Bakın gerçekten kıskançlık değil
Ben 12 yaşındayken sana bir sır vereceğim dizisinde ilk gördüm keşke güzel bir kız koysalardı karaktere
Çok aşırı çirkin bilmiyorum
Çok güzel diyorlar şaşırıyorum
Zevkler renkler tartışılmaz ama bilmem 🤔
Ben 12 yaşındayken sana bir sır vereceğim dizisinde ilk gördüm keşke güzel bir kız koysalardı karaktere
Çok aşırı çirkin bilmiyorum
Çok güzel diyorlar şaşırıyorum
Zevkler renkler tartışılmaz ama bilmem 🤔
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ne çok güzel değil, ne de söylediğin kadar çirkin. Normal bir kız.
ben de beğenmiyorum güzel değil
Bide youtube da en güzel Türk oyuncular listesinde hep şaşıyorum valla 🙄
zevk yerlerde
Bana da güzel gelmiyor. Benim en güzel bulduğum ünlüler Hande Erçel ve Fahriye evcen
Benim de o ikisi
@defnekç_ Çok güzel kadınlar ya ikisi de. Ama bu sitede onları sevmeyenler çok. Neden bilmiyorum ama hep o ikisini kötülüyorlar ama bence cok hoş kadınlar
Özellikle de Hande'yi. Bi tane kız var. Hande'ye takıntılı kezo falan diyor sürekli. Hande güzel bence dediğim zaman şey demişti bana "Fakesin ya da sen de Hande gibi çirkinsin" demişti, Hande yi her güzel bulana fake diyor 😂🤦♀️
@defnekç_ Hande çok güzel ya neden böyle diyorlar kıskanıyorlar mı acaba. Bence kıskanıyor olabilirler çünkü Hande güzel bulunmayacak biri değil ki dişleri kirpikleri falan çok güzel
Evet işte, ben de kıskanıyorsunuz diyorum kız da bana "Kezban, odun belli Hande'nin nesini kıskanıcaz" diyo 😄
@defnekç_ 😃yüzünü kıskanıyorlar anlamayalım diye belini bahane ediyorlar. İnsan beğenmediği kıskanmadıgı biri hakkında niye o kadar konuşur dimi. Handenin yüzü boyu çok güzel olduğu için çekemiyorlar. Ben mesela beğenmediğim ünlüler hakkında hiç konuşmuyorum çünkü ilgimi çekmiyotlsr
Haklısın.
@defnekç_ bide bana hergün handeyi soruyorsunuz diyorlar halbuki ben sormuyorum kendileri Hande Erçel ve Fahriye Evcen soruları soruyorlar, çok takıntı yapmislar hep onları kötüleyen sorular soruyorlar. Hande ve Fahriye adına üzülüyorum cidden ya, bu soruları görselerdi üzülürlerdi. Kadınların magazinde kötü davranışları kötü olayları da yok ama hep onların üstlerine gidiliyor kıskançlıktan yapıyorlar
@defnekç_ Neyse biz takmayalım onları. Onların bu kadar çok kıskanması zaten Handenin çok güzel bir kadın olduğunun kanıtı. Eğer güzel olmasaydı kıskanmazlardı. Yani gülüp geçelim kıskanıp dursunlar
Aynısını bana da diyorlar, daha önce hiç Hande sorusu sormadım halbuki 😂 Az önce boyu ile alakalı bi soru sordum, ilk Hande Erçel sorumdu o da.
@defnekç_ beğendiğimiz kişi ile ilgili sürekli de sorabiliriz aslında çünkü biz beğendiğimiz için merak ettiğimiz için soruyoruz ama onlar kötülemek için soruyolar.
O da doğru😄
Hande siskosunu kim kıskansın, yüzü çok çirkin hele siz ucubesiniz diye size güzel geliyor
Güzel değil bence ama herkesin zevki farklıdır
Bende guzel bulmuyorum..
Bulgaristan göcmeniysi sanırım o
Bana da güzel gelmiyor aksine itici
Güzellik göreceli olduğu için
Kendisini tanimiyorum
Olabilir normal
E olabilir