kendisi söyledi annesinin kendisini Emrah'la 7 yaşındayken tanıştırdığını. çocuğu yapmaları ortak bir durum, evlilik dışıymış değilmiş bu beni ilgilendirmiyor, ama 7 yıl boyunca gizlemek ne yazık ki sadece annesinin suçu. dolayısıyla yaşadıkları büyük oranda annesinin suçu. çünkü emrah'ın öfkesi yalnızca tek gecelik ilişkiden doğan çocuğa değil, aynı zamanda bu kandırılmışlık ve oltaya takılmışlık haline de kızgın olsa gerek. ayrıca kendisi söyledi, benimle yaşa demiş. hiç yaşamayalım böyle şeyler demiş ama o annemi bırakmam demiş. sonuç olarak fikri sorulmayan, kandırılan bir adama hem para hem ilgi hem sevgi hem anlayış her şey ver demek de doğru değil bence. birlikte yaptılar ama tek rafın rızası yokken doğurmak bana bilmiyorum bencillik gibi geliyor, emrah'ı değil tayfun'u düşünerek bencillik diyorum.
Başlarda öyleydi acı çektiği ve hakkı olduğu içindi.. Ama zaten ismi de Emrahın oğlu olduğu için duyuldu. Bence böyle kullanmaya çalışmasa bunu babası çoktan kabul ederdi. Bizim de babamız Emrah değil ama acı çekmiyoruz yani babası olmadan büyüyen kimler var.. Bu adam şov peşinde kendini acındırıyor falan ekmeğini bile bunun üstünden kazanıyor. Gerçekten yıllardır bokunu çıkardı yani
Bu yaşa kadar bi baltaya sap olamamış iyi dille babasından para kopartmadı yıllardır rezil ederek para kopartmaya çalışıyor Çok şerefsiz bi çocuk bu Adam istemiyorsa istemiyor bu ne yüzsüzlük g*t yalamaktır işine bak çalış. Bu yaşa gelmiş program program geziyor hala
Yıllardır bi bitmedi her sene babasıyla gündeme gelen gerzeğin teki. Emrah haklı demiyorum onun yaptığı ayrı mesele ama insanda bi onur bir gurur olur ne bu böyle her sene babam şöyle babam böyle
Iyi yapiyor mk anasını zikerken iyi. Emrah çocukluğunda oynadığı filmlerdeki nuri alco amcası gibi bir adam oldu. Simdi bu çocuk kocaman adam ama bu çocuk çocukken babalık davası açılmıştı. Ulan insan acır lan der benim kanımdan bir parça. Al suna bir kafe açayım. Bir okula yollayayım. Is as sahibi edeyim. Elinden gelse öldürür. Bilmiyorum evlidir herhalde cocuklari da vardır. Evlat ayrımı da yapabilir doğal ama en azından cocugun hayatını kazanabilecek kıvama gelmesine yardimci ol yaa. Bir ev al tapusunu verme otur içinde de.. bir dukkan al tapusunu verme calis içinde kazan de. Biraz el at yaa nuri alço bunun anasına çakınca daha çok sahipleniyordu bu ondan beter zalim çıktı. Gecen İzmir depreminde annesi ölen kiz çocuğunu evlat edinmeyi düşündüm sonra öğrendim babasi hayattaymis. Yardıma ihtiyacı olan elin çocuğuna benim vicdanım bakmaktan yanayken millet nasil kendi çocuğundan nefret ediyor anlayamıyorum
@İlahiadalet1980 yukarıdaki kullanıcı, maddi olarak destek vermediğini yazdı diye yazdım. empati yapıyorum ben merak etme ben de babasız büyüdüm sayılır ama bu çocukla annesinin de pekala çokça hataları olamaz mı? bir defa kendi dedi, 7 yaşına kadar annesi çocuğu ortaya çıkarmamış. 7 yaşında çıkarmış.. emrah demiş gel benimle yaşa, kendisi istememiş ki bunu da yine kendi dedi.
@İlahiadalet1980 bir roportajında 7 yaşındayken öğrendiğini falan okumuştum başka bir röportajda daha detaylı anlattıysa bilemiycem. bu kadının kararı diye düşünüyorsun, bu dünyaya kök salma isteğiyle insanlar doğurmak istiyor zor şartlarda da olsalar. savaştaki toplumların da bebek yapma sebebi bu. ama doğacak bebek için ona vereceğim hayatı ister mi diye düşünen var mı peki? ikisinin de korunmamış olmaları ortak bir hata zaten o konuda kadını suçlamıyorum tek, ama yine de burada art niyet olabileceğini hiç mi düşünmüyorsun?
ayrıca ömür boyu diyorsunuz, bir yaşına kadar insanı ebeveynleri kendi hayatını kurana dek destekler. birey kendi hayatını kurunca ise bu destek yalnızca dara düştüğünde olmalıdır. normal ailelerde bu böyledir. tıpkı kuşların yavrularına uçmayı öretmesi gibi. insanlar da çocuklarına hayatlarını kurana dek yardım etmeli kanatlanana dek ama hep sırtlarında taşımamalıdır. ömür boyu maddi destek diye bir şey olmamalı. yetişkin, saglıklı bir bireyden bahsediyorsak kendi hayatını idame ettirebilmeli bir yaştan sonra
@Moraboyalisaclar He sen şunu diyorsun anne zengin herifi bulunca pırtlattı bebeği. okey doğru olabilir ama bu o çocuğun Babası olduğu gerçeğini değiştirmez korunsaymış önüne geleni s,, mesini biliyor
@İlahiadalet1980 hatasının bedelini yüklenecek kalendarlık ve yüreklilik yokmuş, 40 yaşına kadar buna sızlanmanın anlamı ne? buna yoracağı kafayı hayatına yorsa güzel bir aşk yaşayıp kendi çocukları olurdu, çok güzel bir ailesi olurdu. benim abim öyle yaptı yurtdışına gitti evlendi çocukları oldu kendi ailesi gördü, babası ona da bana da babalık yapmadı babamız ama kendimize aile kurabiliriz ailesiz olarak dünyaya gelsek de, yapacak başka ne var? zorla para koparabilir ama babalık yaptırtabilir mi? yaptırtamaz. gurursuzluğun alemi yok.
@İlahiadalet1980 son yorumum anneyle ilgili değildi ki tayfunla ilgiliydi ama. :p? arkasında olmak demek, zor anlarında orada olmak demektir bana göre, hiç kimse ömür boyu para vermek zorunda diye düşünmüyorum ben çocuğuna eğer çocuk sağlıklı ve yetişkin ise. yetişkin olana dek desteklersin. olunca da ihtiyacı oldukça desteklersin.
@Moraboyalisaclar kesinlikle 👍ama ben yine aynı düşüncedeyim bir baba evladı kaç yaşında olursa olsun onun yanında olmak zorunda ki bu bir emlak zengini ise ayıptır günahtır evlat hakkı vardır el insaf onunda hakkı diğer sanatçı çovukları gibi yaşamak kim ne derse desin fikrim değişmez kimse sormadı dünyaya getirirken
Nickine bakıyorum birde yazdıklarına. Tam saçmalık cahilce şeyler. Adalet nedir? Bir az düşün.
Veya sana şöyle basit bir örnek vereyim. Bı çocuk yapıyorsun, evini veriyorsun, 20 yaşına kadar parasını veriyorsun. Büyütüyorsun. Ama bu essek kadar adam oluyor eli ayağı tutuyor. Ama calismiyor. halen bı sapa balta olamamış, daha doğrusu erkek bile olamamış, zirliyor. Sen böylesine tutup bir ömür bakar mısın? Bu adil midır? Neymiş babasiymista ölene dek bakmaliymis. Yok öyle sacmalik. "Birey" ne demek önce onu ogrenin. Bı insan olgunluk yaşına gelince artık kendi sorumluluklarını kendi alır. Ben 17 yaşımdan sonra hiç babamdan giyim, elbise, para istemedim. Şefkat sevgi de onlar bı yaşa kadar verilir. Ben en son 12, 13 yaşlarımda babamdan sevgi gördüğümü hatırlıyorum. Bu toplumda genel olan birşey, dünyada bile genel olarak boyledir. Ama bir gün bile şikayet etmedim. Kendim çalıştım, kendi paramla satın aldım, kendi cebimden harcadim. Ve birde kendim aileme maddi yönden de destek oldum. Kimse kimseyi bir ömür sırtında taşımaz. heleki eli ayağı tutan çalışabilen birine kim neden baksın. Nice yoksulluk çeken ülkeler var, ekmek su bulamayan, ağır koşullar altında sırf aile geçindirmek için günde 14/15saat çalışanlar var. Şu polyannaciligi, pamuk prenses ve pamukerkek zırvalarından vazgeçin.
@MimarTed valla boş konuşuyorsun cvp vermeyi bile istemiyorum sana kimse sormadı o çocuğa dünyaya gelmek istiyor musun diye anasını belleyip yok ben oynamıyorum demek yok öyle
Valla yorumlara baktım herkes kuru sıkı. babayı haklı oğlunu haksız buluyor. bi empati yapın bakalım babanız çok zengin sizi peydah ediyor ve sonra ben oynamıyorum diyor diğer çocuklarına yağdırıyor. siz bok gibi ortada orda burda 3 kuruşa çalış çabala. ve geliyorsunuz 30 yaşına 😏e sorarım size sordunuz mu bu çocuğa dünyaya getirirken diğer kardeşlerinden eksiği ne? o da diğer sanatçı çocukları gibi milyonluk arabalara binmek En azından rahat bir yaşam sürmek anasının ak sütü gibi hakkıdır net tartışmasız!!
Niye şov yapsın? Uçkur zevkine bu çocuk dünyaya geldi ve Emrah'ın Emrah olmasına sebep olan "film konularını" Emrah bizzat bu çocuğa yaşattı. Yıllarca babası değilim dedi ve mahkemede de red etti. Manevi desteği olmadığı kadar maddi bir desteği de olmadı. Emrah köpekse ve ben çiftleşirim doğan yavru ile ilgilenmem deyip köpekliğini kabul ediyorsa eğer lafım yoktur ama Emrah hiç babalık yapmadığı için bu çocuk hakkını arıyor, Emrah babalık yapıp bu çocuk benzer hareketler yapsaydı eğer şov yapıp yapmadığını tartışırdık.
babasıyla ilgili açıklama yapmasının sebebi çocuğa sürekli babasıyla ilgili sorular soruluyor ve haricinde ilgilenilmiyor olması olabilir mi? emrah denen acılı ve anneli filmlerin çocuğunun da yaptığı ayıp. aralarında ne vardır bilemiyorum fakat çocuğun lan. sen bir millete kendini acıların çocuğu diye yamadın. filmlerinde hıığğğ hııığğğ abi diye ağlıyordun noldu emrahhh noldu? atın oğlu.
insanın bu konu üzerinden show yapabileceğine inanmıyorum, sonuçta babası artık medyada yer almıyor ve cimri olduğunu herkes biliyor. Ki oğlu yaptı diyelim bir anne oğlunu buna alet etmez, annesi emrahın bir süt bile almadığını söyledi. Zaten imza atmış çocuk öyle olsa feragat etmez di.
Magazin kaos sever, çocuğa sürekli babasını sorarlarsa oda gerekli cevapları verir ki vermelide bence, insan kendi çocuğuna hiç mi sahip çıkmaz durumu olmasa parası yok dersin, maneviyatın yok bari maddi destek çıksa babası yüzünden medya çocukla oynuyor abuk subuk yerlerde tvde karşımıza çıkartıyorlar para için kabul ediyor. Maddi açıdan sahip çıksaydı genç erkek bir adam bu kadar rezil edilmezdi.
bende anlamadım acıkcası. neden böyle davranıyor. 30 yasında. kocaman adam olmus artık. bence hatalı davranıyor. mahkemede hakkın varsa git basvur al. baba baba diye de aglama artık. bence yani. kur aileni. önüne bak.
Her gündemden düştüğünde bir baba olayı patlatıyor hoooop bir bakıyorsun filanca bir yarışmaya veya programa katılmış. Artık çocuk değilsin eşşşek kadar adamsın git işine gücüne bak.
5
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Biri suna kan hakki denen bise oldugunu babasi ne kdr reddederse reddetsin dna testiyle butun mirasina ortak olabilecegini soylesin. Gercekten baydi. Tamam onceden kucuktu anlioduk ama artik yeter yani. Benim babasini hic gormeden buyuyen arkadaslarim var onlar bu kdr pesinde kosmadi. Delikanli adamsin git isine gucune bak allasen
Demek ki gerçekten çocuğun canını acıtmış ki böyle demeçler veriyor. Her şeyden önce insan önce insan olmalı. Anne&baba anatomik şartlarda sahip olunan bir olgu ama insan olmak öyle kolay olmuyor. Herkesin harcı değil.
Çocuğun hayatındaki en büyük başarısı Emrah'ın oğlu olması çünkü...
Emrah'ın yaşadıklarını ve oğlunu inkar etmesine asla hak vermem, çocuk yasak aşk çocuğu o da bir gerçek. Ama bu çocuk da Emrah'ı bazı noktalarda kullanıyor, bu olmamalı...
Şimdi aralarında ne yaşandı neler olduğunu biz bilemeyiz Bu yüzden Yanlış veya doğru gibi bir yargı koymak da sanıyorum ki pek yapabilmemizin mümkün olduğu bir şey değil
Tam küçük emrah yahuu. Babası ilgilenmiyor sevmiyor ama bu pes etmiyor sevsin ilgilensin diye. Tabiki şov yapıyor. Gündemde kalmak için başka bir ekşını yok.
Misal Emrah ünlü biri değilde asgari ücretle geçinen biri olsaydı bu çocuk baba diye yırtınır mıydı sanmam. Bunlarda gerçekten gurur yok yeminle ben beni yoksayan adamın soyadını bile taşımam ki bırak parasına minnet etmek. Bunların derdi çalışmadan para yemek...
Bence çalışmaya götü yok gözü babasının mirasında fakir baba olaydıda koşacakmıydı zaten insan babasına ben senden biseyler kalması için ölmenimi beklicem demiş bunun üzerine pazarlıklarla bi ev alabilmiş şimdi daha fazlasınn peşinde bence Emrah haklı bende olsam reddederdim babasınında dediği gibi edepsizin teki
Emrah aksi birine benziyor ekranda gorundugu gibi degil yanind abir kadin var huysuz biraz kendi yaslarinda biriydi gordum de gecenlerde yine , cocuk icerlemistir biseylere babasi sonucta
Kimse kusura bakmasın. Bir baba oğluna sagip çıkmıyorsa ve bu insan halkın gözü önünde olan biriyse sürekli rezil edilmelidir. O çocuğa sormak gerekir bir de babasızlıgı..
La severim boyle babayi mk bebe de ne yuzsuzmus herif istemiyo iste sktr git hayatini yasa ne bu mazlumluk bole babam olsa gordugum yerde 2 tokatlar sktiri de cekerim bu gazeteden gazeteye kosuyo 😀
İkisinede oy vermiyorum. Babasının da onunda diyerek okudum soruyu... Bence birbirlerinin reklamını planlı yapıyor. Babasından zaten nefret ediyorum , oğlundan da gına geldi.
Emraaaah yetiiiiiş!!! :D Emrah çocukluğunda oynadığı filmlerde babasından hayır görmedi, öyle alıştı, oğluna ne hayrı olsun :D
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Emrah haklı, çocuk izdivaç programına çıktı oradan babasına haykırdı arkadan resimler çektirdi, emrahın da kendisine karşı böyle olması normal bence kim bilir ne yapmış olabilir de böyle bir durumda ters yapmış olabilir.
Şov yapıyor, babasını rezil etmeye çalışıyor istemiyorsa uğraşmanın gereği yok
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Tamam madursun da istemiyor işte seni sende neden bu kadar dinlendiriyorsun tenezzül etme çevir kafanı önüne bak ne bu sürekli mağdur oynamak. İstenmediğim yere tenezzül bile etmem be.