Önce ayrılan fakat kısa bir süre önce tekrar barıştıkları ileri sürülen Jenner ile Scott'ın açık ilişki yaşamaya başladığı ileri sürüldü. İddiaya göre Kylie Jenner ile Travis Scott, ilişkilerine kaldıkları yerden devam edecekler. Fakat birbirlerine bağlılık sergilemeyip dilediklerinde başkalarıyla da birlikte olabilecekler. Sizce böyle bir olay olabilir mi biz mi çok dar görüşlüyüz yoksa bazıları çok mu aştı?
Öncelikle bizim burada bir yorum yapmamız ne kadar doğru? Bu insanlar aklı başında reşit bireyler ve ilişki onların ilişkisi eğer siz beğenmiyorsanız kendi ilişkinizde böyle bir tercihte bulunmazsınız olur biter. İnsanları tercihlerine, kimliklerine, yönelimlerine, özel hayatlarına karışmaya kimsenin yetkisi yoktur (bunları burada anlatmak benim için utanç verici bir şey ama...) eğer bu size uyan bir şey değilse siz yapmazsınız olur biter ama hoşunuza gitmiyor olması buna lanet okumaya veya küfür etmenize bahane olmaz. Soruya gelirsek daha önce bu tarz bir ilişkim oldu ama bir daha böyle bir ilişkim olur mu? Hiç zannetmiyorum.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sapıklıklarını daha rahat yaşamak istiyorlar İçlerinde sevgi ağır gelmediği için daldan dala konmak istiyorlar Kendi yaptıkları pislikler normal gözüksün, laf yemeyelim kafası ile yaptıklarının asıl normal olduğunu iddia ediyorlar Gavatlık bellidir. Bunlar çifte güzel kardeşim, birbirlerini bulmuşlar. Din olmayınca, ahlak olmayınca pislik içinde boğulurlar tabi. İşte dindar olanlara laf edip ahlak timsali kesilen soysuzların örnek verdiği şeyler. Birbirlerinin karılarına geçirip geçirip dururlar. Karılar içinde iyi oluyor, inlemeyi sevdikleri için normal görüyorlar. Bunun haber olması bile, acaba normal mi diye paylaşılması bile içinde bulunduğumuz toplumun ne kadar asimile olduğunu gösteriyor. Eski kafalı dedikleri insanların ekmeğini yerler, diğer taraftan sallayıp dururlar. Aklı olan kendi dünyasını istediği gibi yönetiyor zaten. Başkalarının bok içinde olmasını umursamıyorlar bile..
Benim hoş karşılamayacağım bir şey en azından kendi toplumumdan gördüğüm örf, adet, gelenek ve toplumumuzun ahlak anlayışına çok aykırı olduğu için şiddetle karşıyım böyle ilişkilere ancak şöylede bir şey var bu insanlar farklı toplumun insanları hangi şartlarda nasıl yetişiyorlar oradaki toplumun ahlak anlayışı nedir bilinmez bu yüzden farklı toplumdan bir insanı da kınayamam 🤷♀️
Başkaları ile bizi kıyaslamayın , niye başkaları ile kıyaslıyorsunuz ki , ne kadar saçmalık , misal adam kendini kesiyor , sende kendini kes o zaman , kıyaslama doğru değil. Genişlik bile yanında edepli kalır, bu bildiğin mide bulandırıcı bişey , mide kabul etmez bunu.
Yaşayana elbet saygımız var lakin bunlar kendini biraz aşmış, yani ben yaşamam bana gelecek kişinin de yaşamak istemesini istemem. Hem hastalık kapma riski de var ayrıca.. kimin ne kadar korunacağı belli değil. Zati bu tür ilişkiler yaşayanların aşkı kim ne derse desin yıkılmaya mahküm. Kısacası ben sevgilimi paylaşmak istemem.
Dünyanın sonu geliyor herhalde artık... Buna aşmak mı denir bu resmen rezillik, kepazelik. Bu bence aşmak değil aşınmak! Sevgi ayaklar altına alınır mı oyuncak yapılır mı? Ondan sonra da seviyoruz öyle mi?
Bana gelmez , herhangi bir Turk erkegine bu gelmez yani bizim adetimizde yok boyle bisey ben sevdigimi paylasmam arkadas, benim. olmak istedigi. muddetce, hatta anayasanin ucuncu maddesi gibi teklif dahi edilemez.
İsteyen istediğini yapabilir ama şahsen bana Açık ilişki vb gibi şeyler çok ters kalıyor. Başkası ile sevgili olmak isteyen veya birlikte olmak isteyen benden ayrıldıktan sonra istediğini yapmakta özgür
Bi kere karşılaşman bile saçma, dinimiz farklı kültürlerimiz farkli pek alakası olamasa bile dillerimiz farklı, mizah anlayışlarimiz farklı, tamamen ayrıyız elma ile armut gibi. Sen 2 elmayla 3 armutlu toplayabilir misin? ya da 3 armut > 2 elma diyebilir misin?
Fuckbuddy gibi bişey olmuşlar yani 😅 genelde ülkemizde de var böyle eski sevgiliyle dost (fuckbuddy) kalanlar. Aşağıda herkes kınamış ama mantığı anlamamışlar
Gayet doğal amerikan kültüründe bu ve Amerikalarda bize müslümanlık dersi vermeye kalkan hocaefendi yalakaları bu haberleri okusa amerikada bir dakka durmaz derdik ama duruyorlar hala..
Yıllarca abazan kalmış, bu uğurda sevgili bulamayıp dost rolü oynamış, profesyonel yalnız erkeklerimiz, bunu asla kabul edemezler... Ederim diyenler ağır abazandır
Benim olan benimdir, benim olmayan hiç olmamıştır.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Biz çok dar görüşlüyüz. Ben mesela sevgilimle bara falan gittiğimizde oğlanlar etrafını sarınca hemen oğlanlara taktik veriyorum şundan hoşlanır bunu yapmayı sever falan diye. Havlu sallamışlığım bile oldu. Bence çağdaş olmakta fayda var. Örümcek kafalarınızı bir kenara bırakıp modern olun lütfen.
Açık ilişki yaşıyorsan, o zaten sevgilin değil buddy’n olur ki. Bir kere yaşamıştım kızın sevgilisi vardı uzakta. Benim ilgime ihtiyaç duyuyordu. Bende verdim.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Ciao🦇 Bence ilişkinin temeli sevgi sadakat güvendir ve bunlar varken başkasına bakmazsın istesende bakamazsın.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Gidip en kötü fotoğraflarını koyman :D rönesans tablosu gibi fotoğraf :D Ay zaten açık ilişki yaşamıyorlar mıydı amann çok boş insanlar
Kylie falan zerre umrumda değil de ben zaten sevdiğim birini kıskanırım. Sevgilim olmasa dahi kıskanırım. Yani bir ilişki olacaksa o açık olamaz. Olursa da sevmiyorumdur. Fbliktir o.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Vay a q biz sevgili bulamiyoz bunlar acik iliski yasiyolar iyiymis gavur ama bunlar gavur
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben yaşamamda karşımdaki istediğini yapabilir umurumda olmaz
Bende onu diyorum... Birbirlerine sadakat ile bağlı olmayacaklarsa, ilişkinin bir mantığı yok ki... Kendilerini de sıraya koyup devam etmeleri gerekir... Sapkınlıkta sınır tanımıyorlar...