Bir sürü önce ilişkilerini noktalayan Oğuzhan Koç ve Yağmur Tanrısevsin hayranları bu sefer farklı bir haberle şok oldu. Yağmur Tanrısevsin'in yakın arkadaşı olan Demet Özdemir ile aşk yaşamaya başlayan Oğuzhan Koç'tan beklenen açıklama gecikmedi. Oğuzhan Koç, Demet Özdemir ile ilişkisini ilan etti: "Demetle güzel bir sürecin arifesindeyiz." Gözler yakın arkadaşının eski sevgilisi ile sevgili olan Demet Özdemir'e çevrildi. Konu hakkında Yağmur Tanrısevsin ne hissediyor merak edilenler arasında.
Böyle bir durum karşısında ne yapardınız?
Magazine bomba gibi düştü! Yakın arkadaşımın eski sevgilisi benim yeni sevgilimdir kafasında mısınız?
Bu ikiliyi beğendim açıkçası yakışmışlar ama yine de yakın arkadaşının eski sevgilisiyle çıkmak çok da karakterli bir hareket değil. Bu durum ikisine de yakışmadı. Çift olarak çok güzel gözüküyorlar keşke böyle bir olay atalarında geçmiş olmasaydı. Bir-çok sevenlerinin gözünde düştüler bu durumla. Ayrıca insanın yakın arkadaşının eski sevgilisine sulanmak, onunla çıkmak da hiç hoş bisey değil. Bunu bana yapan bir arkadaşım vardı. Bende daha sonra onu adiyla degil karaktersiz olarak cağirmistim. Insanlar tuhaf. Dünyada bu kadar insan varken başka birini seçip mutlu olmaya çalışmak yerine. Daha aşağılara inip basit biri olmaya çalışıyorlar. Ilginç.
En yakın arkadaşım yok. En yakın arkadaşım eğer olsaydı bu durumu pek takmazdım. Hayatta takılacak, takılmayacak şeyler var. Ben bunu genç yasimda öğrendim. Duygularimi kontrol edebiliyorum. Beni sırtımdan biçaklayan birisi için hayatta üzülmem çünkü o hayatta uzulmeye değer bir insan değil. Giderim çıkarırım bıçağı yaralarim hemen iyileşir zaten. Sonra yoluma bakarım.
dünyada sevecek ya da aşık olacak insan kalmadi mı da yakın arkadaşımın eski sevgilisine benim yeni sevgilim diyeyim, bana göre etik değil, böyle bir şeyi aşkımdan ölsemde kendime yakıştırmam ilişki basit bir şey değil.. ne sever kendimi böyle rezil ederim nede yakın arkadaşımı bu şekilde kaybetmeyi seçerim
Aga kimsenin omzunda da ağlamaya gelmiyor anasını satayım hahah ne bu şimdi yani modernlik mi yoksa yine aşk seçme şansı tanımaz saçmalığı mı? Tamam bizi ilgilendirmez de hani mide var hani. Bulanması gereken konular bunlar hani İnsanız ya biz hani
Arkadaşımın sevgilisiyle ilişkim onlar sevgili kalana kadardır ve mesafeli olur. Ne zaman ayrılırlarsa bende yengeyle sohbeti keserim 😂 Bize ters hareketler bunlar.
Bugün onun arkadaşına bakıp seni alıyorsa yarın da Allah kerim 😂😂 Birde ünlülerde aşk acısı yok o da yarın başkasına gider evlilikleri 1 seneyi asana şaşırıyoruz sevgililikleri de 2 gün surer
Eski kocası Mehdiyi hapse yollayıp hemen ertesi gün O benım müdürüm dediği avukat adamın evinde kalıp dans etmeyi öğretmeye çalışan kadından başka bişe beklemezdim😂
Bitmiş bi ilişki var ortada. Bitmiş şeyin üstüne bir şey de denmez. Yakın arkadaşsan tabii ki biraz tavır yapar kıskanırsın belki muhatabı kesersin. Ama boş verin ya hayatında hep aynı insanlarla yaşamayacaksın sonuçta.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
2 gün sonra ayrılırlar. Gündeme gelmek için anlaşmalı sevgili oluyor çoğu ünlü.