Bir süredir Miami'de yaşayan ve son dönemde Mısırlı sevgilisiyle magazin gündeminde olan sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, iddialı paylaşımlarına devam ediyor. Sevgilisiyle birlikte arkadaşının doğum günü partisine katılan Şeyma Subaşı, tercih ettiği mor renkli süper mini elbisesiyle dikkatlerine üzerine çekti.Başka bir paylaşımında ise sevgilisinin aldığı mavi sweatshirtüyle verdiği pozda kıyafetin üzerindeki yazılar dikkat çekti:Kıyafetin üzerinde "Evet, ben şımarık bir kız arkadaşım ama senin değil. Ben korkunç derecede harika olan erkek arkadaşımın malıyım. Biraz çılgın ve bazen beni korkutuyor ama kendisi tatlılığın ve savaşcılığın mükemmel bir karışımı. Onu seviyorum ve o benim bütün dünyam. Benimle uğraşırsan, onun içindeki canavar uyanır ve cesedini asla bulamazlar." yazıyordu.
Şeyma Subaşı'nın "Erkek Arkadaşımın Malıyım" yazan kıyafeti hakkında ne düşünüyorsunuz?
Kadının kendini değersiz göstermesi kadar itici, aşağılayıcı bir şey yok. Bazı erkekler bundan zevk mi alıyor, anlam veremiyorum. Bu kadın ve türevlerinin el üstünde tutulma sebebi olarak başka bir şey de gelmiyor aklıma.
Yazık, acıyorum. Bunu yapan bir anne hem de... O güzel kız çocuğunun da geleceğini etkiliyor. Buna izin verilmesi bile anlamsız.
Property mal, mülk, gayri menkul gibi anlamları olduğu gibi mülkiyet hakkı anlamıda var. Bence bu yazıda mülkiyet hakkı vurgulanmış. Mülkiyet hakkı; bir mal üzerinde hak sahibine kullanma, yararlanma yetkisi veren haktır. Mal parası verilip satın alınır ve alan sahiplenir. Mülkiyet daha vahim sadece bedeli ödenerek geçici kullanma hakkı alınır ve geçici bir süreyle sahiplenilir. Çocuk dürüst davranmış, doğruyu yazmış, takdir ettim.
Kendini ne güzel tanımlamış öyle, insanın kendini bilmesi güzel mall o mall 😅
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Şu sürtüğü trend yapmamak gerekiyor bence artık daha fazla karının altına girmediği çük kafalı yabancı adam kalmadı birde hala kişilikmiş gibi neden soruyorsunuz ki bu kirlenmişin hakkında?