Yine Ölen eski sevgilisi Efe Güray'ın doğum gününde onu anmış ☺️Bu kadın bu çocuğu unutmadı bence ölene kadar onu sevicek ☺️Bereni sevmem çok ama efe yi olan vefası, özlemi hoşuma gidiyor.
"Yanındakiyle yaşlanır, aklındakiyle ölürsün" Beren saat bu sözü doğrulamıyor mu?
Bunu göstermesi gerekiyor mu sizce. Dua edersin mezarına gidersin kalkıp sosyal medyada onunla çekilen fotoğrafları paylaşmak üzerine de yazılar yazmak şhowdan başka bir şey değil. Farzetki senin elin eski sevgilisi ölmüs içinde yaşamak yerine sürekli bunu dile getiriyor ölmüş gitmiş mekanı cennet olsun ama insan yinede üzülür eşinin kalbinde birinin bu kadar yer etmesi
Sürekli ortaya getirip getirmediğini bilemeyiz beren saatin hayatınızda gosterdigi kadar biliriz bilmeden yorum doğru olmaz doğum gününde paylaşmış sıradan bı günde değil her gün ortaya getirip getirmediğini bikemeyiz
Bu konu yüzünden bosanma derecesine geldiklerini biliyorum 1.2 yıl önce eleştirenler fazla olmus haliyle evliliklerine yansımıs. Evliliğini sarsacak bir durumu her doğum gününde yapması bana göre doğru değil gitsin mezarına duasını etsin bu özel günde sadece beraber çekinilen fotoları paylasmasına kızıyorm sadece onu paylaşsada olur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
“Ten oyalanır can kanar. İki gözüm iki çeşme içerime akar”.. bu şarkı bu kıza yazılmalıydı
Seven insan başkasıyla evlenemez. Dostça bir sevgi ise lafım yok.
gercekten seven zor unutur
Malesef. Yarım kalmışlık öldürücü
Kocasına saygszlık yapıyor başka bir şey değil
Ama kocası sayesinde değil efe sayesinde Beren saat oldu
Saygısızlık değil vefa benim annemin de ilk eşi olmuş babam her yıl mezarına elleriyle goturuyo annemi unutmalı veren evlendi diye
Bunu göstermesi gerekiyor mu sizce. Dua edersin mezarına gidersin kalkıp sosyal medyada onunla çekilen fotoğrafları paylaşmak üzerine de yazılar yazmak şhowdan başka bir şey değil. Farzetki senin elin eski sevgilisi ölmüs içinde yaşamak yerine sürekli bunu dile getiriyor ölmüş gitmiş mekanı cennet olsun ama insan yinede üzülür eşinin kalbinde birinin bu kadar yer etmesi
*eşin*
Sürekli ortaya getirip getirmediğini bilemeyiz beren saatin hayatınızda gosterdigi kadar biliriz bilmeden yorum doğru olmaz doğum gününde paylaşmış sıradan bı günde değil her gün ortaya getirip getirmediğini bikemeyiz
Bu konu yüzünden bosanma derecesine geldiklerini biliyorum 1.2 yıl önce eleştirenler fazla olmus haliyle evliliklerine yansımıs. Evliliğini sarsacak bir durumu her doğum gününde yapması bana göre doğru değil gitsin mezarına duasını etsin bu özel günde sadece beraber çekinilen fotoları paylasmasına kızıyorm sadece onu paylaşsada olur
Onun fikri ama
Saygı duymak zorundayiz
Saygısızlık ettiğimi düşünmüyorum topluma mal olmuş bir insanı eleştirebilirim saygıszlk etmem için hakaret etmem gerekiyor
Fikrine saygı duymayı kasttettim saygısızlık yapmadın kendisine
Fatmagül'ün suçu ne kanks?
Off evet
Bencede
Galiba
Bu kadar göstererek paylaşmak eşini üzebilir bence
Sonuçta ölüyorsun ikisinide kirma
Kenan için zor
Tekmelik