Bu ünlülerin çoğu egolu zaten gıcıklar. Sanki Hollywood ünlüsüler, böyle ego yaparak komik duruma düşüyorlar. Pınar bana o kadar sıradan geliyor ki egolu olup olmadığını bile bilmiyordum hiç merak ettiğim baktığım biri değil o derece.
Bence de bizimkiler deki ego Hollywood ünlülerin de yok. Fahriye Evcen de eskiden egoluydu ama eskiye göre briaz gibi ama pınar çok havalı soğuk bir şey çok şımartılar
Bide güzellik olarak da Pınar’ın sadece bir göz rengini beğeniyorum. Fahriye’nin burnu kötü Ama pınardan daha güzel bence. Fahriyenin dudakları cildi elmacık kemikleri falan da güzel. Ama çoğunluk Pınar demiş onlar kim gündemdeyse onu seçen tipler.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Eleştirmek gibi olmasın ama Pınar bana silik sıradan bir tip gibi geliyor gözlerinin rengi çok güzel ama. Fahriye daha güzel bence
Pınar bir de egolu gibi
Bu ünlülerin çoğu egolu zaten gıcıklar. Sanki Hollywood ünlüsüler, böyle ego yaparak komik duruma düşüyorlar. Pınar bana o kadar sıradan geliyor ki egolu olup olmadığını bile bilmiyordum hiç merak ettiğim baktığım biri değil o derece.
Zaten gözü kahve olsa ergenler de abartmazdı bence. Gerçi bu ergenler yine abartabilirdi bilemiyorum 😃 boş tipleri çok abartıyorlar
Bence de bizimkiler deki ego Hollywood ünlülerin de yok. Fahriye Evcen de eskiden egoluydu ama eskiye göre briaz gibi ama pınar çok havalı soğuk bir şey çok şımartılar
Bide güzellik olarak da Pınar’ın sadece bir göz rengini beğeniyorum. Fahriye’nin burnu kötü Ama pınardan daha güzel bence. Fahriyenin dudakları cildi elmacık kemikleri falan da güzel. Ama çoğunluk Pınar demiş onlar kim gündemdeyse onu seçen tipler.
Fahriye evcen tabikide ya türkiyenin engüzel kadınıdır net!
Güzel ama en güzel değil daha güzelleri gördüm açıkçası
Kim mesela?
Ünlü olmayan bir tanıdığım mesela, Fahriye ye bin basardı. Gözleri kocaman, teni pürüzsüz. Fahriye güzel de gözleri küçük
Ben ünlü olarak diyorum ya görmeden bişe diyemem güzel gerçekten çok☺️
Türk ünlü olarak evet çoğundan güzel, Ama Ayça Ayşin turan da güzel
Yok ya ben beğenmiyorum onu
Pınar deniz iyiymiş baya
Selam, fahriye evcen.
İkisinin de ayrı güzelliği var
pınar deniz
Ben daha güzelim
Pınar
Simge sağın
Fahriye
Fahriye Evcen