Magazin Oryantal Didem mi Oryantal Asena mı? hbenan Takip Et Xper 1 Yaş: 49 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Şimdi Didem televizyonda çıkınca ailecek tartışmaya girdik :D Didem Asena Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Oryantal Didem mi Oryantal Asena mı? Cevapla Televizyon Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Naz_006 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl Aga az önce izledim iyi sallıyor ha kskfkfkgIlerdeki kocam ınsallah izlememistir 0 1 Yorumla hbenan +1 yıl :D Yorumla
Edaşeker41 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Didemden dahaa iyisi yok. Diğer ülkelerde bile görmedim. Çok çok çok iyi. Abartmıyorum 2 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 370 z hepsinden iyi dans eder kanka 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Veya S2000 😀 Yorumla
reltinbas Takip Et Bilge Yaş: 36 +1 yıl bence Didem sence hangisi 0 1 Yorumla hbenan +1 yıl Bence de Yorumla
LiveYourLifee_ Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Didem daha genç Asena artık çok yaşlandı ya 0 6 Yorumla hbenan +1 yıl Dans bakımından, evlenecek değilsiniz ya. Yorumla LiveYourLifee_ +1 yıl Dans bakımından dedim zaten zeki şey Yorumla hbenan +1 yıl Bunun yaşla ne alakası var o zaman? Hangisi iyi dans ediyor dedim. Yorumla LiveYourLifee_ +1 yıl Yaşlı oldugu için eskisi kadar kıvrak ve hızlı değil bak çok net Yorumla hbenan +1 yıl Kıyaslama yapılırken iki kişinin de zirve zamanları baz alınır. Bundan da mı bihabersiniz? Yorumla LiveYourLifee_ +1 yıl Ben şimdi de geçmiştede öyle olduğunu düşünüyorum zaten hem bu benim kendi yorumum sen neden bu kadar uzattın ki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Aga az önce izledim iyi sallıyor ha kskfkfkg
Ilerdeki kocam ınsallah izlememistir
:D
Didemden dahaa iyisi yok. Diğer ülkelerde bile görmedim. Çok çok çok iyi. Abartmıyorum
370 z hepsinden iyi dans eder kanka
Veya S2000 😀
bence Didem sence hangisi
Bence de
Asena da ruh vardı yeaah
Didem daha genç Asena artık çok yaşlandı ya
Dans bakımından, evlenecek değilsiniz ya.
Dans bakımından dedim zaten zeki şey
Bunun yaşla ne alakası var o zaman? Hangisi iyi dans ediyor dedim.
Yaşlı oldugu için eskisi kadar kıvrak ve hızlı değil bak çok net
Kıyaslama yapılırken iki kişinin de zirve zamanları baz alınır. Bundan da mı bihabersiniz?
Ben şimdi de geçmiştede öyle olduğunu düşünüyorum zaten hem bu benim kendi yorumum sen neden bu kadar uzattın ki
Didem daha ii parca
Nesrin topkapi üstad
Didem diyorum ben
Bence oryantal ibo bin basar bunlara
Tabiki de Didem