Şeyma Subaşı'nın "Erkek Arkadaşımın Malıyım" yazan kıyafeti hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bir süredir Miami'de yaşayan ve son dönemde Mısırlı sevgilisiyle magazin gündeminde olan sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, iddialı paylaşımlarına devam ediyor.
Sevgilisiyle birlikte arkadaşının doğum günü partisine katılan Şeyma Subaşı, tercih ettiği mor renkli süper mini elbisesiyle dikkatlerine üzerine çekti.
Şeyma Subaşının Erkek Arkadaşımın Malıyım yazan kıyafeti hakkında ne düşünüyorsunuz?
Başka bir paylaşımında ise sevgilisinin aldığı mavi sweatshirtüyle verdiği pozda kıyafetin üzerindeki yazılar dikkat çekti:
Şeyma Subaşının Erkek Arkadaşımın Malıyım yazan kıyafeti hakkında ne düşünüyorsunuz?
Kıyafetin üzerinde "Evet, ben şımarık bir kız arkadaşım ama senin değil. Ben korkunç derecede harika olan erkek arkadaşımın malıyım. Biraz çılgın ve bazen beni korkutuyor ama kendisi tatlılığın ve savaşcılığın mükemmel bir karışımı. Onu seviyorum ve o benim bütün dünyam. Benimle uğraşırsan, onun içindeki canavar uyanır ve cesedini asla bulamazlar." yazıyordu.
Şeyma Subaşı'nın "Erkek Arkadaşımın Malıyım" yazan kıyafeti hakkında ne düşünüyorsunuz?