Neyinin 1/4ü yetiyormuş 😄😄😄 o nerden biliyormuş öyle beyin meyin şeysilerini bide dörtte biri diye oran bile vermiş şok şok şok matematik terimi bile biliyooo sen nelere kadirsin dörtte bir 😄😄😄 zaten normal bir insanın beyninin %10unu kullandığı varsayılıyor onunda 1/4ü %2.5i yetiyormuş hatta bence adam olana çok bile 😄😄😄
Beyninin olduğunu bile düşünmüyorum. Ama bizim insanlarımız nerde saçma insan var onu ünlü yaptığı için kızın nasıl takipçisi var anlamıyorum ekrana çıkınca tv yi kırasım geliyor
Bunun zekasında sorun yok ki.. Aptal, mal ayağı yaparak gündem oluyor millet de prim veriyor. Bunu bi yerlere getirenler mi daha aptal acaba... Keyifli geceler..
Çok fazla çakal o, buralara nasıl geldi diye düşünürseniz he bu çakallığından yani böyle şeyler söyleyerek insanları trollüyor ve bazı saflarda kanıyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Ciao🦇 Buraya bunu bırakmak istiyorum. Yorumlardan ötürü.
Sosyal medya için yarattığı bir karakter bence bunun gibi onlarca tipleme var hiç bir insan bu kadar salk olamaz dalga geçmeyi seven milletiz onlarda aptal rolu yapan zekiler ekmeğini yiyorlar;)
Görüşlere şöyle bir baktım herkes cahilliğini konuşturmuş. İnsan beyninin tamamını kullanır gençler. Sadece bazı terler bazen daha fazla, bazen daha az kullanılır o kadar. Az bir şey biyoloji de mi bilmiyorsunuz anlamıyorum ki?