Yav zevkler renkler tartışılmaz orası öylede Bi tek ben mi şu kadına ayar oluyorum sokaktaki kızların çoğu bundan güzel zevksiz olan ben miyim bide Türkiye güzeli seçilmiş herhalde yok daha neler shssj
Ya aşırı güzel veya aşırı çirkin denilecek uçlarda değil tabiki. Ama kız ilk bi dizide oynadı ve sonra aşırı derecede takipçisi arttı ama bence bu bu kızın suçu değil. Yani beğenen kesim bence tam anlamıyla türk kızı tipi oldugu icin begendi. He dersen ki, diger dizilerde oyle tipler yok mu bu neden bu kadar ünlü oldu diye bilemiyorum onu. Bana sorarsan tatlı, hoş bir kız. ben de güneşin kızları dizisinde çok beğenmiştim çok tatlı gelmişti bana. Ama tabi çok insan tarafından dile getirilince sevecek olan insanda sevmemeye başladı her yerde sürekli gördüğü için. Şanslı demek ki.
Yalnızca türkiye değil dünya güzeli de seçildi ve bence hakediyor yani bu resme karşılık bende nesi güzel derim ama normal ve düzgün olan fotoğrafları veya röportajlarında gerçekten çok hoş.
Yalnız kadın zaten Rusya ve Ukrayna’da beğeniliyor Türkiye’de değil senşn dünyadan haberin yok galiba bir Rus gazetelerine bak 7/24 Hande ‘den bahsediliyor