Hande Erçel Vogue Türkiye'ye konuştu. "Gece denize girmek ve durmadan dans etmek sorunlarımın üstesinden gelme yöntemlerinden bazıları'' dedi.Sizin sorunların üstesinden gelme yöntemleriniz neler?
Hande Erçel ''Gece denize girmek, sorunlarımın üstesinden gelme yöntemlerinden biri" dedi. Sizin yöntemleriniz neler?
Ya bu kadının ne derdi var ki neyse onu geçtim. Aman bir kez gördük nasıl dans ettiğini (!) gözlerimiz kanadı. Kendimize gelemedik. Mümkünse gece denize giriyormuş ya dansı da gece yapsın. Benim derdimle başa çıkma şeklim kendimi dışarı atıp tempolu yürüyüş yapıyorum. Yani sporla baş ediyorum.
Ünlülerin sorunların üstesinden gelme halleri bile bi değişik. Ablamı ararım, ağlarım, hesapta ne kadar param kalmış diye bakarım falan. Dans edecek denize girecek konumda olmuyoruz
Bu ülkede bir parça Ekmek bulamayan, işsiz o kadar genç varken bu insanların, sözüm ona popüler insanların gösteriş hayatlarından iğreniyorum. Sadece bu sanatçı için değin topu aynı.
Daha dün Pandemi de Aç kaldık diye bağış toplandı. Yazık ya...
@açelyaa_r Kimseye hasetlendiğim yok. Kendi paramı kendim kazanıyorum. Kimse bana bedava para vermiyor.
Onların hayatı onları ilgilendirir. Bu insanların kendi sorunu varken ve bu kişilerin hayatlarını takip etmelerini anlayamıyorum. Onların hayatının sana bir faydası yok.
Valla gece yuzerek ada degistirim denize asik birisiyim ama ilk zamanlar korkuyordum ve korkumu yenmek icin geceleri kendimi zorlayayip denize giriyordum artik korku kalmadi
Şöyle ne bir kitle psikoloji dalında belgesi olan ne de bir ödülü olan insanların kişisel sorunlarda yorumları ve bunların ilgi görmesi tam tr ye yakışır beklenti