2019'da yazın akşam saat 12.00-01.00 civarı, iş çıkışı Bağdat Caddesi'nde Damla Sönmez ve Ushan Çakır önümüzden yürüyerek geçmişti. Gülcihan Koç ve Sabahat Akkiraz'ı da görmüştüm. Bunların dışında birkaç kişi daha gördüm ama onları hatırlayamadım.
Mustafa Ceceli kolpa grubu Ali Koç Ferman Akgül mert Yazıcıoğlu Oktay kaynarca Kenan İmirzalıoğlu Hande Soral, Bensu Soral Alperen duymaz Eypio Oğuzhan Koç İbrahim buyukak Oğuzhan Uğur hatırladıklarim bunlar
En büyük hayalim idolüm olan Adam Levine ile karşılaşmak.
-Ali Buhara Mete (KVP Akif) imzalı kitap almıştım. -Ümit Acar (KVP Ersoy) sahilde bisiklet sürüyordum, muhabbet etmiştim. -Arzu Budak (BBG Arzu) şu an güvenlik danışmanı olduğum sitede oturuyor. -Doha Oğuz (Model) şu an güvenlik danışmanı olduğum sitede oturuyor.
Emircan iğrek Teoman Gripin grubunun uyelerini Cghb ekibinden metin Zeynep ve İbo Güldür Güldür den İbrahim Fatma Turgut Ferdi Tayfur Seksenler de ki bekçi Fısfıs İsmail Serkan Keskin Mahmut Tuncer Serkan Çalık Haluk Levent Tepki Motive Zen-G Ferhat Göçer Rojda Koma Se bıra Tankurt Manas Çaycı Hüseyin Decrat