Konuk olduğu İbo Show'da oryantal Didem'in kıvrak hareketlerinden gözlerini kaçıran Bülent Serttaş'ın son klibini gördünüz mü?Kendisi bu davranışıyla magazin gündeminde bayağı bi konuşulmuştu.
Bakındım ama sanırım klip daha Youtube'a düşmemiş.
Kendi kişisel tercihidir ister bakar ister bakmaz. Aynı şekilde Oğuzhan Koç Simgenin dansında başka yere bakıyordu mesela yani kimse bakmak zorunda değil bu yüzden eleştirilmiş olması ayrı saçma bir durum. Hayır baksa bu seferde aynı kişiler bak bak kadına nasıl bakıyor sapık demeye başlayacaktı.
Herkes kendi hayatından sorumludur ve o gün bakmak istememiştir ve bakmamıştır.
5
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Neden kimse soruyu detaylarla birlikte okumuyor yabu.
Ben anladım sen madem böyle davranıyorsun o zaman neden klibinde oryantel benzeri şeyler kullanıyorsun diyorsun işte bende diyorum ki adamın işi başka normal hayatı başka. Yani kimse bu programda oryanteli neden dans ediyor diye eleştirmiyor mesela Bülent Serttaş kafasını neden çevirdi diyorlar neden çünkü herkes oryantel olan kişinin işinin bu olduğunu biliyor ve doğal görüyor. Aynı şey Bülent Serttaş içinde geçerlidir yani özel hayatında bakmaz ama klibinde yani iş hayatında bu tarz şeyler yapabilir.
Didemle daha önce kavgalı olduğu için bakmamıştı iyide yapmıştı karşında shov yapacak birine bakacak değil eşi TV Yi izlerken.. klip çekmesi demek oturup çektiği kadınları süzdüğü anlamına gelmez ki istediği kişiyi oynatır ister ister bakar ister bakmaz kimene yani. Dideme bakmadı diye klip i mankensiz çekmeyecegi anlamına gelmez
Klibe bakmadım ama klib rol geregidir ama adam orada ( o gün programı bende izlemiştim , dikkatimi çekmişti) adam, adamligimi gösterdi. Topluma karşı sorumlu olduğunu farkettirdi. Ağzını açıp kadın meraklısı misali bakmak olmak zorunda olmadığını gosterdi
Noldu şimdi demezler mi adama? Kadının orada sanatına kafa çeviriyordu şimdi kendi yatlarda bikinililerle su oyunları yapıyor. Ahh ahh! Büyük konuşulacak mevzu gerçekten.
Boş bir davranış ve zaten kendilerini de sevmem. Aklı sıra tavır koyuyor. Sanatçıların iyileri yok artık "O güzel insanlar o güzel atlara binip gittiler..." sen getir üstünü..
kaç yaşında adamsın ya gencecik kızlarla böyle bir klip çekmeye utanmamış mı acaba iğrenç bir durum bence tvde hepsi şov peşinde gündeme oturmak için kafa çevirmeler falan
O an bakmak istememiş bakmamış Ne saçma magazin gündemi bu böyle ya İnsanların keyiflerinin kahyalari mi oldunuz genelleme olarak diyorum bunu çok gündeme geldi bu konu