Hülya Avşar’ın rol gereği attığı tokat, Ertuğrul Postoğlu’nun çene kemiğini çıkardı 👋🏻Eli ağır kadınlar sizi korkutur mu 😃 kızlar eliniz ne kadar ağır 🤣 hiç denediniz mi?
Aşırı derecede korkarım! Hele benden 6 kat şiddetli tokat atıyorsa, beni boksörler gibi bir yumrukta nakavt eder! Kadına şiddete karşı olduğumdan dolayı tokat atmaktan uzak dururum.
İbrahim Erkal da canısı klibiydi sanırım emine ün e tokat atmıştı kadın bayilmisti havuzda. Kadınların eli ağır olanı da korkutur çenesi ağır olanı da 😊
Hayvan gibi şiapıyosun. Tepkisi verilecek tokattır. Kısasa kısas bi tokadı haketmiştir. Geçmiş yıllarında atamadığı tokatların acısını bu adamcıktan çıkarmıştır. Geçmiş olsun.
benim elim cok agir ya.. hani birde bakinca oyle demezsin cok kisi bu sekilde madur oldu.. Reflex napalim. Ay sende diye bi cakiyorum hizimi almadan.. elimizde degil
nası yaa gerçekten niye vurmuş canım :D normalde vurulmaz ki onun oynayacağı role puuuuuuuu :D :D evet eli ağır kadınlardan korkmak lazım pata küte vuruyor manyaklar :/
İyi insan ayağı yapan içten iğneli fesat menfaatçi paragöz kızlardan korkucan hatta yolunu değiştiricen yılanın bile bi şerefi vardır bu anlattığım özellikteki kişilerin şerefi yoktur
Ana Sayfa > Magazin > Sorular > Hülya Avşar’ın rol gereği attığı tokat, Ertuğrul Postoğlu’nun çene kemiğini çıkardı. Eli ağır kadınlar sizi korkutur mu?