Evet ben yakıştırıyorum. Ama ilişkileri bana sırf dizi var , hayran kitlesi çok seviyor diye oluşmuş gibi geliyor. Samimiyetlerine inanmıyorum. Dizileri bitince ayrılırlarsa hiç şaşırmam. Hande sadece güzelliğiyle ön planda olan bir kız, kaç sene oldu oyunculuk konusunda bir Neslihan gibi geliştiremedi kendini. Eskiden çok severdim Hande'yi. Artık pek sevmiyorum, çünkü güzel olduğunu herkes dile getirince , yeni işlere, yeni insanlarla tanışınca çook havalı biri oldu. Huyları, tavırları çok değişti...
Her şeye rağmen bana hala reklam aşkı gibi geliyor bu durum neden bilmiyorum. Bir samimiyetsizlik var gibi normalde bir ilişki oldu mu herkes yakalanmamak için kaçarken bunlar var mi yok mu diye sürekli bir reklam yaratma çabasındalardi. O yüzden bana hep reklam ilişkisi geldi bu durum. Dizi başlar başlamaz ikisi de sevgilisinden ayrıldı ki kerem bursuninki daha önceleri olan bir ayrılıktı sanırım hatirlamiyorum ama Hande erçelin ki tam o sıralarda oldu sonra hemen dizi başladı ve bu konuda tahminler başladı. Ki kerem bursinle Serenay birlikteliğine de reklam için diyen çok vardi ben pek güvenemiyorum o yüzden. Neyi özellikle sakliyorlarsa o doğru çıkıyor genelde böyle bir öyle bir böyleler değil. Benim düşüncem tabi. Murat dalkılıçla olanda da bir saklama vardi ne zaman yakalandi o zaman birsürü post atıldı ama bundaki durum farkli
Ben Kerem’i eskiden çok severdim pek ünlüleri sevmem ama sevmemin nedeni ise muhabirler kerem bürsin hakkında sıfır ego bizimle arkadaş gibi konuşuyor çok seviyoruz demişlerdi zaten hareketlerinden de belliydi mütevazı olduğu ama ne zaman handeyle sevgili oldu ben keremden soğudum. Hande şımarık egolu bir kız, bir Neslihan atagül veya bir Beren Saat kadar egolu değil Hande ama yine de egolu. Yakışmışlar yani ne diyeyim onların kararı
Kessinlikle
Hande gecen gün estetiğim yok dedi gıcık oldum gayet de estetiği var. Masseter botoks, bişektomi, dudak dolgusu, kaş kaldırma, burun dolgusu. bu ünlülere göre güya botoks estetik değilmiş hadi botoksları geçtim dolguları geçtim. Handecim peki ya bişektomi ve kaş kaldırma? Onlar estetik değil mi bal gibi de estetik sayılıyor estetikli işte kabul etmiyo
Kendisi çok egolu ama maalesef ülkemiz böylelerini çok abartıyor g*tü kalkmış handenin. Sonuna kadar haklısın.
Aynen ya. Bide çok makyaj yapıyor bir makyajsız çıksın kameralara da görelim ama bence özgüveni yok makyajsız çıkmaya
Cevap
8Cevap
Boş yere abartılanlar da ilk 3 e girer Hande Erçel..
Ben reklam olarak görüyorum yakında biter bu ilişki de.
Ne kadar yakışırsa yakışsınlar kısa bir zaman sonra ayrılacaklar ve maalesef günümüz kadın erkek ilişkileride bu durumlardan çok etkileniyor.
Kerem yakışıklı değil, Hande daha iyileri ile olabilirdi. Yakışmıyorlar, Hande çok daha güzel duruyor yanında. Ama tabi onlar kendilerini yakıştırdıktan sonra bana laf söylemek düşmez 😀
Aynısını yazmaya geliyodum tam msğamzğsmeğemdğ
Ben önce davrandım o zaman 😀
Serenayla Kerem daha çok yakışıyordu bence.
Keremle Serenay da yakışmıyordu bence. Kerem hiç yakışıklı değil. Serenayla Hande ise çok daha güzel kadınlar😀
Bana itici geliyor Serenay. Hande çok daha çekici bir kadın bence.
Medcezir zamanlarında aşırı güzeldi şu an normal, ama güzel yine de.
Şu hayatta yanarım da Hande gibi güzel olamadığıma yanarım. Çok hoş kadın ya.
Öyle valla, güzel kadın. Daha iyi dizilerde oynasa keşke kendini harcıyor hep saçma sapan aşk dizilerinde.
Katılıyorum, oyunculuğu pek iyi değil Hande'nin o yüzden iyi projelerde rol alamıyor. Yüzü çok güzel diye piyasada zaten.
Güzellik demişsiniz de o güzelliği bin tane Estetiğe borçlu bir kara kezbannnn. 😂😂
Estetiğinin olması gayet normal. Kadının parası var, yemesini biliyor, bundan daha normal ne var ki hayatta
@aleynapaln +1
Hande Erçel çapkın biri. Uzun sürmez gibime geliyor ama yakışmışlar
İkiside sifatsiz bazlama immm nefis
fazla sürmez ayrılırlar
1 yıla kalmaz ayrılırlar
Ay bunlar sevgilimiymişkine
Evet ikisi de çok sevimsiz. Harika durmuşlar.
bana mı yaşıyorlar banane bundan
İstedikleri kadar yakışsınlar bana ne.
İkisi de tipsiz yakışıyorlar
Bu kızda her gün biriyle
yakışmıyorlar kerem bana yakışıyor
Yakışmışlar
Pek umursamıyorum
Pr pr pr
Evet
Evet yakisiyo
Eeveet
cok hem de