Magazin Camdaki Kız dizisindeki başrol Feyyaz Şerifoğlu çok yakışıklı değil mi? stratumcorneum Takip Et Xper 6 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Diziyi izlemeyisime ragmen reklamlarda gordugumle bile dikkatimi cekti.. Hey masallah be nasil yakisikli Güncellemeler+1 yıl Erik gibi kütür kütür Camdaki Kız dizisindeki başrol Feyyaz Şerifoğlu çok yakışıklı değil mi? Cevapla Dizi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
obirmarjinal Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aslında bana göre yakışıklı değil ama farklı bir çekiciliği var bu adamın. Hem çekici hem de sempatik geliyor bana. 1 0 Yorumla
Birbendoğru Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Bence değil sadece tatlılığı var o tatlılığı da olmazsa sen bile beğenmezsin gerçi herkesin zevki ayrı 0 0 Yorumla
Emrekurtt06 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 88% +1 yıl Yetenek sıfır ak beceremiyor ki Muzo harika ama kurban olurum ona 0 0 Yorumla
marslijokeer Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 93% +1 yıl Butun basrol oyuncularini abartmayi ne zaman birakacaksiniz? 0 0 Yorumla
Jomei Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Yakışıklı ama biraz estetik yaptırmış. Eski halinden değişik biraz. 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Magazin konusunda 690 cevap paylaştı. Boş zamanlarında boş durmayıp dizilerde oynayan Mark Zuckerberg adamlığı? 1 0 Yorumla
Uss55 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Aynen karizma bir adama benziyor ama zevk meselesi sana çok yakışıklı gelmiş olabilir 0 0 Yorumla
Deliyimbendeliyim Takip Et Master Yaş: 33 , eic 37% +1 yıl scooby doo daki sgahy gibi 1 1 Yorumla Andromedadanbirkız +1 yıl Aradığım yorum+ Yorumla
Xxxdilaraxxxx Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Evet ama dizideki rolü fazla sinir bozucu. 0 0 Yorumla
Bismillahirrammstein Takip Et Bilge Yaş: 108 , eic 100% +1 yıl Bana basabilir 0 1 Yorumla Bismillahirrammstein +1 yıl Kim eksiledi lan beni cabuk ciksin ortaya Yorumla
müzikkutusuaşığı Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 54% +1 yıl Yakışıklı değil.. 0 8 Yorumla ZırtapoS +1 yıl Nasıl bir dünyan var merak ettim Yorumla müzikkutusuaşığı +1 yıl Ahahahaahaa 😂 ama gerçekten yakışıklı değil niyeyse bana itici geliyor 😁 Yorumla ZırtapoS +1 yıl Ben de onu diyom işte, bu itici geliyosa iç dünyanı hayli büyük olmalı Yorumla müzikkutusuaşığı +1 yıl Hayır aslında hiçte değil normal eli yüzü düzgün olsun yeter😅 Yorumla ZırtapoS +1 yıl Daha nasıl düzgün olcak acabaa, bunun 1 tık üstü Leonardo di caprio Yorumla müzikkutusuaşığı +1 yıl Yalnız oda yakışıklı değil 😅😁😁 Yorumla ZırtapoS +1 yıl Terkett, burayı terket hemen😬🤣 Yorumla müzikkutusuaşığı +1 yıl Ahahahaaha pekii hemen uzaklaşıyorum buradan 😁😂😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Aslında bana göre yakışıklı değil ama farklı bir çekiciliği var bu adamın. Hem çekici hem de sempatik geliyor bana.
Bence değil sadece tatlılığı var o tatlılığı da olmazsa sen bile beğenmezsin gerçi herkesin zevki ayrı
Yetenek sıfır ak beceremiyor ki Muzo harika ama kurban olurum ona
Butun basrol oyuncularini abartmayi ne zaman birakacaksiniz?
Yakışıklı ama biraz estetik yaptırmış. Eski halinden değişik biraz.
Boş zamanlarında boş durmayıp dizilerde oynayan Mark Zuckerberg adamlığı?
Aynen karizma bir adama benziyor ama zevk meselesi sana çok yakışıklı gelmiş olabilir
scooby doo daki sgahy gibi
Aradığım yorum+
Tipe gel bu mu yakusuklu
Benden yakışıklı mı jsjsjsj
degil sadece sempatik
Çok değil bence az yakışıklı hshshshd
Hiiiiiiiic yakışıklı değil
Evet ama dizideki rolü fazla sinir bozucu.
Bu da yakışıklıysa yani ne diyim skfkg
Ciao🦇
Bana göre değil.
beğenmiyorum
Normal çokta bir albenisi yok
Sarışın sevmiyorum😂
Değil
Değil
Yakişıklı
Hayr degl
Bumu yakisikli?😂
Aynen ben gibi