Magazin Beren Saat'in gülüşü çok tatlı değil mi 😍 ? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kendisinden pek haz etmem, antipatik gelir her zaman ama gülüşüne resmen bayılıyorum. Çok tatlı geliyor Bence Türkiyenin en güzel gülüşlü kadın oyuncusu ☺️ Gözleri kısılıyor ya bitiyorum 😍 Beren Saat'in gülüşü çok tatlı değil mi 😍 ? Cevapla En Güzel Soruları Kadın Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
BillGaste Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Gacı güzel olunca gülüşte tatli oluyor. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Fahriye Evcen de güzel ama o gülünce canavara dönüyor. Beren gülünce aşırı tatlı oluyor Yorumla BillGaste +1 yıl Fahriyenin yüzü cok beyaz o yuzden tatli olmuyor gulunce. Yorumla
BeşiktAşklıHatunn Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Zaten çok tatlı gülünce daha tatlı oluyor 1 0 Yorumla
_Expendable Takip Et Master Yaş: 38 , eic 43% +1 yıl Hayatımda gördüğüm en uyuz tipli kadın. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Aynen ama gülüşü çok başka Yorumla _Expendable +1 yıl Valla dünyanın en güzel gülüşü olsa , kendisi itici geldiği için benim için farketmiyor. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Neslihan Atagülün gülüşü daha güzel 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Neslihan Atagül'le kafayı bozmuşsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Gacı güzel olunca gülüşte tatli oluyor.
Fahriye Evcen de güzel ama o gülünce canavara dönüyor. Beren gülünce aşırı tatlı oluyor
Fahriyenin yüzü cok beyaz o yuzden tatli olmuyor gulunce.
Zaten çok tatlı gülünce daha tatlı oluyor
Hayatımda gördüğüm en uyuz tipli kadın.
Aynen ama gülüşü çok başka
Valla dünyanın en güzel gülüşü olsa , kendisi itici geldiği için benim için farketmiyor.
Güzel deyince ne olacak
Evet tatlı.
Neslihan Atagülün gülüşü daha güzel
Neslihan Atagül'le kafayı bozmuşsun
Minik