15 Ekim 1999 doğumlu 21 yaşında ki ABD li oyuncu Bailee Madison, 8 yaşından beri en popüler filmlerde başrol oynuyor. 18 yaşın altındayken en başarılı çocuk oyuncu olarak biliniyordu. şu an 21 yaşında ve 25 ten fazla ödülü var. Aleyna Tilki ile yaşıt olmasına rağmen ondan daha olgun, başarılı ve güzel. Aleyna da güzel tabiki sarışın uzun boylu ama Bailee döver yani bu bir gerçek.Artı olarak Bailee yi uzun süredir takip eden birisi olarak kendini instagram da pazarlamayan , soyunup açılıp saçılıp gündeme gelmeyen nadir genç ünlülerden. Aleyna nın ise cinsellik içermeyen bir resmi bile yok instagramda. İkisini neden karşılaştırıyorsun diye sorarsanız ikisi de akran ünlüler olduğu için karşılaştırdım , bir ona bakın birde buna diye.
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Güncellemeler
+1 yıl
Yes
Bailee Madison nasıl sizce , çok güzel ve yetenekli değil mi?
Aleyna hiç güzel değil bir de itici ve egolu geliyor Bu kıza gelirse bu kızda çok güzel değil ama tatlı bu kızı nereden hatırlıyorum diyordum bakınca şimdi hatırladım wawerly büyücüleri vardı disneyde eskiden Selena Gomez in dizisi oradaki erkek kardeşi Max bir ara kız olmuştu bu kız oynamıştı 😄