Oyuncu Yasemin Allen, Instagram'da karın kaslarını gösterdiği video'yu paylaştı.
Oyuncunun takipçileri, “Ne yapıyorsunuz Yasemin Hanım" yorumunda bulunarak Allen'in video'suna anlam veremediklerini belirtti.
#dediykodu #dijitalmecmua #magazin
Vücut yapsam bile bunu millete gösteremem tesettürlüyüm.
Ama açık olsaydım yine böyle video çekip sergilemezdim. Sporu millet beğensin diye değil kendim için yaparım çünkü.
@kimimbenburasineresi Tebrikler...
açık biriyim ama açık olduğum halde yapmam
çok haklısın
@secilruzgar Ama gerçekten öyle kendini beğendirme çabasından başka bişiy değil
kesinlikle öyle hani demiyor kas geliştirmek kendimi millete beğendirip ego kasmak yerine beynimi kullanayım da faydalı olayım demiyor ya oksijen israfı resmen
Merhaba
Benimde kas yaptığım dönemler oldu fakat kendimi arz etme gereği duymadım.
Eğer bir yönümle ön plana çıkmak istersem bu zekam, kişiliğim, düşüncelerim olur.
İsteyen istediğini yapar ve bize saygı duymak düşer fakat ben böyle ön plana çıkmaya gerek duymuyorum. Basit bir örnekle blog yazarıyım 57 farklı ülkeden okuyucum var fakat beni 1 kez dahi görmemişlerdir.
Tebrikler... Başarılarınızın devamını dilerim
Kendi fotoğraflarımı paylaşmıyorum bence egoyu tatmin etmek için yapıyorlar bu takipçi beğeni falan boş iş evet arkadaşlarınla sevdiklerinle paylaşırsın bu normal ama böyleleri genellikle beğenilmek için atıyor ne alaka şimdi karın kası falan ülkemizin ne kadar cahil olduğunun belirtisi işte.
Tebrik ederim...
İsteyen paylaşır istemeyen paylaşmaz arkadaşlar bu kadar basit. gormek istemiyorsanız bir içeriği bakmazsiniz, takip etmezsiniz... bundan dolayı kimse elestri topuna tutmak mana mantıklı gelmiyor.. ben paylsir miyim paylaşmam.. ama paylaşanlarada saygım sonsuz...
Cevap
23Cevap
normal halimi bile kolay kolay paylaşmam
Bu konudaki görüşümü şahıslar üzerinden değil de genel kanaatim alarak paylaşıyorum bunu belirteyim öncelikle.
Paylaşana hayırlı olsun. Like metresi patlasın, müşterisi artsın. Ben almayayım. Alanada mani olmayayım..
Ürünü ön plana çıkartıyor...
Pazarcı nasıl elmaları parlatıp tezgahın önüne koyuyorsa, pastacı nasıl pastaları camın önüne diziyorsa hanımefendi de ürünü sergiliyor...
Amaçları gündem olmak. Siz de gündem olmalarına yardım ediyorsunuz. Hiç de ilgimi çekmez böyle şeyler.
Herkesin bu hayattaki amacı, yaşantısı farklı. Benim mütevazı bir hayatım olduğu için gösteriş yapmayı sevmem.
Elal olsun aretime yapmış kası atmış. ben atmam ne o görmemişler gibi
Hiç sanmıyorum, yasemin hn o anki ruh hali ile yapmıştır gayet fit duruyor ama bana ters.
beyinlerini geliştireceklerine karın kaslarını geliştirmekle uğraşıyorlar bravo
Paylaşırdım haram olmayan bölgemi ama evlilik sonrası bu da olmayacak... Eşimin erkeği olacağım...
Onu bunu bilmemde. Kadinlar da kas olmasina karsiyim. Bunun bir üst leveli pos biyik birakmak olur.
Allahtan başka yerlerini paylaşmamış karın kasından bir şey olmaz
Paylaşmam, doğru bulmuyorum. Herkesln doğrusu kendine tabi
Ben yasemin allen'den ve karın kaslarından nefret üstüne nefret ediyorum.
Sadece kadınlarım, o dönemler dahilinde gösteririm.
Kendi reklamını yaparlar neticede bu işten para kazanıyorlar
Tam kas göremedim ama ünlüler göstermek için yapar ben göstermem ya sosyl medya kullanmıyorum zaten
Evet de benim gözler bozuk galiba algılayamadım ondan 😀
Yani oaylaşıyordum sonra kötü şeyler oldu
ne gibi?
Haha bu liposculture ile yapılmış. Karna çizilerek yağ enjekte ediliyor. 😂
Sahibine gosterseydi keşke. 😂Ne için reklam yapıyor onu anlamak lazım.
Emek vermiş gösteriyor yani ben de gösteririm gösteriyorum da bunda bir sakınca yok. Vücutta bir emek var.
Gayet hoş ve güzel bir vücudu var bence...😍
Ben bile kıskandım 😍
Paylaşmam, paylaştırtmam
Umrumda değil bende böyle birşey yapmam
Six packlerimi sadece eşim görebilir 😊
Ben de olsa ben de gösterirdim
Hiç paylaşmam, paylaşmaktan hoşlanmam.
Varki gösteriyor 🤷♀️🤷♀️
Paylasmam paylasana da birsey demem
Ben paylaşmam görüntü kirliliği yapmaya gerek yok
Nazar değer göstermem fksldm
Hayır paylaşmam.