Herkes Monica belluci, Angelina Jolie diyor ama Elisha'ın bakışları yanında hepsi hiç komşu kızı'nı izleyenler nasıl güzel olduğunu bilir ben hala etkisindeyim ömrümde böyle güzel tatlı kadın görmedim arkadaş. Kocası Dünyanın en şanslı adamı bide burda Elisha cuthbert hayranı hiç mi yok 😅
Elisha Cuthbert gelmiş geçmiş en güzel ünlü kadın değil mi?
Çok haklısın ben daha bugün izleyebildim ben hayatımda böyle kadın görmedim ayrıca o kadar güzel filmdi ki hâla şu an bile aklımda en üzücü tarafı bu zamanlarda yaşayamamak. Bana göre de en güzel kadın Elisha Cuthberttir.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Güzelde abartılacak kadar değil asla Monica kadar güzel değil
Aynı şekilde komşu kızındaki hali o yılların en güzel kadını olduğunu düşünüyorum bende etkisinde kalmıştım ilk izlediğimde çok tatlıydı o filimde ayrı bir çekiciliği vardı
Sadece vücut hatlarını sergileyen bir kadın deniz. Güzel değil çekici de değil ağzı Kocaman. İtici sarı saç bir kadına bu kadar mı yakışmaz az kezbann 🤣
Hep ince dar taytlar giriyor Rus bir Spiker var hava durumu sunucusu ona özeniyor. Bende denizi beğenmiyorum ağzı fazla büyük itici bunun yanına yaklaşmaz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Soğuk bir güzelliği var nedense peynir tenli ve sarışın kadınları begenemiyorum, bronz ya da esmer ten daha güzel bence..
Çok haklısın ben daha bugün izleyebildim ben hayatımda böyle kadın görmedim ayrıca o kadar güzel filmdi ki hâla şu an bile aklımda en üzücü tarafı bu zamanlarda yaşayamamak. Bana göre de en güzel kadın Elisha Cuthberttir.
Güzelde abartılacak kadar değil asla Monica kadar güzel değil
Aynı şekilde komşu kızındaki hali o yılların en güzel kadını olduğunu düşünüyorum bende etkisinde kalmıştım ilk izlediğimde çok tatlıydı o filimde ayrı bir çekiciliği vardı
Sıradan guzel
Digerleri çarpıcı
Bu sıradasa diğerleri çöp. 😅
Deniz Satar buna tek atar
Sadece vücut hatlarını sergileyen bir kadın deniz. Güzel değil çekici de değil ağzı Kocaman. İtici sarı saç bir kadına bu kadar mı yakışmaz az kezbann 🤣
Vücudunu paylaşmıyor ki hic. Bence gayet güzel tatli bir kadin. Bunu hiç begenmedim
Hep ince dar taytlar giriyor Rus bir Spiker var hava durumu sunucusu ona özeniyor. Bende denizi beğenmiyorum ağzı fazla büyük itici bunun yanına yaklaşmaz
güzel kadın Elisha Cuthbert
Bi Monica değil
Baya güzel
Cıks değil