Magazin O Ses Türkiye Rap başlıyor izler misiniz? SenBeniBitirdin Takip Et Xper 6 Yaş: 69 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 51 Yapay Zekaya Sor Exxen'de başlıyor izler misiniz jüriler Murda, Hadise, Mero, Eypio siz hangi jüriler olmasını isterdiniz?Bence jüriler güzle değil Eypio dışında Mero ne alaka ben onu anlamadım Exxen alıpta izlemem sahşen🤔 O Ses Türkiye Rap başlıyor izler misiniz? Cevapla Exxen Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
çarliabiniz Takip Et Master Yaş: 33 , eic 74% +1 yıl Magazin konusunda 368 cevap paylaştı. Jüri üyelerinde ceza yoksa sago yoksa ne yapayım öyle rap starı 1 3 Yorumla SenBeniBitirdin +1 yıl Valla öyoe rapın babaları onlar hari yapmamışlar😀 Yorumla çarliabiniz +1 yıl Hadise ne ayak onu anlamadım Yorumla SenBeniBitirdin +1 yıl Acunla birşeyler yaşıyor herhalde bende yıllardan beri o koltukta koltuk koktu yaw😅 Yorumla
KimDamra Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 89% +1 yıl Diğerleri anladimda hadise ne alaka rap mi yapio 🤦🤦 1 1 Yorumla SenBeniBitirdin +1 yıl Bende anlam veremedim 😀 Yorumla
K__Li1983 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Murda için izlemek istiyorum aslında, Hadiseyi de çok severim. 1 3 Yorumla SenBeniBitirdin +1 yıl Murda mı işi bilmiyor ben Eypio için izlemek istiyorum ama boşverdim😀 Yorumla K__Li1983 +1 yıl Ezhel’i neden almadılar ki, meronun yerine o olabilirdi 😅 Yorumla SenBeniBitirdin +1 yıl Ezhel benim adam ya valla o olsa alırdım😅 Yorumla
Lolabunny-0 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Exxen e para verip izlemem şahsen tv de olsa belki. Ceza olsaydı sago olsaydı birde çıkıp düet yapsalardı. Nys dh fzla knşamycm 1 0 Yorumla
Ask101im Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ceza, Sago, Norm, Şanışer, Şehinşah varken bunlara mı kaldı ya Hadise zaten her şeyin içinde şaşırmıyorum 1 0 Yorumla
Kubilay_35 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl İzlemem. Vakit çok değerli, bu tür şeylere harcayasım gelmiyor. :D 1 0 Yorumla
Emirbeyhazretlerii Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Arkadaşım katılıyor şimdiden rez alın ilkcan Yıldırım bu yarışmada şamp. 1 1 Yorumla SenBeniBitirdin +1 yıl Valla mı reis başarılar durumdan bizi haberdar et😀 Yorumla
fexix Takip Et Xper 3 Yaş: 38 +1 yıl Jüri doğru isimler maalesef yok çok daha usta rapçiler olabilirdi 1 0 Yorumla
BenGeldimkii Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İzledim sıkıcıydı ya. Bakalım belki daha değişir 1 0 Yorumla
Afraa2727 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl İzlemeyeceğim 1 2 Yorumla SenBeniBitirdin +1 yıl Gereksiz😀 Yorumla Afraa2727 +1 yıl Aynen hatta bütün televizyon programları gereksiz olmaya başladı Yorumla
Dilara28471748164 Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl hayır exxene para vermem beleş olsa izlerdim 1 0 Yorumla
zeyfeka Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Jüri hadise... 1 1 Yorumla SenBeniBitirdin +1 yıl Garip😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Jüri üyelerinde ceza yoksa sago yoksa ne yapayım öyle rap starı
Valla öyoe rapın babaları onlar hari yapmamışlar😀
Hadise ne ayak onu anlamadım
Acunla birşeyler yaşıyor herhalde bende yıllardan beri o koltukta koltuk koktu yaw😅
Diğerleri anladimda hadise ne alaka rap mi yapio 🤦🤦
Bende anlam veremedim 😀
Murda için izlemek istiyorum aslında, Hadiseyi de çok severim.
Murda mı işi bilmiyor ben Eypio için izlemek istiyorum ama boşverdim😀
Ezhel’i neden almadılar ki, meronun yerine o olabilirdi 😅
Ezhel benim adam ya valla o olsa alırdım😅
Exxen e para verip izlemem şahsen tv de olsa belki. Ceza olsaydı sago olsaydı birde çıkıp düet yapsalardı. Nys dh fzla knşamycm
Ceza, Sago, Norm, Şanışer, Şehinşah varken bunlara mı kaldı ya Hadise zaten her şeyin içinde şaşırmıyorum
İzlemem. Vakit çok değerli, bu tür şeylere harcayasım gelmiyor. :D
Arkadaşım katılıyor şimdiden rez alın ilkcan Yıldırım bu yarışmada şamp.
Valla mı reis başarılar durumdan bizi haberdar et😀
Jüri doğru isimler maalesef yok çok daha usta rapçiler olabilirdi
exxenim yok olsa da izlemem
İzledim sıkıcıydı ya. Bakalım belki daha değişir
İzlemeyeceğim
Gereksiz😀
Aynen hatta bütün televizyon programları gereksiz olmaya başladı
Mero ve Hadise olmaz, Sagopa olmalıydı ve Ceza
Hayır ama tv de olsa izlemek isterdim
Ben izlerim rap dinlemeye bayılırım
İşkence edip zorla izletirler ise izlerim
Hayır