Magazin Sizce Brad Pitt'in gençliği mi yoksa Keanu Reeves'in gençliği mi? GirlKassx Takip Et Xper 5 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bence ikiside aşırı yakışıklı ama Keanu bakışı gülüşü bana daha çekici geliyor 😂 <3 Brad Pitt Keanu Reeves Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce Brad Pitt'in gençliği mi yoksa Keanu Reeves'in gençliği mi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
TuzeyKekinoğlu Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Johnny depp dien fav 🦍 1 2 Yorumla bunaldumya +1 yıl Kesinlikle 👌🏻 Yorumla GirlKassx +1 yıl @tuzeykekinoglu Johnnyde çok yakışıklı yaaa dsgsdje ama Keanunun gülüşü bakışları beni direk kendine çekiyor Yorumla
Bigisininbangdi Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Keaunu reevesin hastasıyım ya sen ne diyorsun. Aşk o aşk. Bakışları çok iyi 5 2 Yorumla GirlKassx +1 yıl Ve tanrı erkeği yarattııı dfhsdkwer iyi ki yaratmış çok mükemmel bir insan <3 Yorumla Bigisininbangdi +1 yıl Yaratmış ki tam yaratmış. 😂 Yorumla
Deanreisfanı Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Brad Pitt = YakışıklıKeanu Reeves = Yakışıklı Karizmatik 1 1 Yorumla GirlKassx +1 yıl Ay eveeeett <3 Yorumla
ErdoğanNeferi Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 68% +1 yıl Brad Pitt şişirilmiş bir balondur medyanın şişirmesi Keanu Reeves daha yakışıklı daha karizmatik daha karakterli bir oyuncu 3 0 Yorumla
hhapşuu Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl brad pitt in fight clubtaki hali>>>> 😌 0 1 Yorumla GirlKassx +1 yıl @hhapsuu Ay bradim aşırı yakışıklı yaaa ama keanunun bakışları gülüşü beni direk kendine çekiyor ddjsdjgsd Yorumla
Edwardxmericim Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Kimi koyarsanız koyun ben sonsuza kadar Keanu diyecem dsjhsdjhsdjhsdj 1 1 Yorumla GirlKassx +1 yıl İçimizdeki keanu aşkı bitmeyecek <3 Yorumla
Twilighela Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Keanu nun Constantine'deki hali >>>>> 2 1 Yorumla GirlKassx +1 yıl Ay orada taş gibiydi şimdi ise ilik gibi tövbe allam dsjghsdsdhs Yorumla
leclıte Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 82% +1 yıl Evet çekici istiyelim mi sana onu 0 2 Yorumla GirlKassx +1 yıl @leclıte Evli :( Yorumla leclıte +1 yıl Kuma alsın nolacak Yorumla
honey_1 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Brad Pitt 🤤🤤 1 1 Yorumla GirlKassx +1 yıl @honey_1 Ay oda çok iyi ya ama keanunun gülüşü bakışları çok etkileyici beni direk kendine çekti <3 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Johnny depp dien fav 🦍
Kesinlikle 👌🏻
@tuzeykekinoglu Johnnyde çok yakışıklı yaaa dsgsdje ama Keanunun gülüşü bakışları beni direk kendine çekiyor
Keaunu reevesin hastasıyım ya sen ne diyorsun. Aşk o aşk. Bakışları çok iyi
Ve tanrı erkeği yarattııı dfhsdkwer iyi ki yaratmış çok mükemmel bir insan <3
Yaratmış ki tam yaratmış. 😂
Brad Pitt = Yakışıklı
Keanu Reeves = Yakışıklı Karizmatik
Ay eveeeett <3
Brad Pitt şişirilmiş bir balondur medyanın şişirmesi Keanu Reeves daha yakışıklı daha karizmatik daha karakterli bir oyuncu
brad pitt in fight clubtaki hali>>>>
😌
@hhapsuu Ay bradim aşırı yakışıklı yaaa ama keanunun bakışları gülüşü beni direk kendine çekiyor ddjsdjgsd
Kimi koyarsanız koyun ben sonsuza kadar Keanu diyecem dsjhsdjhsdjhsdj
İçimizdeki keanu aşkı bitmeyecek <3
Keanu nun Constantine'deki hali >>>>>
Ay orada taş gibiydi şimdi ise ilik gibi tövbe allam dsjghsdsdhs
Evet çekici istiyelim mi sana onu
@leclıte Evli :(
Kuma alsın nolacak
Brad Pitt 🤤🤤
@honey_1 Ay oda çok iyi ya ama keanunun gülüşü bakışları çok etkileyici beni direk kendine çekti <3