Ben çok beğeniyorum ya, Güzelliği eşsiz gibi geliyor ondan güzeli yok bence. ☺️ Makyajsız da güzel estetik yok herkes gibi değil. Kişiliği karakteri bir kenara atın fiziksel özelliklerini soruyorum. Yiğidi öldür hakkını yeme demişler Dünyanın en güzel kadını net!Gördüğüm en güzel kadın yüzü!Hande Erçel ve nesli fanları daha güzel diye gelir şimdi 🤣Kahkaha atıyorum 😅
Çok güzel bir kadın tabikide beğeniyorum özellikle yüz hatları❤️ Hani bazılarına sadece sarışın renkli gözlü diye güzel derler ya Amber onlardan değil yüz hatları çok güzel kadının. Altın oranı yüksek bir yüzü var
Kesinlikle Öyle ☺️ Amber'i asla tipik sarışınlarla kıyaslamam. Onlar Kumral'a dönünce bir halta benzemiyor Amber siyah sacla bile çok güzel. Ki bilim tarafında da altın oran seçildi hala bu kadını kezoo tiplerle kıyaslayorlar 😅
Kadının yüzü gerçekten çok güzel kendisi de Seksi ama bir iticilik var diyordum hep Johnny deppe yaptıklarını öğrendikten sonra iyicene gözümden düştü ve neden itici bulduğumu o zaman anladım nedeni karakteriymiş tanımasamda öncesinde bu hissiyatı vermişti
Beğeniyorum tabikide çok güzel. Beğenmeyen göz doktoruna görünsün aşırı güzel bir kadın yakından çekilen fotolarında bile aşırı güzel cünkü bazıları yakından kötü çıkabiliyor ama bu kadın güzel her türlü
Hande Erçel fanlari kıskançlıktan kadının kötü çıktığı fotoğrafları atıyor ki bence onlar da bile güzel ☺️Ama ne yapsalar boş kadın kusursuzluk abidesi her kadında ufak tefek kusur bulurum Barbara Palvin, Adriana Lima da dahi ama Amber Heard da bulamıyorum. Dediğin gibi yakın planda herkes güzel olamaz ama o yakın fotoğraflar daha güzel. ☺️Benim için önce Amber Heard sonra Margot Robbie
Onlar cidden kör ya Hande o kadar estetikle bile aşırı güzel olamadı ki neslihanın da gözü kahve olsa herkes çirkin der büyük ihtimal. Amber bide estetiksiz doğal güzellik bildiğim kadarıyla onlarla kıyaslanmaz Bile bunlar kafayı yemiş
Geçen de Selena gomezle Amberi kıyaslıyorlar yahu Selena Amberi geçemez ki selena Tipik Türk kızı gibi çok güzel bile değil bence sadece tatlı. Bide bir amberin yüzüne bakıyorum çok zarif çok güzel bide neslihanın yüzüne bakıyorum ağzı geniş dişleri tuhaf çene yapısı tuhaf
Ergenler işte 🤣Amber Heard gibi kadının yanında Selena Gomez ne? Selena çocuğu gibi kalır Amber'in getir götürünü yapamazz. Zaten Hande nesli ye hiç girmiyorumm. Makyajla bile güzel değillerr. Ağızları ayrı çirkin dişleri ayrı çirkinn.. iticilik abidelerii