Evet yine zenginin parası, züğürdün çenesi olayına geldik :D Sinem Kobal "Yeni aracınız hayırlı olsun, hediye mi” sorusuna “Böyle bir arabaya ihtiyacımız vardı. Hediye değil” diye yanıt verdi. Kobal’ın 2021 model Porsche Macan cipi 2 milyon TL değerinde imiş. Benim hiç böyle pahalı ihtiyaçlarım olmadı, keşke olsa :D Sizin böyle pahalı ihtiyaçlarınız oldu mu?
Sinem Kobal'ın 2 milyon TL değerindeki aracı ihtiyaçmış, sizin en pahalı ihtiyacınız ne kadardı?
Parası var alıyor. Onun yerine bana bağışlayacak hali yok. Pek umursamamak lazım açıkçası sözlerinide. Yaşam standartı yüksek çünki. Ona normal geliyor. Bana yürüyen araba yeter mesela. Az yaksın, vergisi, sigortası az olsun yeter bana göre. Faturamı zor ödüyorum ben. Kendimi onunla kıyas edemem sonuçta
parası olmayanların ömürlerini satarak ( uzun vadeli kredi borcuna girerek ) araba aldığı bu ülkede parası olanın bu şekilde konuşması garip değil bence. paraları var ki alıyorsa. gözümüz yok umrumda da değil açıkcası
Bu kadın konuşurken bir cümle içinde elli defa şükrediyor inanılmaz mütevazi ve maneviyata düşkün bir insan imajı çizip sonra kalkıp böyle bir araca biniyor, komik
12 saat calisip aile bakan insanlar var 100 tl yovmiyeye hem siz kimsinizde benim Yorumuma cevap veriyorsunuz inşallah sizde o duruma düşmezsiniz o zaman anlarsiniz beni
Kardeşim belliki18 yas alti bit kardesimizsin simdi sizi bildircem burası size Uygun bir yer değil babana sor ne is yapıyor ne kadar kazanıyor sonra benle tartışmaya git olurmu kardeşim iyi günler
şu üslupla konuşmaya devam edersen hiç bir yerde ciddiye alınmazsın haberin olsun. Yaşına veriyorum.. saygı bekliyorsan önce kendin bu saygı ortamını oluşturmalısın. Belki bunu söylemenin bana düşmedigini düşünüyorsun olabilir. Dönemde bı mahzur görmüyorum. @benZeynn burdakiler senin abim ablan yaşındalar.