Magazin Büyük geniş ağız mı daha güzel küçük normal ağız mı? Handemiyyfan2005 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Büyük ağızlı ünlüler:Neslihan atagül, Beren SaatKüçük normal ağızlı ünlüler:Hande Erçel, Tuba Büyüküstün Büyük geniş ağız mı daha güzel küçük normal ağız mı? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Büyük ağız kötü duruyor ya küçük daha iyineslihanın cok cirkin cıktıgı fotoları koyman peki ffsgxgsh gerci genelde de pek beğenmiyorum neslihani 1 1 Yorumla Handemiyyfan2005 +1 yıl Yoo çok gerçekçi çıkmış o fotoğraflarda gerçek tipi öyle zaten 2. Fotoyu gazeteciler çekmiş. Çirkin zaten Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Şu neslihanı güzel bulanlar acil göz dokturuna gitmeli, hiç güzel değil ya 1 3 Yorumla Handemiyyfan2005 +1 yıl Evet ya ıyyy gözleri de torbalı ağzı büyük gözleri kücük Koreli gibi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Belki insanlara sevimli geliyordur o yüzden beğeniyorlardır yüzünde hiç güzel bir yeri çok bazen çirkin geliyor gözüme Yorumla Handemiyyfan2005 +1 yıl Bi gözleri renkli diye beğeniyor bu mallar bana hep cirkin geliyor, Koreli gibi saçları da diken diken zaten ona ait değil kaynak takıo Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Magazin konusunda 526 cevap paylaştı. Buyuk agiz. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Büyük ağız kötü duruyor ya küçük daha iyi
neslihanın cok cirkin cıktıgı fotoları koyman peki ffsgxgsh gerci genelde de pek beğenmiyorum neslihani
Yoo çok gerçekçi çıkmış o fotoğraflarda gerçek tipi öyle zaten 2. Fotoyu gazeteciler çekmiş. Çirkin zaten
Şu neslihanı güzel bulanlar acil göz dokturuna gitmeli, hiç güzel değil ya
Evet ya ıyyy gözleri de torbalı ağzı büyük gözleri kücük Koreli gibi
Belki insanlara sevimli geliyordur o yüzden beğeniyorlardır yüzünde hiç güzel bir yeri çok bazen çirkin geliyor gözüme
Bi gözleri renkli diye beğeniyor bu mallar bana hep cirkin geliyor, Koreli gibi saçları da diken diken zaten ona ait değil kaynak takıo
Normal iyi büyük pek hoş durmuyor
E bunların hepsi guzel
Buyuk agiz herkese yakışmıyor bence
Küçük, normal ağız
küçük tabiki
Hande'in ağızı kocaman nesi küçük 🤣
Buyuk agiz.