Magazin Bu Pakistanlı kadın oyuncu sizce güzel mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ben gözlerine bayıldım, adı sajal ali bizimkiler Esra bilgiç'e benzetiyorlar Bu Pakistanlı kadın oyuncu sizce güzel mi? Cevapla Kadın Soruları Oyun Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
cilekcck Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Kezban bi suratı var malesef Pakistan dan güzel çıkmaz 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Yuhh, bu kadında gördüğümüz kadarıyla çıkıyor Yorumla cilekcck +1 yıl Türk kadinlar bundan güzel Yorumla Soran +1 yıl Yani Daha Güzel Türk kadınları var bu kadında Yorumla Nutella23 +1 yıl Ne alaka kız gayet güzel ve bakımlı estetikde olabilir sanki bizimkilerde estetik yok adriana almeda shakira bunlarla kıyasla bizimkileri güzeller mi bakalım Yorumla Nutella23 +1 yıl Kiz Pakistandan kurtulmuş rahat bir yaşantısı var işte Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Gözler mükemmel, güzel genel olarak sadece burun ucunu pek beğenmedim 1 0 Yorumla
Su_perisi1 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl ortalama yüzü var ama ilk gördüğümde Gökçe Bahadıra benzettim 0 0 Yorumla
ρнσєηιχ_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 31% +1 yıl Değil diyenler salyası akarak yazmıştır 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Burdakiler kimseyi beğenmiyor 😅 Yorumla ρнσєηιχ_ +1 yıl Sözde ağırdan satıyorlar ama abazalar Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Magazin konusunda 690 cevap paylaştı. normal gideri var gibi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kezban bi suratı var malesef Pakistan dan güzel çıkmaz
Yuhh, bu kadında gördüğümüz kadarıyla çıkıyor
Türk kadinlar bundan güzel
Yani Daha Güzel Türk kadınları var bu kadında
Ne alaka kız gayet güzel ve bakımlı estetikde olabilir sanki bizimkilerde estetik
yok adriana almeda shakira bunlarla kıyasla bizimkileri güzeller mi bakalım
Kiz Pakistandan kurtulmuş rahat bir yaşantısı var işte
Gözler mükemmel, güzel genel olarak sadece burun ucunu pek beğenmedim
ortalama yüzü var
ama ilk gördüğümde Gökçe Bahadıra benzettim
Değil diyenler salyası akarak yazmıştır
Burdakiler kimseyi beğenmiyor 😅
Sözde ağırdan satıyorlar ama abazalar
Çok güzel
normal gideri var gibi
Iy bu ne
Değil