Kadındaki şansa bakar mısınız ya... Önce acun, sonra Mısırlı milyarder beyefendi. Bu kadındaki şans kimsede yok. Kadın asla kışı bilmiyor, 4 mevsim yazı yaşıyor. Bu hanımefendinin şansından bulmak için ne yapabilirim? Şimdi beni yercekler olacaktır, dedim olabilir...
Ondan çok daha şanslılar var ki doğuştan çok zengin ailesi olanlar böyle namussuzluk yapmasına gerek kalmadan para içinde yüzenler hayatı boyunca hiç para sorunu yaşamadan yiyip içip gezenler ben öyle bir ailede doğmak isterdim ama Şeyma Subaşı gibi bir kadın olmak istemezdim
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Şeyma Subaşı bu adamlar olmasa bile zengin bir kadın artık. Zeka işi bence takdir ediyorum. Göz önünde bulunduğu için kadına söylemediklerini bırakmıyorlar. Komşusuyla işi pişiren , karısını aldatan , ensest ilişki yaşayan binlerce insan var bu ülkede. Bence Şeyma Subaşı toplumun çoğundan daha ahlaklı. En azından riyakar değil. Kadını pek sevmem , ama eleştirenlerin örümcek beyinli olduğunu düşünüyorum.
Kadınnın güzelliği içinde birlikte oluyor bence o acunda mısırlı milyarder adamda e buda durur mu tabi veriyor onlara aşk maşk yalan bu Şeyma Subaşıda güzelliği için sırf birileriyle birlikte oluyor erkekler
Öyle bir şansım olmasını istemem açıkçası çünkü kendini ezdirmekten başka bir şey yapmıyor ne yapıyor? Zengin insanlardan zengin insana atlayıp para yiyor, ne yapıyor vazıfsız bir şekilde dolaşıyor. Eğitim ve kültür ile az param olmasını tercih ederim.
Ben kocamın maliyim diyebilecek olmann gerekiyor bir de aşırı umursamazliga ihtiyacın var. Şans işi değil yani karakterden onurdan gururdan ödün vermeyen kaynaklı
Bence Şeyma su başı şansından değil de okuyup kendi ayaklarının üzerinde durmayı düşün el adamı 1 gün çeker 2 gün çeker 3. de kapının önüne koyduğunda ortada kalma en azından ✋🙂🤫
Ünlü olmuş ama rahat bir hayatı olduğunu sanmıyorum sürekli ilgi çekmek için birşeyler bulmalı zamanını sosyal medya için ayarlamalı bu zamanı farklı yerlerde kullanabilir insan mesela ben gitar çalmayı öğreniyorum dil öğren gerekli bunlar
Sırf para için özenmeyeceğim tek kadın bu kendini para karsiliginda satmak deyimi cuk üzerinde dünyada bir bu kadın mu var bütün zenginler buna hasta sanıyorsunz herkes kendi gemisini yürütüyor.
Bence kadın zeki bir kadın ama özenilecek bir kadın değil. Zengin hayatı yaşayan ama medyaya yansıtmayan başarılı iş kadınlarıda var. Örnek alacaksanız onları örnek alın.
İnsanın kendi kadar dışa olan kendide önemlidir. İstediği gibi yaşamak istesede dışada bağımlıdır insan ve kadın dıştan kimsenin sevdiği ve istediği birisi değil. Bu yüzden bence bidaha düşün derim. Şansı aslında şanssızlığı bence.
bu kadını eleştiren insanlara aynı parayı ve yaşam verilse kesinlikle geri çevirmezler ve seve seve alırlar o yüzden biraz daha az kıskanın başkası adına mutlu olmayı öğrenin
Şans derken? Kendini ortaya koyuyor bütün bu lükse sahip olabilmek için. Bütün sevgili olduğu zengin erkekleri seviyor mu sanıyorsunuz. Tamamen çıkar ilişkileri. Özendiğiniz bu mu.
Sevgilisinin mali olmayi goze alan biri kendisi. Yakinda youtube a bir video ceker benim gibi olmak isteyenlere altindan degerli tavsiyeler diye. Takipte kal
İşin dalgasinsayim, annemin en son önem verdiği şey maddiyat tir, bakma ben seviyorum parayı da 🤣ananız öğretmiyor mu size dediğim kızım espiri mayetindeydi