyapsa kadın ırkı benim ponçiğim yapmaz öyle şey der. Kadın budur. Kibariyenin böyle davranması da normaldir. Çünkü insandan aklı ve adaleti çıkarınca geriye kadın kalır.
Akılla adaletle ya da cinsiyetle konunun alakası ne acaba ne salakça bi yorum olmuş iki kişinin evliliğinde kadının aldattığı, erkeğin affettiği olmuyor sanıyorsun sen galiba ha bu arada koluna sinek konsa beni aldattın lafı erkeklere özgü ota boka olay çıkaran taraf erkeklerdir😄
@asletin19 sizin görüşünüz öyledir benim görüşüm böyledir. Ben sizin görüşünüze saygı duyarım siz bana s. lak aptal dersiniz. Ben size katılmıyorum. Siz de bana katılmazsınız. Kimsenin kimseye hakaret etmesine gerek yok. Her görüş değerli her paylaşım önemlidir.
Yatak da yakalasa gene inanmaz. Bir video vardı ya kadın "ikinizi bizim yatağımızda gördüm" gibi bir şey söyleyince adam "ve seni aldattığımı düşündün öyle mi" diyordu. 😅
Kadın geniş ne yapsın onunda yapısı böyle böyle kadınlar herseyi hakeder iatedigini yapabilirsin o kadına adam insan olmadiktan sonra adam insan yerine koymanın mantığı yok
bence delikabnlılık yapıyor. helal olsun kibariyeye... evliliğini kurtarıyor ne yapsın. medya şakrabanları gibi veryansın mı etsin. bence en aklıllıca ve en mantıklı davranış
Bence kadınlık ya da erkekli onuru gururu olan biri öyle bir açıklama yapmak yerine direk bu bizi ilgilendirir bırakın da gerekeni ben yapayım diyebilir, normalmiş gibi açıklama yapması yuvamı yıkamam demesi saçma olmuş, ben olsam konuşurum karşıma alır lakin gördüğüm manzara böyle bir manzara ise karşıma açıklamasını dinlemek için değil boşanma kararımı açıklamak için konuşurum. Göz yumulması saçma ortada yuva yok çünki, yuvaya hakaret dir bence evliliği böyle basitleştiren insanlara göz yummak
Biz kınamıyoruz, sadece sizin eşiniz yapsa tepkiniz aynı mı olurdu diye sordum, altta yorum yaptım zaten bakarsanız kınamadığımı görürsünüz, kadınların bunu yaptığında nelere maruz kaldığını görüyoruz o.. bu diyerek kesip biçiyorlar sonrada namusum için yaptım diyorlar. Dediğiniz gibi tercih görüş meselesi değişkendir. Ama cinsiyete göre ayrıcalık olması da tamamen cahilliktir.
Ana Sayfa > Magazin > Sorular > Eşi bir kadınla görüntülenen Kibariye "Gözümle görmedim, belki iş arkadaşıdır" dedi. Kibariye aldatılmayı normalleştiriyor mu?