Magazin Robot oyuncu Ayperay'ı nasıl buldunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 56 Yapay Zekaya Sor Ben resmen vuruldum.Ben daha robotum sanirim. bir robota aşık oldum😻 Robot oyuncu Ayperay'ı nasıl buldunuz? Cevapla Oyun Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
Leading_Leader Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Magazin konusunda 425 cevap paylaştı. Köpeğe bile aşık olan var. Normal yani.. Artık o kadar basitleştirdiler ki aşkı.. 5 1 Yorumla Soran +1 yıl Aşk duyarı ne abi Yorumla
x-Lucia-x Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Robot değil, dijital insan. Alti gercek insan ama yuzu animasyon 3 8 Yorumla Soran +1 yıl Hep bu şekilde gördüm, doğrudur. Yorumla x-Lucia-x +1 yıl Bende dun instagramda gordum takip ettim sjdhsk bir de Ezmusgita var o da bunun gibi. Türk ama yurtdisinda yasiyor Yorumla Captainpricexx +1 yıl Dijital insan ne ablacım Yorumla x-Lucia-x +1 yıl @Captainpricexx git araştır Yorumla Captainpricexx +1 yıl @x-Lucia-x sana sordum farkındaysan Yorumla SosyoPsikopat +1 yıl bilgisayardan tasarlıyor işte bende diyom böyle olması imkansız resim gibi Yorumla Captainpricexx +1 yıl @SosyoPsikopat hologram gibi mi Yorumla SosyoPsikopat +1 yıl hologram daha farklı Yorumla
PetroSexual Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Başarılı, çoğundan daha kaliteli oyunculuk yapacağı kesin. 😂 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Aynenn😅 Yorumla
akrep_1903 Takip Et Yoda Yaş: 46 +1 yıl Robot değil 3d olarak tasarlanmış bir karakter sanal ortada fiziki bir varlık yok ayrıca anlamsız ve lüzumsuz buldum 7 1 Yorumla bakokunediyor +1 yıl Bende öyle düşündüm. Yorumla
Hhislerinsonnu Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl görünüş olarak güzel Ama bizim ülkemizde gitmez böyle şeyler robot kızın başını kim bilir neler gelir 4 0 Yorumla
Horrorcore Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Merve Boluğur, Beren Saat karışımı bir șeye benziyor. 6 1 Yorumla bakokunediyor +1 yıl Hahah çok düşünmüşün. Yorumla
_Creeper_07_ Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Birçok kızdan daha güzel ve gerçekçi duruyor ahdhdhd en azından karakteri sabittir.😂 1 0 Yorumla
siyahcorap Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl videolarına bakıcam hemen :D 2 1 Yorumla Soran +1 yıl 😅 Yorumla
sweetdreams25 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl çok güzelmiş aman türkiye gelmesin taciz ederler 4 0 Yorumla
bakokunediyor Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 69% +1 yıl Sponsor reklamdan 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ahaha Yorumla
axish2s Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl gerçek değil mi? 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla axish2s +1 yıl ne kadar bunun fiyatı bitane bizim eve alalım 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Ahahahah Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Köpeğe bile aşık olan var. Normal yani.. Artık o kadar basitleştirdiler ki aşkı..
Aşk duyarı ne abi
Robot değil, dijital insan. Alti gercek insan ama yuzu animasyon
Hep bu şekilde gördüm, doğrudur.
Bende dun instagramda gordum takip ettim sjdhsk bir de Ezmusgita var o da bunun gibi. Türk ama yurtdisinda yasiyor
Dijital insan ne ablacım
@Captainpricexx git araştır
@x-Lucia-x sana sordum farkındaysan
bilgisayardan tasarlıyor işte bende diyom böyle olması imkansız resim gibi
@SosyoPsikopat hologram gibi mi
hologram daha farklı
Başarılı, çoğundan daha kaliteli oyunculuk yapacağı kesin. 😂
Aynenn😅
Robot değil 3d olarak tasarlanmış bir karakter sanal ortada fiziki bir varlık yok ayrıca anlamsız ve lüzumsuz buldum
Bende öyle düşündüm.
görünüş olarak güzel Ama bizim ülkemizde gitmez böyle şeyler robot kızın başını kim bilir neler gelir
Merve Boluğur, Beren Saat karışımı bir șeye benziyor.
Hahah çok düşünmüşün.
Birçok kızdan daha güzel ve gerçekçi duruyor ahdhdhd en azından karakteri sabittir.😂
videolarına bakıcam hemen :D
😅
çok güzelmiş aman türkiye gelmesin taciz ederler
Olur olur yeriz yeriz 😂😂
Hiç robot gibi durmuyo
güzelmiş... alırım bir tane...
İyi ama bir tablo değil !
Oyunculuğu nasıl olacak bakalım önemli olan o.
Sponsor reklamdan
Ahaha
Bu robot mu? Bir robota yürümemiştik😅
Kütür kütür maşallah taş gibi hatun 😉
Navigasyondan
Türkler bunu parçalar
gerçek değil mi?
Hayır
ne kadar bunun fiyatı bitane bizim eve alalım 😂😂
Ahahahah
Gerçek gibi
Çok çocuksu görünüyor ama güzel.