Sonunda biri uyanık çıktı adı sürekli parayla birlikte anılan ŞeymaSubaşı adına kripto para çıkardı! Acun parayı basar mı sizce diye sormaktan kendimi alamıyorum 😁 Siz hangi ünlü adına Kripto para çıkarmak isterdiniz?#ŞuKadınıSoruYaptıranHayatBizeNelerYapmaz#bendeakrebim
Adı sürekli parayla anılan Şeyma adına kripto para çıkarıldı! Sen hangi ünlü adına çıkarmak isterdin?
İş alımlarında gelen arkadaşlara yeteneklerini sorarız genelde şu cevabı alınca teşekkür edip gönderiyorum “ne iş olursa yaptım abi” Bu vatandaşın meziyeti ne? eğitimi ne? iş tecrübesi ne? hiç bir şey, ve bu ülkede yaşayan onlarca yüzlerce binlerce milyonlarca emekçi kadınlarımızı düşününce bu vatandaşa küfür edesim geliyor ama bu seferde adam yerine koyarlar bek suçlu olurum😡😡😡
Kripto para çıkarmada ne var tron ağı üzerinden kolayca isteyen herkes ucuza çıkartıyor. Şeyma ya da başkası için çıkmış olması önemsiz çöp proje olarak kalır sağlam ekip ve tanıtım yapılmadıktan sonra, çıkarmak çok kolay sonuçta.
İçi boş. Hayatı boş. Niteliksiz hiçbir ünlü! Denilen insanları takip etmiyorum. Zira onları pohpohlayan, onların sahte hayatına özenen takipçileri... Keşke sıradan vatandaşlar bilime sanata kaliteye önem verseler.. Şu an vitrinde duran hiçbir insan aradığı popülerliğe ulaşamazdı
Şeyma subaşı hiç kimsedir benim için. Ne bir sanatı var. Ne bir eseri var. Saman alevinden farksız birisi işte. Dinsizin hakkından imansız gelir sözündeki imansızdır.(para kopartandır.) Fizik der ki demir bir top havaya atıldığında göğe çıkış hızıyla yere çakılma hızı eşittir.
Kadın sonunda gerçekten parayı buldu. İnsanlar o kadar üniversite okuyor doktora , master yapıyor ama hiçbir vasfı olmayan Şeyma kadar ünlü olmuyor adına para çıkmıyor. Hani alinteri hani emek önemliydi
Buda Acuna gosteris yapacagim diye gidip bi şeyhin 28. Karisi oldu. Bir insan alçaklasirda bu kadar alçaklaşmaz. Cok ayip ya para icin ask mesk isleri yapilmaz