Hic bir insanin sesinden rahatsiz olucagim aklima gelmezdi instagramda icerik ureticisiymis iyi de bir insana bneziyor iceriklerini de sevdim ama sesi nedense bana antipatik geliyor nasil oluyor bilmiyorum ama oyle😂 Not:yinede takip ediyorum😂
Size antipatik gelen bir unlu sanatci sarkici taninmis kisi var mi😂?
Ya çok iyi oyuncudur aslında, iyi de biliyorum. Bir elektrik meselesi oldu en başta, ne zaman görsem tepem atıyor. Görevimiz Tehlike izleyemedim ben ya...
Youtuberlar çok ama boş beleşlerı takip etmiyorum benim işime yarayacak bana yardımcı olacak kişileri takip ediyorum ama bazılarına sinir oluyorum ben de yorumlara baktım birisi söylemiş Duygu Özaslan Danla Biliç var boş gereksizler neyine izleyipte ünlü ettilerse onlarda suç yok bunları izleyipte bu hale getirenlerde suç var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Tom Cruise var ya, hiçbir filmini izleyemiyorum adamın, görünce tepem atıyor. Mark Wahlberg var bir de; ırkçı puşt!
Tom cruise ne derdin var ki😂cok enteresan
Ya çok iyi oyuncudur aslında, iyi de biliyorum. Bir elektrik meselesi oldu en başta, ne zaman görsem tepem atıyor. Görevimiz Tehlike izleyemedim ben ya...
Yargilamiyorum ben sesinden rahatsiz oluyorum insanlarin😂
İkimiz de ön yargılı kötü insanlarız şu an. 😅
Ya vicdan yapip takip ettim ben ama😅
Valla Tom'un benim vicdanıma ihtiyacı yok, rahatım ben. 😅
Hahahah😂😂😂
Hande erçel ve duygu özaslan ayar oluyorum ikisine de
Duygu evet biraz sey 😅
Ya çok sinir bozucu saçma sapan tribe giriyo görüyorum jdjdjdjd
Tikican gibi bir sey ama neyse
Ya ne tikicanı bildiğin sonradan görme varoş ndjdjdjd bak yine ayar oldum kdkdkd
Dur bende ayar oldum sahanda yumurtayi bilmiyorum ayaklarina yatmisti ya 😂
Sunny Side up ığğğğ aklıma getirdin djdjkd
Hahaha😂
Cedi Ormanı severim ama Ebruyu kaptı ve o yüzden antipatik geliyor🤣🤣
Bu cocugun hic bir sevgilisi begenilmedi 😂eminim ayrilsinlar diye dua edenler vardir
Hayır benim o yüzden değil ebruyu seviyorum ben😀 akınla olmadı ya o yüzden cediye gıcık oldum 🤣🤣
Yaaa 😂kiz ters kose yapti kim derdi cediyle sevgili olur diye 😂anladim
Valla ya akının sevgilisi olmasaydı sandra kesin sevgili olurlardı ya yoksa kimse rol bile olsa o kadar güzel bakamaz bir kadına ya.
Aleyna tilki ve Şeyma Subaşı gibi gereksiz ünlüler..
Aleyna sarki soyluyir yine de seyma ne yapiyor anlamadik😂
Ünlü olmak artık çok kolay Ya bir rezaletle ya da zengin kocayla anında ünlülüğe geçiş var artık 😅
İlk defa görüyorum youtuberlarda ünlü oldu ya la bir ben bir şey olamadım ona yanarım
Bende kendisiyle yeni tanistim bir cok youtuber var boyle ama aklimda kalan bu kiz ismini de unuttum bak 😅o da sesinden dolayi
Youtuberlar çok ama boş beleşlerı takip etmiyorum benim işime yarayacak bana yardımcı olacak kişileri takip ediyorum ama bazılarına sinir oluyorum ben de yorumlara baktım birisi söylemiş Duygu Özaslan Danla Biliç var boş gereksizler neyine izleyipte ünlü ettilerse onlarda suç yok bunları izleyipte bu hale getirenlerde suç var
Valla varsa da isim ve tipini bilmiyorum. Öyle bir durumda kim olursa olsun görmezden geliyorum sanırım.
Demet Akalın mesela, rüyamda bile beni irite etti
O iticilik de bir marka
Rapçiler var bir de, özellikle rap tutuyor ya biz de rap yapak diyen sanatçı kılıklılar
Evet ceza disindakileri pek bilmiyorum
Bütün yaşayan Türk sanatçılar
Haluk bilginer haric de😡
En basiti Aleyna Tilki 🤮🤮🤮
Çok valla
Kim mesela
Şeyma subaşı, reynmen, nihat doğan, ya okadar varki seda sayan vs
nihat doğan
Tvde gorunce sac bas yoldurtuyordu 😂
onu görünce kanal değiştirmekten kumanda bozuldu :)
Hahahha😂pascal bunu nasil kovaladi ah bir biraksaydilarda parcalasaydi😂
burası sörvarvıy burda herşey gerçek :D
Al sana gercek 😂tvdeki en efso dayak olacakti olamadi☹
olsaydı hergün bir doz izlerdim valla baş ağrısına diş ağrısına gönül yarasına birebir gelirdi :D
Ah acun bizi bu zevkten mahrum biraktin😂
benim hala umudum var :)
yok..
Danla Biliç
Hepsi
Çok var
Kim mesela
Rapciler
İsmini bilmiyorum ama çoğu öyle
Ünlülerle işim olmaz
Çok var.
Kim mesela
Var işte apla uzatma
Allah sinav kagitlarini okuyan hocalarina sabir versin kerpetenle cevap almaya calisiyoruz😂
Amin