Yeni dudak dolgusu yaptırmış nasıl sizce?Fanları bir de ufak tefek estetigi var diyor kadın her sene dudaklarını yeniliyor 😄 Zayıflamış ama ayva göbeği hoş değil az da cabalamasi gerek
bunun ayakları damarlı diye bir ara dalga geçtikleri haber gündem olmuştu yaşlı ayağı diye şimdi güzel güzel diyorlar her şey paraya bakıyor böyle işte
O kadar estetik yaptırmış olmasına rağmen güzelleşemediğini düşündüğüm nadir insanlardan. Estetik güzellerini favorim yapmam doğal güzeller benim için daha ön planda ama estetikle güzelleşmişse işe yaramışsa güzel veya estetik güzeli derim yine de. Handeyi her türlü beğenmiyorum ben, takipçi sayısı isterse 100 milyon olsun beğenmediğimi abartıldıgını hep söylicem
@Berivann6 Hayır bence güzelleştirebiliyor ama yapay bir güzellik veriyor, Tuvana Türkay’ı güzelleştirdi. Ama Tuvanayı’da beğenmiyorum yapay görünüyor, Hilal Altınbilek’i de güzelleştirdi (yine tarzım değil doğal güzellik daha iyi) ama yine de eski hallerine göre güzelleşmişler Hilal’in eski halini gördüğümde çok şaşırmıştım
Hayır beğenmedim. Dudak yapısı hep cok kücük dolgu yaptırsa da olmuyor. Ağzı da yayık geliyor son zamanlarda. Ne yaptırdıysa artık dudak hep küçük ama ağız yayık. eski halini de beğenmeyen tek ben miyim ya? Ya anlamıyorum abi dün bir açıp baktım güneşin kızlarındaki haline aşırı sıradan, yüzünde çok kusur var çekici değil
@Su_perisii_ Bide handenin gözlerini çok övüyorlar ama ben onu da beğenmiyorum. Çukur gözleri hiç beğenmiyorum hande de çukur Gözlü. Yüzünde kirpiklerini ve dişlerini beğeniyorum o kadar. Fiziğini hiç beğenmiyorum
@su_perisii_ Ben neden abartıldığını söyliyim mi? Tatlım dikkat ettiysen sokaktan her 10 kızdan 7-8’i handeye benziyor. Bir farklılığı yok, sıradan. İnsanlar da kendilerinden olanı abartıyor işte, çıksak sokağa baksak 30 kızdan 18-19’u hatta daha fazlası net handeye benziyordur. Herkes gibi o, farklı değil
Hande ye benzemek ne açıdan? Yani göz rengi, saç rengi olarak falan mi, yoksa başka şeyler mi? Bazı insanlar mesela sadece gözleri kahverengi olduğu için sıradan buluyor Hande yi. Açıkçası ben de guzel mi değil mi karar veremiyorum
Doğru. Çevresinde güzel kızlar olup da handeyi beğenen erkek hiç görmedim, handeyi beğenen erkek sayısı az, beğenenler de çevresinde kız görmediğinden olabilir. Ben arkadaşlarıma sormuştum benim arkadaşlarım da beğenmiyor, benim Amcam Hande için bu kız tanınmasa çoğu kişi dönüp suratına bakmaz dışarıda Antalya’da İzmirde ne güzel kızlar var dedi
@aasudeben yoo kara gözlü kara kaşlı olup çok güzel çekici kızlarımız da var Türkiye’de. Sadece ten göz renginden demiyorum Yüz yapısı yüz hatları yanak çene ağız yapısı dudakları vücut tipi tamamen sıradan. Vücut şekli tam klasik sıradan. Bizim yaşadığımız Ülkede coğrafyada Hande gibisi cok var o yüzden kızlar cok beğeniyor
Evet kara kaş kara göz olup çok güzel olanlar da var bazı insanlar kahverengi gözün sıradan olduğunu bu yüzden Hande nin çirkin olduğunu söyleyenler var. Mesela gözleri mavi olsa daha güzel olurdu diye soru yazmıslar geçen. O yüzden sorayim dedim
@aasudeben Anladım canım 😊 ama Ben handeyi mavi gözlü olsa da beğenmezdim yüz hatları benim için daha önemli. Ten saç göz rengi ayrımı hiç yapmam, beğendiğim cok esmer kadın da var, çok sarışın kadın da var. Handenin yüz tipi hatları çene yanak göz çukurlugu falan, bana güzel gelmiyor güzel bulmayı denedim ama olmuyor beğenemiyorum 😄
sadece dudak olsa baştan sona her yeri estetik zaten ne yaparsa yapsın boş hele eski hali o da berbat kısacası vasatında altında bir tipi var:)))))))))))))))))))))))
Giderek cirkinlesiyor. Hayran oldugum güzellik bitti
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Beğenmedim. Eski dudaklarını da beğenmiyordum incecikti. Gülmeden durduğunda dudakları küçük dolgu yaptırmasına rağmen dolgun değil güldüğünde ağzı çok genişliyor, tarzım değil
Çoğu kişi de benimle aynı düşünüyor amaa Hande fanı 😄😄 İstedigin kadar abart asla bir Margot Robbie bir Candice Swanepoel bir Victoria Brono kadar güzel değil hande, güzel kadınların yakınından geçemez bile.
Bence şirin de değil. Şımarık kızları şirin bulamıyorum, yanakları ve gamzeleri vardı diye şirin diyor çoğu kişi. Kadında yanak ve gamze hoş duruyor ama Hande şımarık olduğu için hiç şirin gelmiyor bana her gamzeleri olana şirin demiyorum. Armut yüz de beğenmiyorum handenin eski yüz şekli Armut.
victoria Bronova güzel kadın hatta dünyanın en güzel kadını diyebiliriz ama zaten bir türk kadını avrupa kadını ile aynı güzellikte olamaz kıyaslamak saçma
Ayrıca eskiden de yapmacıktı. kıyaslamak saçma diyorsun doğru, Hande onun ayarına seviyesine gelemez güzellikte evet ama neden siz hande fanları ona dünya güzeli diyorsunuz o zaman? Dünya starları ile handeyi kıyaslıyorsunuz.
Onu beğenmeyebilirsin olabilir ama handenin eski halini de ben hiç beğenmiyorum armut yüzlü ve hiç şirin değil şımarık ve yapmacık. Eski hali Flash Tv dizilerinde temizlikçi rolünü oynayanlara benziyor
Hande fanı değilim ben zaten güzel de bulmuyorum sadece bazen güzel geliyo bazen gelmiyor değişik bir kadın ama fanları ona dünya güzeli çok güzel gibi söylemlerde bulunuyorlar onu biliyorum ve katılmıyorum açıkçası hande sıradan bir türk kadını güzelliğinde
@Eceee11 ya ben Hande yi beğenmiyorum nerden çıktı bu, yanak sevdiğim için eski hali şirin geliyor ama şu an aşırı tiskiniyorum aşırı yapay oldu ama aman aman güzelligi var Demiyorum demedim de yanak hastasıyım ben iskelet gibi karıları beğenmiyorum
victoria Bronova dediğin kadın herkes gibi bir farklılıgi yok bana sıradan geldi yapma bebek gibi toplumun güzellik algısına uymuyorum anasını satayım uymuyorum. Ceylan Gözlü, elma yanaklı Anadolu kadınlarını beğeniyorumm
Ben de elma yanak severim kadını erkeklerden ayıran bir özellik. Ceylan göz efsane zaten. Handenin eski hali ünlü olmasaydı sizin arkadaşınız olsaydı dikkatinizi çeker miydi yüzü ? Bence çoğu kişinin çekmez , cidden flash tv ve Kanal 7 dizilerindekilere benziyor, şanslıymış ünlü olmuş. İrem Derici’ye de güzel diyelim o zaman , ünlü olmanın anlamı güzellik değil. Bi çocukluk arkadaşım dediğin tarife uyuyor handeye bin basar Kezban gibi de görünmüyor, Handenin eski hali Kanal 7 oyuncusu gibi
@Eceee11 Valla hayatım benim güzel bulduğum bir ünlü yok öyle diyim sana hepsi organik meyve gibi geliyor. hepsi bir yapay dudakları iğrenç şekilde şiş burunları domuz burnu gibi gözleri şeytan gözü gibi 🤢🤢Ne Hande ne diğerleri ünlü olmasa kimsenin dikkatini çekmez
Şanslılar işte bölüm başına kaç para kazanıyorlar. Kaç tane üniversite mezunu, konservatuvar mezunu işsizken veya az maaş alıyorken Hande gibiler eğitim bile almadan lüks hayat yaşıyor.