Kadın güzel, kim ne derse desin. Peki sizce gerçekten içi de böyle ışıklı mıdır? Ne dersiniz? Bence atlatmak çok zor hapsi, o psikolojiyi. Toparlanamaz diye düşünüyorum.
Unutamamıştır, hala etkileri devam ediyordur ama göstermiyor olabilir.
Kötü günleri yok saymış olabilir, yeniden ışıltılı hayatına adapte oldu.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Seksi fotoğraflar paylaşan Deniz Seki, sizce kötü günleri unutabilmiş midir?
Bir ünlü olarak hapis hayatı yaşamak sıradan bir insandan daha çok psikolojisini etkilemiştir. Bunlar hem milletin aklındaki kötü imajını temize çıkarmak hem de ölü toprağını üzerinden atmak için yapılan çırpınışlar bence. Ama bedeni göz görür, akıl kötüyü hep hatırlar. Bedenini sergileyerek unutacağını ve unutturacağını sanıyorsa işe yaramaz
Böyle bir kadını nasıl savunur İnsanlar aklım almıyor, kötü günlerin sebebi kendisi. Kaç kişiyi zehirledi kim bilir. Onca estetik Shopla bir şeye zor benzemiş.
Fikrimi paylaşmayan var ise lütfen beni bağışlasın ama bu kadına saygı duymuyorum saygıyı hak ettiğini de düşünmüyorum. Tekrar gündem yaratması bile beni üzüyor açıkçası.
Niye boyle diyorsunuzki insanlar bi suru sıkıntı cekiyor bi tek onlarin derdi yok onlar narin onlar duygusal degil bi tek.. hepimiz kirilganiz ve olaylardan farkli etkileniyoruz guclu bi karakteri varsa atlatmistir obur turlu de yasadigi olaylari deneyimlerken bile guclu durabilmis sonucta atlatacaktir zamanla tamamen
@sonnisim bu ne şimdi? Nasıl bir yorum? Nereden biliyorsunuz? Yaptığınız terbiyesizlik. Tanımadan bilmeden eminmiş gibi yazmışsınız birde. Ahlaksız ve seviyesiz bir yorum olmuş. Tabi insan çüyakın çevresinden gördüklerine göre değerlendiriyor insanları.
Popüler olmak için demekki deniz sekide seni ilgilendirmiyor ama yorum yapabiliyor sun senin psikolojik problemin de var o zaman Burası sosyal site herkes birşeyler yazar birbirine sosyal insanlariz
@sonnisim yazık savunmanız bile komik. Soruda sorulan soru hakkında fikrimi paylaştım. fikrimi paylaştım. Yorum yapmak istiyorsanız soruya yapın. Benim yorumuma değil. Cevap verme zahmetine katlanmayın çünkü artık cevap yazmayı düşünmüyorum. başka kişiyi bulun sinirlendirecek
Kilolar yüzünden hayatını tam yaşayamadı. Bir de cezaevi süreci ve yıkık bir hayat. . Ben beğeniyorum, göğüsleri güzeldi, şimdi toplamış. . Zamanın acısını çıkarıyor.
insan bazen kotu gunlerin psikolojik cokuntusu altinda kaliyor ve ne yaptigini bilmeden hareket ediyor. Bence kendiside bu donemin icinde. Yasina uygun hareket etmiyor. Daha once bu sekilde resimler paylastigini hatirlamiyorum acikcasi.
Yaşantılarımızda içimize kazınan şeylerin unutulacağını asla düşünmüyorum. A şıkkında da dediğin gibi öyle gözükmeye çalışıyor olabilir ama bence gereksiz atraksiyon diyorum.
Tabiki unutulmaz eski yaşanmışlıklar lakin kötü günleri yaşamayan iyi ve güzel günlerin kıymetini bilemez ve şimdi ise kendisine yeni bi sayfa açmış belli her haliyle