AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
127Cevap
Salak kendisi ve onun gibi düşünenlerdir bu 1. 1 liralık maske sizi korumaz ki gerçek virüs maskesi değildir kölesiniz köle
Salaksınız demem de kesinljkle düşüncesizler. Ulan 1 2 ay adam gibi uysak su kurallara rahat edeceğiz ama nerde
Türkçesi kötü birinin bu tarz kelimeler kullanması çok daha yanlış. Düşüncesi doğru ama ifadeleri yanlış.
kerem kendi salak ya su tipe bi bakar misin kendini ne saniyor robot.. yemin ederim kerem bana cikma teklifi etse redderim hic sevmiyorum onu
Haklı ama üslubu hiç hoş değil. Cümle arasında 'I'm sorry' gibi ingilizce sözcükler kullanması da çok itici.
Kendisi askerlik arkadaşım değil veya samimiyetim olan biri değil hükümet izin verdi ise bir sıkıntı yok giderim kimseyi de ilgilendirmez. Geri dönelim konuşacaksa gitsin lebale kongreler yapanlara konuşsun.
Adam her türlü haklı aga , adam gezicek tozucak , annesine babasına kardeşine ailesine bulaştırıcak..
Bir yanlışı bir yanlışla kapatmak doğru değil. "Salak" kelimesi de ağır ve aşağılayıcı olmuş fakat insanların eskisi gibi dikkat etmediği bir gerçek.
İhtiyacı olmadığı halde bir ibsanın bin küsür insanın çalıştığı sette başrol oynaması ne oluyor acaba?
Salaksınız hoş olmamış elbette de..
Açık havada belirli bir mesafe ile maskesiz oturulabilir. Kapalı alanda oturmayı ben de istemem şu sıralar
Kendisi de evde oturuyor, maşallah. Setlerde maske takmak yok. Kullandığı kelime hiç hoş değil.
Sebebi ne olursa olsun kimseye hakaret edemez kendini ne sanıyorsa salaksınız diyoki
Kimseyi ildirmez kafeye gidip gitmemek parası olan gider olmayan gitmez bu kadar.
Ben cafelere giden insanlardan da uçsuz bucaksız nefret ediyorum.
kerem bürsin hayranlarının geneli salaktır zaten. haklı adam
Evet bencede salaklar. Korona var evinizde otursanıza çalışmıyorsanız eğer
Üslup, seni haksızken haklı, haklıyken haksız yapabilir, dikkat etmek lazım.
Kafelere gidilmemesi gerek evet. Tabi bu da işletmecilere ters bir söz
"Türkiye'de yaşayan insanların yüzde 60'ı aptaldır." (Aziz Nesin)
tabikide haklı kendi sağlığını düşünen gitmez
Haklı değil insanlar artık evde bunaldı ne yapsınlar.
Sonuna kadar haklı bence, vakalar aldı başını gidiyor kimse çıkamıyor düşüncesiz insanlar yüzünden.
Haklı. Onu bu konuda millete salak diyecek kadar şımartan halk haksız.
Bi de very I m sorry ama ingilizce ekliyo mk
Kendisini çok severdim ama bu sözleri hiç hoşuma gitmedi, soğudum resmen kendisinden.
O salak dedi diye salak olmuyoruz herşey dozunda iyi
Yani kafelere gidiyorsun ağzı açık. Rıza babanın ekibini çağırın; bir ihbarım var.
Ortaya tepkisini koyması doğru. Ki haklı da.
Sadece üslubu yanlış. O kelimeyi kullanmamalıydı.
Gerçekler acıdır. Bunu dile getirenleri dokuz köyden kovmak bizim halkımızın marifetidir.
Sanki herkes s. alak da bir o akıllı gibi konuşmuş. Yanlış konuşan o.
Salak kendisi insan sosyal varlık evde oturup birbirimizi mi yiyelim hadsiz
Kendisi fıldır fıldır geziyor yanındaki kadınla muhabirlere konuşuyor sen gezerken paraları kazanırken kafe sahibi müşteri evde oturup senin uyduruk dizini mi izleyelim
Haklısın
Yani uyarması doğru da üslubu yanlış hiç yakıştıramadım
Bu denli ünlü bi insanın bu sözü söylemesi dikkat çekiyor üstelik bunu canlı yayında yapıyor. Anlatmaya çalıştığı şey doğru, ama üslubu ve söyleme şekli doğru değil. Dikkatli olması gerekirdi.
Bu kerem bursin'inde her boka bir sözü var. Bırak kardeşim artık insanları manipüle etmeyi
Üslubu ve kelime seçimi yanlış. Eleştirinin de bir adabı var.
Hergun fıldır fıldır gezmek yanlış, ama insanız sonuçta arada çıkıp hava almak gerek, herkese saygı duymak lazım
Kerem bursine söylediği yakışmamış. İnsanları sakince uyarıp”kafelere gitmeyin virüs kol geziyor” diyebilirdin
Bunun bir tık üstü hareket insanlara fiziksel şiddet uygulamaktır.
Ülkede 50k vaka var bir zahmet oturun evinizde ya...
İnsanlar arkalarından diyo bu yüzlerine söylemiş çok mu az bile demiş
kim ki bu tv izlemeyeli 11 yıl oldu
netflix, amazon prime takkılıom
kendileride kalabalık ortamlarda dizi çeliyorlar onu nabıcaz
Salak demesine gerek yokmuş kim olursa olsun üslubuna dikkat etmeli.
Az bile demiş nerde embesil ahmak kafelerdeki insanlar
Çok haklı! Madem gidiyorsun, maskeni tak bari. Bu ne rahatlık ya.
İkiside haklı ama kongrede 50000 kişi varsa kafelerde 5 milyon kişi var
Bunları da sanatci diye el ustunde tutuyolar iste maalesef
Hakli ama dinime kufreden musluman olsa durumu bu. Her bolumde handeyle agiz agiza olan kendisi..
Hahaha
Bence her ikiside haklı gibi ama Sekban daha yerinde bir görüş belirtmiş
O zaman Kerem'de salak. Ona ne. Milletin derdi onu mu gerdi.
Bu dönemde cafeye gitmek yanlış Kerem Bursin'in üslubu daha yanlış.
Üslubu çok yanlış. Hayranları totosunu kaldırınca kendini kaybetmiş
Haklı demiş, 1 senedir kafeye gitmedim ben, ki o kadar da severim kafede oturup kitabımı okumayı.
Kendisi dizi çekerken salak değil biz neden salak oluyormuşuz? Dizi hayati bi ihtiyaç mı şu pandemi döneminde yapmayıversin, kendisi hande erçelle maskesiz mesafesiz öpüşürken koklaşırken iyi bize gelince salak oldu
Kerem haklı vallahi kimse kusura bakmasın. Aptal gibi gezen insanlar var oldukça daha gitmez bu virüs.
haklı bence.. kaan sekbanın cevabı da gereksiz... yani birini eleşltirmek için illaki başka bir şeyi de eleştirmiş olma şartı yok...
Halk millete hakaret eden vatan hainidir
Zaten ingilizce konusmasindan belli
Turk dusmani
Yargilanmali
kesin akpartilisin 😂 ulan tamam hadsizlik yapmışta vatan hainliği böyle birşey değil 🤷🏻♀️😂😂
@OsmanDayne1
degilim halka hakaret edemez kimse..
Millet vekili bile diyemezken bu sürüngene ne oluyor
Halk millet aşi bekliyor
Akp ye sallak demeye gotu yemiyor mu?
milletin a koyacaz diyenler yönetiyor kardeş ülkeyi. somada madenciyi teknisyenler , ananida al git diyenler yönetiyor. o hadsizlik etmiş. üslubu doğru değil. fakat soyledikleride doğru ne yazık ki. kongre yapanlara zaten söylenecek söz yok. adamlar zaten koronayı bakteri sanıyordur. bilinç düzeyleri malum. ama hadsizlik edemese vatan haini denmez. denmemeli.
klavyeden ötürü yazın yanlışı olmuş. kb
kaan vurmuş gol olmuş..
kerem bursini ne kadar sallamamız gerektiğini aslında kendisi de belli etmiş..
türkçe konuşamayan bir zavallı zira..
kerem de kaan da doğru konuşmuş bence.. şu pandemi döneminde sırf instagrama starbucks da fotoğraf çekinip yukleyecegim konum bildirimi yapacağım diye giden bir çok insan var.. kaan da dogru konusmus.. mitinglere de laf soylesen ya bursinnn.. bye
Gayet haklı yani bu konuşmada haksız yer yok ki. Bir de saçma sapan yazıyorsunuz ki onlarda sarmaş dolaş dizi çekiyor diye, farkındaysanız bu keyif için değil bu onların işi ekmek kapısı mantıklı konuşun lütfen.
haklı olmasına haklı ama bunu kendı yakın cevresı de elbet yapıyordur ünlüler tatilden eglenceden gerı durmuyor
Böyle cahil konuşmayı bilmeyen insanları ünlü yaparsanız olacağı bu ben şu zaman kadar hiç bir ünlüyü takmadım hepsi akıl yoksunu bunları var edende sizsiniz zaten çünkü bunları biz var ediyoruz