Ayy anlayamıyorum ya ben 30 yaşında çöktüm kadın 42 yaşında bebek gibi. Mine Tugay 'Uzun bir aradan sonra şahane çekim yaptık' notuyla Instagram hesabından fotoğrafını paylaştı. 42 yaşındaki oyuncuyu görenler, 'Maşallah yaşına rağmen çok güzel bir kadın' yorumları yaptı. Ben ise göbeğimle yuvarlanarak ulaşımımı sağlıyorum.
Ömrümün sonuna kadar spor yaparsam 65 yaşında bile fit görünürüm.
Ben göbeğimle yuvarlanarak ulaşım sağlamaya devam edeceğim.
Para var huzur var, stres yok. Tabii ki fit görünürler.
Bir dakika ben görüşümü belirteceğim.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
42 yaşındaki Mine Tugay yürek hoplattı! Siz 42 yaşında bu kadar fit görünebilir misiniz?
Türkiye'de milyonlarca kız/kadın yaşıyor. Bunlar ikiye ayrılır; zaten güzel olan, güzel olmaya çalışan. Mine Tugay ve türevleri estetik sayesinde fitliğini koruyabiliyor. Tutup Adriana Lima gibi Victoria diyeti uygulayacak değiller ya? Soruya vereceğim cevap da evet, daha güzel ve fit kalacağıma inanıyorum. Zihin olarak asla yaşlanmayan bir kişiyim. Bedenen de aynı dinçliği göstereceğime parmak basarım.
Fakirin yüzü gülmez, fakirde güzellik olsa da bir yaştan sonra çöker, en basitinden büyük ihtimalle karbonhidrat ağırlıklı beslenmek zorunda kalacak ve cildi nanay olacak, spor mu? Zaten zayıflatmayan ama ağır işlerle meşgul olacaklardır, nasıl kilo almasınlar?
Para var huzur var kaliteli yasam var daha ne olsun kendine bakıyor hergün 10 saat kadar normal bir yerde çalışmış olsaydı böyle olamazdı ama çok güzel kadın ben de çok beğeniyorum
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
39
Cevap
59
Cevap
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Öncelıkle kadınlar malesef erkeklerden daha hızlı çökme potansıyelıne sahıpler ancak bazılarının genetıksel şansları olabılıyor. Fakat bırde yasam tarzı cok onemlı. Mısal bızım kızlarımızın genel hataları. Oldukca hareketsızler sureklı oturuyorlar ama evde ama cafede ama bır yerde ve sureklı bır seyler yıyorlar bırde buna sıgara kahve gece uykusuzlugu eklenınce malesef 30 u bile görmeden 35 lık oluyorlar. Ben ıstanbuldayım sokaga cıktıgımda ınanın fit kız neredeyse yok gıbı yanı hepsı balık etlı ve üzeri bahsettıgım yaşlarda 18-20 yas civarı ama onlara sorsan bızede amca dede muabbetı yaparlar ben onların cahıllıgıne verıyorum bunları cunkı bılmıyorlarkı bızım yasımıza gelınce bızım yanımızda bıle bızden buyuk duracaklar. Fınalde mıne tugay aslında okadar fıt degıl kendısını yakından gödmüş bır olarak net söyluyorum. Turkıyede en fıt bayan özge ulusoy ve çağla şıkeldır ıkısınıde gördüm ıstanbulda hasbel kader ıkısıde 40 ı devırmişler emın olun özellıkle özge ulusoy cıdden oldukca fıt ve alımlı bır kadın ama kendıne bakıyor yedıgını içtigine tabı bırde zengın manıtası olunca parada ınsanı guzel yapar parası olupta cırkın kadın ya da erkek pek yok gunumuzde;)
Kendisi ile birebir tanışma fırsatı bulmuştum. Güzelliğinin yanı sıra çok zarif ve iyi kalpli biridir. Sorunuza gelecek olursam spor ve bakımlarını yapan çoğu kadın çökmeden aynı güzelliğinde kala bileceğini düşünüyorum. Defne samyeli olsun ajda pekkan olsun hepsi fit kalmalarının asıl nedenlerinden biri spordur. Sürekli spor yapan bir vücut her zaman fit görünüme ulaştırmaktadır. Bende 42 yaşıma geldiğimde aynı şekilde fit görüneceğime inanıyorum.
Para var huzur var böyle fit olmak için zengin olmak lazım. Paran varsa porsiyonu artırırsın ekmeği kesersin 7. öğüne bölersin garibanın iki öğünü var bir sabah bir akşam ondan da somunu çıkarırsan aç kaldığının resmidir.. Çok değil daha dün gencecik bir kız gördüm üstü başı dökülüyor. Markete girdi manav reyonunda ki fiyatlara bakıyor. Elindeki parayı saydı, iki domates üç salatalık beş üç biber 100 gr zeytin 6 ekmek aldı gitti
Aynenparalari var huzurlari dertleri tasalari yok veya cok az kendilerine bakim yapio zaman ayirabiliyorlar onlar guzel olmucakta bizim çilekeş cefakar fedakar annelerimiz mi güzel olcak gerci onlarin guzelligi de bi zaman sonra biter ne kadar spor yapip kendilerine baksalar da elbet yaslanicaklar
Bu cok zor bisey degil ki. Benim uc cocugum var, yasim 37 . Gayet siradan biriyim fakat, kendime cok iyi bakarim. Hayatim boyunca hic 58 kiloyu gormedim ( hamilelikler haric ) Saglikli beslenirim, hazir gida yemem, alkol sigara asla kullanmam, spor yaparim. İnsan hayatina birkac puf noktasi olusturdu mu, bitti gitti.
Ne kadar cahil yorumlar yapan insanlar var, buyrun eski ve estetiksiz haline bakın, ayrıca para var, rahat yaşamları var, spor yapıp, kaliteli besleniyorlar, isterse yumurtanın kolisi 100 lira olsun onlar için önemsiz 😃 mine tugay asgari ücret alsın günde 10 saat çalıssında bakalım ne halde olurdu.
Herşey spor, fit yaşam değil kadının büyük ihtimalle derdi yok tasası yok e haliyle böyle genç görünür tabi, ben sabah kahvaltı niyetine keder yiyorum bu yaşımda saçıma aklar düştü
C şıkkı diyeceklerimin özeti işte. Kadın bizim gibi sabah işe gidip akşam gelmiyoki, ayrıca parada bol. Ama şuda bi gerçek evde spor yaparsan yemene içmene dikkat edersen fit kalırsın sende.
Çok güzel bir kadın gerçekten, 30 gibi görünüyor çok asil zerafet sık duruyor ne giyse yakışıyor, ne zaman görsem aşık olurum 🌹🍷😍
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Düzenli beslen, her türlü sebzeyi, bakliyat ye, günde 1,5 litre su iç, iyi biriyle evli ol genç kalırsın, gençliğin sırrı Avrupada yaşamak, Avrupa kültürüyle yaşamaktır, kırık bir adamla evlenirsen çökersin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Tamam kendime bakarım ama 42 kadın için yaşlı bir yaş güzel olsam ne olur? Kartlaşmışım 🤣 İstediğim kadar fit olayım gençlerin yanında şansım yok o açıdan kendini salarim gençliğim de yemediğim her şeyi yerim ☺️
20 yaşında ki kadınlar bu kadından Kart görünüyor, bu nasıl kartlasmis hiç bir erkeğin hayır diyemeyeceği bir kadın 50 yaşına gelsin bu güzellikte olsun yine iş kazanır
@Sivasli_Bey görmedik sonuçta. Ayrıca vajinoplasti var, lazerle daraltma var hadi onlar olmadı egzersizlerle bile yapabilir. Üf ne iğrenç bi konu konuşuyoruz