Uzun zamandır yaşadığı Miami'de Türkiye'ye gelen Şeyma Subaşı, Buket Aydın'ın Haber Global ekranlarında yayınlanan Buket Aydın ile Koltuk programına konuk oldu. Özel hayatı hakkında samimi açıklamalarda bulunan Subaşı, Mısırlı sevgilisi Mohammed Al Saloussi'nin kendisine aldığı ve üzerinde "Sevgilimin malıyım" yazan tişörtü niye giydiğini de anlattı.
Buket Aydın'ın "Tişörtünde yazan ve sevgilimin malıyım anlamına gelen cümle olay oldu. Sosyal medyada olay olan, her yere haber olan, ve yine seni eleştirilerin hedefine çeken o tişörtün giyerken, üzerinde sevgilimin malıyım yazdığının farkında olarak mı giydin?" sorusu üzerine konuşan Subaşı "Ne anlama geldiğini biliyorum. Sonrasında zaten bilerek koymak istedim. Ben o malıyım lafını bir obje olarak görmüyorum.Sevgilimin malıyım tişörtü Zaten ben onun malı olmaktan da memnunum yani" Ben seninim ne yapmak istersin bana. Ben bu mantıkta bir insanım" dedi. Subaşı'nın bu sözleri hemcinslerini kızdırdı.
Şeyma Subaşı: Ben sevgilimin malı olmaktan memnunum! Sevgilinizin malı olur musunuz?
Şeyma kendisi açıklamış durumu, daha doğrusu açıklamaya çalışmış ama tam anlatamamış gibi geldi bana. Malıyım’ derken ‘sana aitim, sen de bana, ikimiz bir olup daha da gelişeceğiz’ gibisinden. Ama bana göre hiçbir ruh, insan birinin malı, ona tamamen ait, onsuz yapamaz gibi şey için yaratılmıyor. Bebek ilk doğduğunda bile ailesinin malı olmuyor, bebeğin ailesine ait hissetme sebebi, annesinden çıkan süt ve aileden gördüğü ilgi alaka, yani bebeği alıp tamamen yabancı bir aileye verilse bebek oraya ait hisseder kendini. Yani şahısların çok da büyük rolü yok, amaç bebeğin hayatta kalması ve kendini bulunduğu şartlara göre kendini geliştirmesi vesaire vesaire. İçimizde, yani normal sıradan toplumda erkeğinin/sevgilisinin malı olan, gerçek anlamda malı olan, bağımlı olan, o olmayınca yerden yere düşen kadınlar, erkekler yok mu? Vaaaar. Niye Şeymayı o kadar konuşuyoruz? Birisinin özgürce bir şey yapmasından ya da konuşmasından rahatsız olan insanlar kendisi özgürce hareket edemeyen insanlardır. Kısıtlamak için kalıplaşmış düşüncesi olması yeter, başkalarına bağlı olması yeter falan filan. Yani bu kadını konuşan toplumda asıl sorun var, bu kadın sadece toplumun yarasını tetikliyor. Normalde bir şey duyduğumuzda ‘hı öyle miymiş’ saniyelik deyip geçmemiz lazım. Ama bir t-shirtteki bir cümle olay oluyor. Kadın hayatını yaşıyor, örnek almamız gereken eğer almamız illa gerekiyorsa bizim de kendi hayatımıza odaklanıp, hayatımızı yaşamaktır diyorum ben naçizane 😁
Neden medya bu kadını bu kadar umursuyor. Ve neden insanlar takip ediyor. Kadın takipçi ve para için her şeyi söyleyebilir. Ona pirim veren biziz. Yapmayın Allah aşkına. Normal şeyler söylese bu kadar gündem olamazdı zatenn ki. Unuttuğunuzda kadında kendini böyle... (arayı siz doldurun) göstermekten vazgeçecektir
"Sevgilim malıyım" ifadesi iğrenç bir ifadedir. Bir vatandaş kendisini bu gibi hissediyorsa içinde saklamalı, dışarıya vurmamalı. Yoksa kendisinle dalga geçilir.
Bu kadının bir gün mantıklı bir açıklama ve konuşmasına rastlamadım. Fakat ;Ne yalan söyleyeyim Hep boş yaparak gündem de kalmayı becermekte eline kimsenin su dökemiyeceği de Soy ismimden bile anlaşılıyor. "Şubaşı" Kimse kimsenin malı değildir. insanlık kavramını bu kadar basite indirgemesini doğru bulmuyorum
Kendisinin illa birinin mali olmasina gerek yok, zaten oyle. Sahsen ben kimsenin mali, sahibi , yetkilisi olmak gibi bir derdim yok.40 yillik nikahli tapulu esini aldatip baska hayatlar kuran insanlari goruyoruz. Ne mali, ne sahibi? Birini sevmek, biri tarafindan sevilmek mali olmak degil ki. Bu sosyetik abla cok yanlis anlamis sevgiyi.
Gerçeği söylemiş ve tshirt ünü giymiş, parası olanın satın alabildiği bir mal bir ürün olduğunun farkında 😁 ben kimsenin malı olmam buda soruna cevabım 😊
Ben kimsenin malı değilim, olmam da. Bu kadın iyice saçmaladı. İşin kötü yanı saçmaladığının o bile farkında değil. Madem halinden memnun, bu mantıkta devam etsin ne diyelim.
mısırlı bey tepe tepe iyi günlerde kullansın o halde.. kendisini mal olarak görüyorsa ne diyelim..
insanın kendisine az saygısı olur, değerleri olur..
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Heyt be yine Şeyma yine bilmem kaçıncı sevgilisi doymadı bu kadın anacim doymadı doymayacak hiç sevmiyorum şu kadını Acun Ilıcalı buna az bile dayanmış hemen aşık oluyorlar bunlar ya o da ayrı komik namus kıt bunlarda