Magazin Kerimcan Durmaz'ı seviyor musun? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor https://youtu.be/6tcxlHM3yqc Güncellemeler+1 yıl Şarkısı komik ya 😂 Kerimcan Durmaz'ı seviyor musun? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
aleyna_yaz Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl BU NEEE. Adamın amaçı kendini resil etmek mi. İğrenc. 🤮 Ama yaptırdığı estetikler felan güzel. 1 0 Yorumla
A_S_İ_L Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Son derece iğrenç ve gereksiz bir insan... trans bireyler ondan çok daha fazla saygıyı hakediyor bence erkeksi femboylar çok saçma bir kimlik 0 0 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Sevmiyorum ya gereksiz bir kasa 😄 1 27 Yorumla Soran +1 yıl Aynı senin gibi🤭🤭🤭 Yorumla s Taciiiii +1 yıl Yaa şakacı lapacı🤭🤭🤭 Yorumla Soran +1 yıl Azgın tavşan 🤭🤭 Yorumla s Taciiiii +1 yıl Aynı sen 🤭🤭 Yorumla s Taciiiii +1 yıl Gözlükler de yakıyo hee verde biraz takıliim😜 Yorumla Soran +1 yıl Hayiiirr sen😂🤭 Yorumla Soran +1 yıl Trendyoldan 1 tl canım 🤭🤭🤭🤭 Yorumla s Taciiiii +1 yıl Yoo En çok seen😂😜 Yorumla s Taciiiii +1 yıl Haa hanii bana da alcaktın😔😔 Yorumla Soran +1 yıl Aldım kapınıza koymuştum yoksa almadın mı?😮😮😂🤭 Yorumla s Taciiiii +1 yıl Yoo almadım🤨😮😮 Yorumla s Taciiiii +1 yıl Aynı gözlükleri takıp poz vercektik😔 Yorumla Soran +1 yıl Nolcak canım 1 tl değil mi tekrar alırım ki 🤭 Yorumla s Taciiiii +1 yıl Yaa canımm çok bonkörsün🤭 Yorumla Soran +1 yıl Evet sezgincimmmm vergilerimi ödemeyip sana gözlük alıcam🤭 Yorumla Soran +1 yıl Şu şapşalı takma sürekli yeni hesap açıyor 😡 Yorumla s Taciiiii +1 yıl Ben de sana pasta alcam🤭🤭 Yorumla s Taciiiii +1 yıl Aaa o şapşal uçmuş 😡acaba kim uçurdu 🤭 Yorumla Soran +1 yıl Kuş uçtu beybiii🤭 Yorumla s Taciiiii +1 yıl Uçtu beybi baksana ötemiyor🤭 Yorumla Soran +1 yıl Aynenn🤭 Yorumla s Taciiiii +1 yıl Gel sana bir şey diyim 🤭 Yorumla Soran +1 yıl Söylee🤭 Yorumla s Taciiiii +1 yıl Daha da yaklaş🤭🤭 Yorumla Soran +1 yıl Sosyal mesafe gereği bu kadar🤭😡 Yorumla s Taciiiii +1 yıl Peki peki söylüyorum "bir şey"😠😠 Yorumla Soran +1 yıl Aaaa ciddi misin yaaa😡 Yorumla
Çaylakamiral Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 35% +1 yıl Neden hep lolipop? Neden olips falan değil? 😀 1 0 Yorumla
watchandlarn Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Çilekli şeker yersin aşkım.,.,.,.,, 1 0 Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Magazin konusunda 439 cevap paylaştı. Sevmiyorum. Seveni daha çok sevmiyorum. 0 0 Yorumla
Meseleiyi Takip Et Xper 4 Yaş: 57 +1 yıl bunun doğumasına sebep olan babasının gtünü sqyim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
BU NEEE. Adamın amaçı kendini resil etmek mi. İğrenc. 🤮
Ama yaptırdığı estetikler felan güzel.
Son derece iğrenç ve gereksiz bir insan... trans bireyler ondan çok daha fazla saygıyı hakediyor bence erkeksi femboylar çok saçma bir kimlik
Sevmiyorum ya gereksiz bir kasa 😄
Aynı senin gibi🤭🤭🤭
Yaa şakacı lapacı🤭🤭🤭
Azgın tavşan 🤭🤭
Aynı sen 🤭🤭
Gözlükler de yakıyo hee verde biraz takıliim😜
Hayiiirr sen😂🤭
Trendyoldan 1 tl canım 🤭🤭🤭🤭
Yoo En çok seen😂😜
Haa hanii bana da alcaktın😔😔
Aldım kapınıza koymuştum yoksa almadın mı?😮😮😂🤭
Yoo almadım🤨😮😮