Şimdi güzel bir kadın ona bir şey demiyorum ama fotoğraflarda ilgimi çekti göz kalem şekli hep aynı. Abi hiç mi daha kalın ya da ince çekmezsin hep aynı ya 🤔bana kalıcı gibi geliyor sizce?Malesef doğallıktan çok uzak bir kadın.
Bence de öyle. Bide estetik de var bence Fahriye’de. Bazen belki yaş almakla yüzü zayıflamıştır diyorum ama bazen de estetik var gibi geliyor. Geçen ömür gedikle 2012deki röportajını izledim orda yanakları daha dolgun çenesi daha büyük şimdiki gibi sivri değil falan bence estetik var ama eski hali daha bebeksi
Yani bilemiyorum olabilirde olmayabilirde. Ama sanki bende senin dediğini farkettim. Gözlerinde bir kalıcı eyeliner işlemi var gibi sanki çünkü hep aynı duruyor her resimde.
Tamam çok doğal bir kadın değil Beren Saat ve Tuba Büyüküstün gibi doğal değil ama doğallıktan çok uzak demekle de abartmışsın.Ünsüz kızlardaki fazla makyajı Fahriye’de görmüyorum
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben görüyorum valla, Evde çekindiği fotoğraflar da bile full makyajlı estetikte var.
Benim çevremdeki kızlar çok makyaj yapıyor Fahriye onların yanında doğal kalır. Ama estetik konusunda evet çoğu insan gibi estetikli o da, estetiği artık herkes yaptırıyor çevremde ünsüz insanlardan burnunu yaptırmayan çok az kişi var nerdeyse
Fahriye de de çok makyaj var, en önemlisi kalıcı makyaj var. Bes belli o kızlar yine dışarı çıkarken yapıyordur ama bu kadın kalıcı makyaj yapıyor. Hangisi daha yapay tartışmayalım 😅Bende estetik yok canım genele alma. Asla da yaptırmam ihtiyacım yok. ☺️
Ya Fahriye Evcen'in nesi seksii? Çok donukk bence hiç seksiliği yokk. Kazulet gibii ama güzel eskiden daha güzeldii. Bence estetikli ama estetiksiz hali daha güzel diye düşünüyorum