Acun Ilıcalı'ın sevgilisi, ayça çağla altunkaya 1999 doğumlu benden 4 yaş küçük ama benden 10 yaş büyük duruyor 21 yaşında insan neden 30 yaşında gösterir ki?
Hayır 1999’lu değil 2000 doğumlu. Ayça benim çok yakın arkadaşımın çocukluk arkadaşı ordan biliyorum Çok güzel bir kız, boylu poslu baya ve evet büyük duruyor.
Burnu büyük ama genel olarak beğeniyorum. Yakından daha güzel fotoğraflardan göz rengi kehribar sarımsı bir renk gözlerini beğeniyorum. Saçları yapay ama aslında yüzü o kadar da yapay değil yakından
Olabilir zevk meselesi. Şeymayı hiç beğenmiyorum ben, yüz şekli yumurta gibi, gayet sıradan tipte ve yüzü çok uzun erkek gibi. Şeymanın da burnu büyük ayrıca, yaptırdığı halde
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
21 mi 99 lu mu aralikta dogmus herhal
Neyse
Evet 30 gibi duruyor
Nette hep 21 yazıyor 22 olması gerekirken Galiba öyle
Bu acun da sapik ya
Hep kendinden yaslarca kucuk kizlarla birlikte
Bencede sapikk, sübyancı
Ben dün 42 yaşında bir kadın gördüm o da benden genç duruyordu. Hayat işte kimisi büyük gösteriyor kimisi küçük...
Yine sinsi bakışlı bir kız bulmuş kendine aferin 👏😄
Bu 21 yaşında ise ben daha doğmadım ya hatta daha annem ve babam tanışmadı
Hatta portakalda vitaminsin. :D
Hayır 1999’lu değil 2000 doğumlu. Ayça benim çok yakın arkadaşımın çocukluk arkadaşı ordan biliyorum
Çok güzel bir kız, boylu poslu baya ve evet büyük duruyor.
Bence hiç güzel değil
Burnu büyük ama genel olarak beğeniyorum. Yakından daha güzel fotoğraflardan göz rengi kehribar sarımsı bir renk gözlerini beğeniyorum. Saçları yapay ama aslında yüzü o kadar da yapay değil yakından
Beğenmedim, Şeyma bile bundan daha güzel bence gözleri küçük burnu büyük bir Albenisi yok.
Olabilir zevk meselesi. Şeymayı hiç beğenmiyorum ben, yüz şekli yumurta gibi, gayet sıradan tipte ve yüzü çok uzun erkek gibi. Şeymanın da burnu büyük ayrıca, yaptırdığı halde
Gözleri küçük değil normal göz.
çağla benim eski arkadaşım, 21 yaşında olduğu doğrudur.
Bana da büyük gösterdiğimi söylüyorlar
Estetik, hızlı yaşadıkları için normal
Atanamayan Şeyma subaşı bu 2 sene ye atanır ama
50 milyon estetikten sonra normal
40 yaşındadır duvarı göçmüş bunun
Acun zor zıplamış heralde ustunde