Ülkemizde de reyting rekorları kıran yarışma programı Survivor, dünya üzerinde birkaç ülke tarafından çekilip yayınlanıyor. ama böylesi yok acunda ozaman cıplak yarışma düzenlesin bakalım türkieyde tepkiler ne olur
Ben katılırım 13-14 bölümünü izledim pes edip bırakanlar hastalananlar neler neler bence güzel oluyor. Fakat Türkiye'de çıplaklık çok büyük bir tabu olduğu için program olmaz. Doğru düzgün bu şekilde bi survivor programımız bile olmadı ki. Acun'un ki de emniyetli bölgede oyun oynayıp ödül kazanma üzerine kurulu yarışma formatı. Gerçek survivor dediğin böyle doğada olur.
Müslüman bir ülkede yaşıyor olmamız dışında, bunlar toplumun ahlak düzeyini bozar. Küçük çocukları, ergenleri falan düşünsene bunları göre göre yetişiyor bi nevi canlı p*rno gibi. Hem ben bu programı izliyorsam niye milletin çıplak görüntüsünü görmek zorunda kalayım? İzlemem, yapmasınlar da, yapmazlar da
@ahsennn_1 Müslüman bir ülkede yaşamıyoruz laiklik var ülkemizde sadece Müslüman çoğunluk var bilginiz olmadan yorum yapmayın. Şeriat yok ülkede Müslüman ülke olsun.