Magazin Burcu Biricik Ve Şeyma Korkmaz sizce hangisi daha güzel? Kankamstyle Takip Et Yoda Yaş: 44 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Peki sizce tip olarak aşırı derecede birbirlerine benzemiyorlar mı? Ben benzetiyorum... Bakın Burcu Biricik Ve Şeyma Korkmaz sizce hangisi daha güzel? Cevapla Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
the__JoKErrrr Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Öncelikle Sarışın kadınlar her zaman güzeldir. Ama burcu daha güzel 0 4 Yorumla Kankamstyle +1 yıl Acaba ben neden şeymayı daha çok beğeniyorum..! Evlenme şansım olsaydı bekarlarken Şeyma derdim... Yorumla the__JoKErrrr +1 yıl Şeymanın yüzü çok büyük geldi bana :) Yorumla Kankamstyle +1 yıl Oldun bir şey olmaz büyük olsun seneyede öpersin 😀 Yorumla the__JoKErrrr +1 yıl 😂😂 Yorumla
_DuyguyuÖzleyeceksin Takip Et Xper 1 Yaş: 34 +1 yıl İkiside erkeksi yüz hatlarına sahip pek beğenmiyorum 0 1 Yorumla Kankamstyle +1 yıl Şemada bir Asalet var yalnız... Yorumla
çarliabiniz Takip Et Master Yaş: 33 , eic 74% +1 yıl Magazin konusunda 368 cevap paylaştı. Şeyma daha hoş gözüktü gözüme 0 1 Yorumla Kankamstyle +1 yıl Kesinlikle... Yorumla
ukBeste-one Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Bence burcu güzel 0 1 Yorumla Kankamstyle +1 yıl Bence şeyma Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Burcu daha hoş 0 1 Yorumla Kankamstyle +1 yıl Bence Şeyma Burcu biraz yıpranmış sanki... Yorumla
Papatyaam233 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Burcu biricik 1 1 Yorumla Kankamstyle +1 yıl Bence değil... Yorumla
TꪊniȿTꪊniȿTꪊniȿ Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Burcu güzel 1 1 Yorumla Kankamstyle +1 yıl Şeyma bence Yorumla
Rkeoepdkdm Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl Burcu 1 8 Yorumla Kankamstyle +1 yıl Kesinlikle Şeyma bencede Yorumla Rkeoepdkdm +1 yıl Burcunun bakışı ateş ediyo şeyma ot gibi renkli göz herşey var ama aura 0 Yorumla Kankamstyle +1 yıl Burcu’nun dizide gördüm yüzü bakışı güzel ama dişleri biraz çarpık... sonra Şeymanın hatları daha dolgun yanakları gözleri vs... Yorumla Rkeoepdkdm +1 yıl Dolgun sevmiyorum ben ayrıca burcunun en kötü resimlerini koymuşsun google baktım avrupai bi görünümü var o yüzdennburcu Yorumla Kankamstyle +1 yıl Peki Damla Can mı Burcu Biricik mi.. Yorumla Kankamstyle +1 yıl Bence Şeyma Korkmaz’ın Burcu’dan tek eksiği biraz işveli ve cilveli olmayışı yalan mı..! Karakteri aurasından fark yaratıyor Burcu... ikiside hiç konuşmasa bence Şeyma... Bir kere boyu uzun... Yorumla Rkeoepdkdm +1 yıl Burcu>Şeyma>Damla Yorumla Kankamstyle +1 yıl Damla ikisinininde üstünden geçer bu karşılaşmada... Bebek gibi kız... Göz Var izan var... https://www.youtube.com/watch?v=JwpGZLf8WIE Damla[Şeyma[Burcu... Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Öncelikle Sarışın kadınlar her zaman güzeldir. Ama burcu daha güzel
Acaba ben neden şeymayı daha çok beğeniyorum..! Evlenme şansım olsaydı bekarlarken
Şeyma derdim...
Şeymanın yüzü çok büyük geldi bana :)
Oldun bir şey olmaz büyük olsun seneyede öpersin 😀
😂😂
İkiside erkeksi yüz hatlarına sahip pek beğenmiyorum
Şemada bir Asalet var yalnız...
Şeyma daha hoş gözüktü gözüme
Kesinlikle...
Bence burcu güzel
Bence şeyma
Burcu Biricik
Burcu daha hoş
Bence Şeyma Burcu biraz yıpranmış sanki...
Burcu biricik
Bence değil...
Burcu güzel
Şeyma bence
Burcu
Kesinlikle Şeyma bencede
Burcunun bakışı ateş ediyo şeyma ot gibi renkli göz herşey var ama aura 0
Burcu’nun dizide gördüm yüzü bakışı güzel ama dişleri biraz çarpık... sonra Şeymanın hatları daha dolgun yanakları gözleri vs...
Dolgun sevmiyorum ben ayrıca burcunun en kötü resimlerini koymuşsun google baktım avrupai bi görünümü var o yüzdennburcu
Peki Damla Can mı Burcu Biricik mi..
Bence Şeyma Korkmaz’ın Burcu’dan tek eksiği biraz işveli ve cilveli olmayışı yalan mı..! Karakteri aurasından fark yaratıyor Burcu... ikiside hiç konuşmasa bence Şeyma... Bir kere boyu uzun...
Burcu>Şeyma>Damla
Damla ikisinininde üstünden geçer bu karşılaşmada... Bebek gibi kız... Göz Var izan var... https://www.youtube.com/watch?v=JwpGZLf8WIE Damla[Şeyma[Burcu...