48 yaşında olan ama bakıldığı zaman bu nasıl 48, bunlar 48 ise ben kaç yaşındayım diye sorgulatan iki afetin fiziği olay oldu. #48 notuyla Şevval Sam bikinili fiziğini paylaştı ben dahil herkesin dibi düşmüştür eminim. Geçen günlerde de Defne Samyeli paylaşmıştı. Sizin favoriniz hangisi?
48 yaşındaki Şevval Sam ve Defne Samyeli'nin fiziği 20'likleri ağlattı, sizin favoriniz hangisi?
Yorumlara bakıyorum da... Sağlıklı olmaya çalışmak ve (artık yaşlı değil orta yaş sayılan) 50-60 yaşında bu şekilde gözükmek tabi ki bir başarıdır, şimdi eğri oturup doğru konuşalım. Bu kişilerin photoshop güzeli olduklarını düşünmüyorum çünkü dizilerde veya sokak röportajlarında izliyoruz, plajlarda karşılaşıyoruz. Muhtemelen sporu hayatlarına sıradan bir rutin gibi dahil etmişlerdir. Haftanın en az 2-3 günü sıkı bir spor rutinleri ve çok sıkı sağlıklı beslenme alışkanlıkları vardır.
Madonna (62), Claudia Schiffer (50), Jennifer Lopez (51), Jennifer Aniston (51), Catherine Zeta-Jones (51), Julia Roberts (53), Nicole Kidman (53), Halle Berry (54), Yolanda Hadid (57), Sharon Stone (62), Charlize Theron (45), Jodie Foster (58), Julianne Moore (60), Ajda Pekkan (75 yaşında), Hülya Avşar (57), Nebahat Çehre (77), Demi Moore (58), Helena Christensen (52), Ebru Şallı (44), Angelina Jolie (45) vb...
Estetik müdahaleleri olsa olsa yüzlerine yaptırıyor olabilirler. Vücutlarının sporun ve sağlıklı beslenmenin bir eseri olduğunu düşünüyorum. Tabi genetik faktörler de olabilir fakat hiç kimse çaba göstermeden böyle bir avantajı sürdüremez. Özverileri ve azimleri için tebrik etmek lazım. Bence her kadın örnek almalı ve elinden geldiğince sağlıklı ve fit olmak için çabalamalı. "Fit" olma kavramı da çok yanlış anlaşılıyor zira bazı kadınlar "Fit olmak zorunda mıyım yeaaa, kahrolsun güzellik algısı" modundalar. Fit olmak "Gündelik hayatta uygulamanız gereken her türlü aktiviteyi rahatça uygulayabilmenizdir. Yani bir yere yetişmeye çalışıyorsanız ve bu koşarak gitmenizi gerektiriyorsa, rahatça koşabilmenizdir. Asansör bozulduğunda moraliniz bozulmadan merdivenleri emin adımlarla çıkabilmenizdir." şeklinde tanımlanmış. Yani hareket özgürlüğü demek. Aynaya baktığınızda sağlıklı vücut görmekten korkmayın. Ayrıca, estetik bi görüntü sizde mutluluk hormonu da salgılar. Kendinizi kilolarınıza mahkum etmeyin. Kendinizin ve vücudunuzun en iyi versiyonu olmaya çalışın.
Bunlar da para var böyle olmaları normal, başarı diyor bir de nesi başarı? Vatana, millete ne faydası var? Bu karılarr yağ aldırıyor, mide küçültüyor en pahalı kremleri kullanıyorlar böyle olmaları çok normal
Şu tv dekilere ağzınızın suyunu akıtmayı ne zaman bırakacaksınız merak konusu. Tabi önce beyin lazım ki, bunlarin estetik, bakım, güzellik merkezlerine akın ettiğini, ne paralar döktüklerini, iş güç yaşam para derdi olmadığını ayrıca fotoshop harikası olduklarını anlamanız için 😏
Ya 48 olunca noluyor sanki yaşlı mı, fit isen elbette vücudun güzel olur. 48 yaşında vücut kırışıklık içinde kalıyor sanki... İkisi de belli ki kiloları da yerinde fitlikleri de... buna şaşırmak veya 20 yaş ile karşılaştırmak için bir sebep göremiyorum.
Her ikisi de iyi ama ben hanımefendi tavırları ve ailesini de göz önüne alırsam Şevval Sam’ı daha çok beğeniyorum. Güzellik algısı bir bütündür bende. Hem fiziği hem kalbi hem karakteri güzel olacak, o zaman harikadır işte.
Biz de soyunsak ikiye katlarız ama bizim bedenimiz özel haram sergilemiyoruz açıkta olan herşeye kurt düşer özel güzel olan herşeyin gizlisi makbuldür.
80 fırına hayır demezsin bence. Sende biraz ekmek ye de poponu geri fırlatarak hat çıkarmaya çalışma biçimsiz oluyo. Ayrıca kimseyi küçümseme hakkın yok önce aynaya bakacaksın
Bunların yüzleri mimiksiz moron gibi spor yapınca fizik değişim geçiriyor zaten 😂😂😂 Bir de benim yaşımı hep küçük sanıyorlar yani bu başlığı atan admin sen ağlıyor olabilirsin 😂😂😂
Kendine iyi bakan erkek ve kadınlar var tabii ki. Yalnız ben bu ikisini gençken de beğenmezdim, şimdi de aynı. Örneğin Burcu Esmersoy daha başarılı bu konuda.