Magazin En sevimli, tatlı ünlü kim sizce? Çağlar_35 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Tatlı, sevimli bulduğunuz bi şarkıcı, oyuncu var mı? Bence Irmak Arıcı ve Ezgi Mola çok tatlı insanlar. Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Guncel En sevimli, tatlı ünlü kim sizce? Cevapla Sevgi Soruları Oyun Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
LadyHeard Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl Magazin konusunda 978 cevap paylaştı. Hiç biri hele Türk ünlülerin hepsi iticii ve varoşş 1 0 Yorumla
Cekumeku Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Gupse çok tatlı ve komik bence hem de özgüvenli çirkin sevgilisinin yanına yakışmıyor dendiği hâlde 1 0 Yorumla
eltigre Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Aklıma gelmedi ama seninkileri tatlı bulamıyorum diyebilirim 0 0 Yorumla
ireemşeen Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 83% +1 yıl Ece mumay 1 3 Yorumla Çağlar_35 +1 yıl Yok be. Galaksi şarkısını dinliyorum şu an. Manyak manyak oynuyor :)) Yorumla ireemşeen +1 yıl Bana çok samimi geliyor valla gerek tiktok da olsun gerek Instagram da Yorumla Çağlar_35 +1 yıl Tiktok ve instagram kullanmıyorum izlemedim hiç orda Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bülent ersoy kanki 1 2 Yorumla Çağlar_35 +1 yıl 😅😅😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl :D Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hiç biri hele Türk ünlülerin hepsi iticii ve varoşş
Gupse çok tatlı ve komik bence hem de özgüvenli çirkin sevgilisinin yanına yakışmıyor dendiği hâlde
Aklıma gelmedi ama seninkileri tatlı bulamıyorum diyebilirim
Ezgi mola , kıvanç tatlıtuğ,
Özge Yağız ve Sevda Erginci
Ece mumay
Yok be. Galaksi şarkısını dinliyorum şu an. Manyak manyak oynuyor :))
Bana çok samimi geliyor valla gerek tiktok da olsun gerek Instagram da
Tiktok ve instagram kullanmıyorum izlemedim hiç orda
Bülent ersoy kanki
😅😅😅
:D
Almila Ada guzel bence
Aslı Enver ❤
Evrencan Gündüz :)
Beren Saat.
Merve Dizdar
Hiç biri