Ben bu kadını bir ara seviyordum ama ne zaman konuşsa saçma sapan şeyler söyleyip duruyor. Bu sefer şey demiş: "Kendimi bir arı gibi düşünürsem erkeğin konmasını, erkeğin bulmasını istiyorum" dedi. Fiziğinden çok memnun olduğunu da söyleyen oyuncu, "Popo kıvrımlarımı önemsiyorum. Hafif de kaslı bir görüntü. Fena değil" diyerek herkesi şaşırtmış :D Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz, ilk adımı hep karşı taraftan mı beklersiniz?
"Arı olsaydım erkeğin konmasını isterdim" diyen Merve Boluğur gibi siz de ilk adımı karşıdan mı beklersiniz?
Ya bu kadını önceden ben de severdim ama popüler kültüre köle olup şaştı bu da, hadsiz ve patavatsız boş birine döndü. Ya da zaten öyleydi, şimdi gördük.
Kibirli olduğu doğru ama egosunun hakkını veren bi güzelliği var, bazen instagramda soru sorabilirsiniz gibi paylaşımlar yapıyor birisi sizi yolda görüp fotoğraf çekinmek istesem ne derdiniz diye sormuş “Ruh halime göre değişir.” diye yanıtlamıştı orda biraz kibiri abarttığını düşündüm ama gerçekten fazla mütevazı olmasın çünkü bi alımı var kadının. Siz acemi cadı da ki ayşegül e çok kaptırmışsınız heralde kendinizi 😂
Alımı var diye mütevazı olmasın mı. ? Ne saçma sapan düşünce Merve Boluğur alımlı falan değil hele şimdi hiç değil delii gibii geziyorr orta daa magazinciler bile dalga geçiyor bunla 😅Bak Tuba Büyüküstün'e güzellikte de alımlılıkta Merve bin basar ama böyle saçmalıkları asla yok
Ben sinyali veririm. Gülümsemek normal sohpet etmek ona digerlerinden daha farkli davranmak gibi ki bunu karsi tarafta yapar. Benim bu adımım ona cesaret olur ve bana ilk adimi atar. Sevgilim oyle yapti. Cesur erkekler daima ilgi cekici. Pısirikliga luzum yok. Ayni sey kadin icimde gecerli. Hoşlaniyosan kaçmicaksin o adama yeşil Işik yakacaksın bi zahmet bu da olsun. Vahiy inmiyo erkeklere az cesaret verin.