Çok severek üye olduğum site den cidden soğumaya başladım, bir gün Hande Erçel sorusu görmesem dişimi kırcam. Nasıl bir çevre de yaşıyorsa bu ergenler bu ortalama tipteki kızı Monica belluci yaptılar. Hepsini geçtim bıkmadan nasıl soruyorlar. İstiyorlar ki Dünya işi gücü bırakıp Hande yi övsün 🤣bu site bence 15,18 yaş aralığında.Abartıkları tipin estetik olmadan önceki hali. Şu haliyle cafe ye girse ünlü olmadan suratına bakmazlar.
Neden her gün Hande Erçel soruları var, Burası ergen sitesi mi?
Şu fotoğrafta boya bak sesli güldüm ya 😂 bide 1.75 diyorlar. Bu ergenler handeyi överken kendilerini övüyorlar shcjdkd çünkü handeye benziyorlar güzel ünlülere de laf atıyorlar kuduruyorlar handeden güzel olan kişilere
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yalnız çenesi aşırı uzun değil mi onu da küçültmüş bu 🤣
Evet kesinlikle, hem küçültmüş hem de daraltmış önceki yüzü daha geniş ve köşeliydi, şimdi Şevval Şahinin çenesi gibi olmuş. Bide fotoğraflara bakarken ki Sersem gibi surat ifadesi itici ya her fotoda öyle şaşkın bakıyor 😂
Bakışları öyle boş ve anlamsız ki, Buda onu kezbann yapıyorrr. Sinsi de bakıyor çözemedigim varoşluk var bunda 😅Ergenler ömürlerin de kadın mı gördü tabi abarttılarr.
Boşver takma onları, büyüdüklerinde kendileri için küçükken ne kadar saalakmışım derler zaten. Ergenlerin çoğu çok zevksiz, Hande de gayet ortalama tip,çok abartılıyor.
Gozleri Japonlar gibi degil de eşek gozlu de degil hafif çekik normal gözlü ne denir öyle gözlere badem mi öyle bişey pek dikkat etmedim kanka gözlerine ama kirpikleri ve gamzeleri dikkat cekiyor sadece o da yakına gelince dikkat cekiyor tatlı ama güzel değil , ünlü olmasa dönüp bakmam boyu da kısa
Ablasi ve korumasıyla geziyorlardı yanında kopekleri de vardı ablası bundan bile daha kısa boylu. Hiç dikkat çekmeyen insanlardi aynı yerde ondan güzel dolu kiz var
Çok doğru, Bizim insanımız öyle ünlü hastası ki Habeş maymunu nu koy ekrana kainat güzeli derlerr. Bana da sıradan geliyor yakında görüp beni güzelliğile büyüleyen çok kız gördüm. Onlara bakınca Hande sıradan geliyor ama nasıl çevre de yaşıyorsa. Bunlar Hande yi kraliçe ilan ettilerr. T. c güzeli diyen bile doluu 🤣
T. c güzeli olamaz o ya sıradan bir kız. Etraftan gecen insanlar handeyle ablasina bakmiyorlardi zaten, kucuk cocuklar bakiyordu sadece etrafta yürüyen cogu genç kız handeden cok daha güzeldi korumayla gezmesi de tuhafima gitti. Ayaklari da boyuna göre cok buyuktu
Doğru, Türk ünlüler basit dizilerde oynayınca kendilerini dünya starı sanıyorlar oldukça komik bir durum attıkları hava, halbuki handeye bakan yoktu, küçük çocuklar dışında. Bide ekranda oyunculara efekt koyuyorlar olduğundan güzel gösteriyorlar herkesi ciltlerini vs.
Aynı yerde cidden çok güzel kızlar var hande sanki sıradan normal biri gibi herkes gibi, nasıl ünlü olmuş anlayamıyorum. Demet Akalın’ı yakından az makyajla görmüştüm bir kere kaçasım gelmişti ödüm patladı görsen korkarsın