Magazin Serenay Sarıkaya'nın septum piercingi beğenilmedi! Kadınlara piercing yakıştırıyor musunuz? Prista Takip Et FenomenYoda Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya tatilden pozlarına devam ediyor. Sarıkaya'nın taktığı septum piercing ise severleri tarafından beğenilmedi. Sizce kadınlarda piercing hoş mu duruyor kötü mü?Serenay Sarıkaya. Serenay Sarıkaya'nın septum piercingi beğenilmedi! Kadınlara piercing yakıştırıyor musunuz? Cevapla Tatil Soruları Sevgi Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Güll1234 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Her kadının yüzüne yakışmaz septum piercing ve Serenaya'da olmamış 0 0 Yorumla
tekbaşınakovboy Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 93% +1 yıl bu septum piercing anca kadınların güzelliğini bozuyor 0 0 Yorumla
berrakt Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bende beğenmedim normalde kadınlara yakışıyor ama buna yakışmamış 0 0 Yorumla
FerminGarcia Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Bazı kadınlarda çekici bazılarında itici duruyeahh😅 0 0 Yorumla
sezenbstrk Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Hiç yakıştıramadım ayrıca bu kız neden bu kadar abartılıyor bunu da anlamış değilim 0 0 Yorumla
JeonMinHee Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl ben eskiden piercing takıyodum ama bıraktım 0 0 Yorumla
YalvarBarışalım Takip Et Master Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Kadınlara zaten yakışır da buna cidden yakışmamış 0 0 Yorumla
ASLAN-ÇAKAR Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 60% +1 yıl Nasıl deldiriyorlar vücutlarını anlamadım 0 0 Yorumla
ᴡiɴᴄʜєѕᴛєʀ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl Bogaların burnuna takılan demir gibi ya sdg 0 0 Yorumla
Ranipka Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Zaten güzel bulmuyodum şimdi iyice sebebim var 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Her kadının yüzüne yakışmaz septum piercing ve Serenaya'da olmamış
bu septum piercing anca kadınların güzelliğini bozuyor
Bende beğenmedim normalde kadınlara yakışıyor ama buna yakışmamış
Bazı kadınlarda çekici bazılarında itici duruyeahh😅
Septum piercing genellikle insanlara boğa görüntüsü veriyor.
Hiç yakıştıramadım ayrıca bu kız neden bu kadar abartılıyor bunu da anlamış değilim
ben eskiden piercing takıyodum ama bıraktım
Kadınlara zaten yakışır da buna cidden yakışmamış
Nasıl deldiriyorlar vücutlarını anlamadım
Bazı kadınlara yakışıyor.
Bogaların burnuna takılan demir gibi ya sdg
Herkes kendine yakışanı giyer
Zaten güzel bulmuyodum şimdi iyice sebebim var
Burnu akmış gibi duruyor 🤢
Hem de hiç yakışmamış
Yakışmamış bence.
Piercing genel anlamda berbatya
Yakıştırıyorum ama serenaya cidden yakışmamış