Biliyorsunuz ki Mısırlı milyarder yakışıklı beyefendi Şeyma Subaşına evlenme teklifi etti. Olay olan yüzük fiyatıyla da dudak uçuklattı şahsen ben bu miktarı okuyamadım :D Yüzük tam tamına 801.540,80₺ Yaaa bizimkiler 1.000 TL'ye yüzük almıyolarrr kızzlarrr sizce de artık Şeyma ablanın kitabını okuma zamanı gelmedi mi? Çekilin biraz ağlayiciğğiiimmm. Siz fiyatı okuyabildiniz mi ya?
Acunu görüpte anlamamışsa kaptırsın servetini... Böyle erkekler hak ediyor herşeyi... Sadece yüzükle belki bin ailenin 1 aylık mutfak masrafı karşılanır... Bir asgari ücretle çalışanın 19 yılda kazanabileceği para... Afrikadaki açlıkla savaşanları söylemiyorum bile... Bu paraları bu kadar kolay harcarken hiç akıllarına gelip vicdanları da mı sızlamıyor. Üzücü insanların geldiği son nokta...
Yani anlamıyom ne gerek var ha 801.540,80₺ olsun ha 1₺ olsun sizene yani sanki size takmışlar eleleme bizene ya
halla halla birde ne gereği var o kadar pahalıya acaba kabul etmez diye g*t korkusumu var adamda halla halla ya ikiside yüzük pahalı yüzük pannağında durunca ne oluyo yani bu millet salak