AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
cool olur tabi ne de olsa karısını dövecek bir tip kötü işler yapıyor siz seversiniz böyle erkekleri he en önemlisi zengin
Asla değilmiş öyle insan diğer mafya matikler pirimciler gibi göz önünde de değil bu arada yakın çevresinin söylemleri beyfendi denmesi
aynen zaten sizi kandıran p-c tiplerde böyle kandırıyor sizde devamke sonra video çekiyorsunuz zor durumdayım yardım edin haberlerde görüp üzülüyorlar size üzülmüyorum üzülenlere acıyorum ben yazık insanların duygularına
mafya belalı olan tipler cezbetsin umarım bulursun tam istediğin gibi birini haberini görürsem asla üzülmücem ve hatta millet erkeğe laf attıkça bunu hatırlatıcam
Ne alaka adam taş gibi çevresi hep diyor beyfendi diye he kötü biriysede kendine fiziksel özellik konuşuyoruz bu arada bu ülkede doktorda şiddet uyguluyo poliste öğretmende bu karakter işi
sen herkes şiddet uygulayabilir diye şiddete çok fazla meyilli olan mafyalara yönel insanın içi önemli diye ama dediğim gibi sende bunu yazdın ya yarın bir kadın cinayeti haberi görürsem asla üzülmücem eden bulur diyip geçicem
hani derler ya orası riskli bölge girersin ve başına olay gelir bişeyler olur bu olayda tam böyle bişey riskli olana gidersen cezasını çekersin doktorla veya sıradan bir vatandaşla olup %50 şiddete meyilli olduğunu düşünmek var bide mafya gibilere gidip %99 şiddete meyilli olan oranında %1 i aramak var sen 1 i aramaya devam et asla üzülmeyiz başına gelenlere
Ne alakaaa neeee saçmalıyorsun abi bana şiddet uygulasın diye koşmıcam kollarına zaten bir karakter kendini belli eder he ali çakıcı ben ne alaka zaten adamın tipini beğeniyoz gayet yakışıklı insan dediğim gibi ünvanda değil karakterde biter
insanın içi önemliyse git içini ara bakalım yeraltı dünyasıyla uğraşan insanda merhamet bul
Ya senin ne demek istediğini anladım da bu dil ile anlatma haklı değil haksız düşersin burda soru olarak onla evlenilir mi sevgili olunur mu diye sormuyom ki tipi yakışıklı bir abimiz onu konusuyoz
olay bu adam değil hep böyle sorunlu kişilerde karizma buluyorsunuz bi çekiliciği oluyor he bulun sorun yok bizim içinde emin ol ama böyleleri her zaman kızdığı şeyde tokat atmak yerine fazlasını tercih eder kimse sinirli halini her zaman yansıtmaz başını nelerin döndürüceğini bilmezsin ama şunu bilirsin sokakta normal birinde bunun oranı daha azdır dışardan görünenlere nazaran dediğim gibi sorun yok bulun hep görüyorum böyle tiplerin façalıların falan yanında kızlar bana niye koymaz bende kendime göre birini bulurum gördüğümde sorguluyorum madem kadın cinayetleri bu kadar fazla herkes biliyorken neden böylelerini tercih ediyorlar demek ki üzülmemize gerek yok
Yanlış düşünüyorsun şimdi kız inanır sevgili olur adam şiddet gösterir çeker gider hee ama kız ben aşığım gitmem dövsün diyorsa ona bir şey diyemem göz yumuyorsa bu arada ali çakıcı gerçekten yakışıklı ve gerçekten çekici olduğu için açtım bu başlığı yani bir sürü mafya ve oğlu var hiç biri bu tipte değil yani mesleğinden ünvanından değil TİPİNDEN DOLAYI AÇTIM DİYOM KONUYU KAPATIYOM
yerinde olsam bunu bile kendime yakıştırmazdım neden mi olay cinsellik abazalık falan değil bunda bu karizmayı buluyorsan yarın dışarda başka belalı bir tipte bulabilirsin konuşma fırsatın olur konuşursun kötü biri ama beni seviyor dersin avutursun kendini bir yanlış oldumu görürsün o sevgiyi şıklığı karizmayı bunlarda bulmayın işte bu yüzden bunda bulursan sana zararı dokunma olasılığı yüksek olan başka birinde de görebilirsin demek oluyor bu sonra üzülen bile olamazsın anladın mı
kafana göre zaten ben her zaman bu söylediğimi savundum çoğu kadın cinayeti haberinde önce gidip kimin yaptığına baktım çoğuda zaten hapçı otçu tiplerdi bu yüzden üzülmedim çokta laf yedim haketti dediğim için ama kusura bakmayın bu işler böyle hiçbirimiz salaık değiliz vicdanımı duygumu öne çıkarmadan bi bakarım olaya neden olmuş kim yapmış diye çoğuda yapabilecek tipte erkekti kızlar kendileri seçmiş celladını ben mi üzülcem buna
birisi fenomen olmuş çocuk kızı öldürüyor hapisten çıkmış instadan başka kızlar nude atıyor falan sen haklısın biliyoruz seni bir sürü ss ler o kızlara da üzülürmüyüm şimdi asla
Kardeş Ali çakıcı ile bilmediğimiz hesabın mı var? Yakışıklı dedik çok ayrı yorumlar yaptın tamam be uzatma
uln ali çakıcı umrumda mı bu adamı beğeniyorsan bunun gibilere ilgin vardır bunu demek istiyorum işte aw uzatma diyor bana ya aman sanki başında konuşup kulaklarını patlattık sanki
aynen yakışıklı git evlen hadi bb
İnternetten baktımda knk hiç cool değil.
Son takım elbiseli hallerine bak kenks bittik biz
Kenks değişen bişey yok..
Oh no no no🥺💘💘💘💘💘
Cook değil babası nam yapmış
Ama takım elbiseyi aşırı cool taşıyo be namı boşver
Özel dikim takım elbiseyi düzgün taşımayan insan yok
Ulen güldüm he 😂😂😂😂
Bu sene takım elbise biraz fazla aldım 1.82 boyum cakicinin oğlunu görsem tanımam bile
Hahaha 😂😂😂😂😂 ulen böyle gırgır yapan insanlarada bitiyom süpersin
Harbi özel dikim mi giyiyo bunlar
Saat 4 olmuş kadın erkekleri etkileyen tahrik eden parfüm soruyor teyze bir ayağın çukurda diyeceğim ama diyemiyorum işte kredi kartı ödemesi geliyor
Hahahaha ya😀😂😂😂😂😂
Özel dikim giyiyorlar tabiki dolce gabbana hariç beymenden ceket aldım o bile 3 bin TL idi hiç bunlar diğer türlü takım giyerler mi
Vaysss anasını senle iyi dedikodu yapılır mı 😂 özel dikim ne kadara geliyo?
Özel dikim kumaşa ve terziye göre değişir yapilabilir
Aşağı yukarı?
16 bine diktirmisti Fazıl
Ozaman doğru dediğin özel dikim takım benide şey gösterir yakışıklı jsjsjsjspaşxkdowpzl
Ceket kolları , vatkasi , bel kısmı , pantolon bunları düzgünce yapan terzi zor bulunuyor
Acep bunlar nerden buluyosa zor olmamalı tabi onlar için
Gramı 100 dolar olan seyreltilmiş kokainin saf halinden 5 er ton getiriyorlar ve çok ucuza alıyorlar
Ya şimdi bu bilgiye niye vergin oglum burada ne güzel takım elbise diyoduk😂😂😂😂😂😂😂😂
Takım elbise genelde kamuflaj olarak tercih edilir
Vays vay vay vay 😀😀😀😀😀 alındı mesaj
Ciddiyet bilgi eksikliginden kaynaklıdır
O kim la
Takım elbiseyi çok iyi taşıyan biri
O kim
Google yaz
Eyvallah aklıma gelmemişti (!)
Aynı benim gıbı
Takım elbiseyi iyi taşıyorsan tamamdır😂
Aynn kanka
Bayaa cooolll